Szukam partnera - Ursynow

Awatar użytkownika
byn
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cze

Spotkanie się odbyło!!! Miła atmosfera i w ogóle...
Dzięki Konrad(Prometeo74) i Robert(Piro20) za spotkanie!!!
Zapraszamy wszystkich w poniedziałek o 19.00 na bieg zbiórka przed Multikinem!!!!Pozdrawiam wszystkich!!!
Dziękuję

======
...czasami wieje w oczy ale...
BYN
New Balance but biegowy
Ibex
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja niestety siedzę jeszcze w pracy :( A co z niedzielą i ew. zawodami w sobotę? Spotykamy się?
Ibex    
prometeo74
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Spotkanie pelen sukces - dzieki Pior, dzieki Byn.

Tak jak mowi Byn - uzgodnione:

1. sztywny termin - poniedzialki 19:00 zbiorka Multikino. Oznacza to ze zawsze w poniedzialek o 19 pod Multikinem jest ktos i dzieje sie bieg, jak ktos czasem nie moze to nic nie szkodzi w kolejny poniedzialek jest bieg znowu. Zapraszamy wszystkich chetnych.

2. niedziele - wspolne wyjazdy na wycieczki biegowe np jak proponuje Piro do Kampinosu (jest duzo wolnych miejsc w samochodach). To jest opcja do wczesniejszego kazdorazowego dogadania.

Z Piro odbylismy wspolny bieg od Powsina bardzo przyjemny i dowodzacy jak to dobrze wspolnie idzie.  Byn ma nowy pulsometr!

Pozdrawiam,
Konrad
prometeo74@interia.pl
badz soba
Ibex
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jestem za niedzielą ale..... poniedziałek po niedzieli wydaje sie trochę nie trafiony. Ja niestety nie moge biegać 7x w tygodniu czyli jak się umówimy w niedziele to poniedziałek powinien być wolny. Ponawiam pytanie z sobotą i GP Warszawy.
Ibex    
Nobbie
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ibex, my możemy się zawsze umówić na bieganie w samym Wilanowie, np. we wtorek ok 18:00 - 18:30 ścieżką do Powsina.
Awatar użytkownika
piro20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja także dziękuję za spotkanie, było fajnie, porozmawialiśmy sobie sporo w temacie bieganie przy szklaneczce soku;) Tak jak było wcześniej ustalone zrobiliśmy z prometeo74 relaksacyjną przebieżkę do Powsina. Byn przyszedł na spotkanie ze szczegółowym planem treningowym, tak więc pomimo tego, że się jeszcze kuruje na spotkanie przygotował się na piątkę z plusem:) Jako ciekawostkę powiem, że razem z prometeo74 wywołaliśmy zainteresowanie bywalców lokalu naszym strojem;) - leginsy na nogach:o Rzeczywiście, ten poniedziałek po niedzieli jest niezbyt fortunny. Więc może przełożylibyśmy te spotkania na środę? Ibex, co się tyczy GP to się jeszcze zastanawiam, dam Ci odpowiedź w piątek. A na jaki czas będziesz chciał pobiec? Nobbie, czy ścieżka rowerowa do Powsina jest oświetlona?
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
Nobbie
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

piro20, sama ścieżka chyba nie jest oświetlona, ale na pewno świecą latarnie z szosy... ale przyznam że się tak jeszcze po zmierzchu nie zapuszczałam.  
Ibex
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nobbi,  a co sądzisz o pobiegnieciu na krótkie rozbieganko w piątek. Niestety NIC nie biegałem w tygodniu to bym lekko rozruszał nogi przed sobotą. Co do oświetlenia to niestety ścieżka jest nie oświetkona :( Piro20: Moj najlepszy czas w Kabatach to 38:14 bym chciał poprawić w końcu ale nie sądzę aby się udało. A Ty?
Ibex    
prometeo74
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

dobra modyfikujemy sztywny termin tak jak byl pierwotnie - sroda 19:00 Multikino. Ok?
badz soba
Nobbie
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ibex, ten piątek dla mnie niezbyt dobry bo mam mało czasu.  Hej, masz dobry czas, ja to żółw przy Tobie.  Biegam dopiero od maja, na 10km miałam 48:38. Ale przez zimę chcę się rozbiegać.
Awatar użytkownika
byn
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cze!!!

Oki!!!Pasuje mi środa!
Pulsometr  kupiłem i myślę że na coś się przyda...mam nadzieję że zweryfikuje pewne swoje spostrzeżenia dzięki temu...ale dzięki za reklamę:)
ważne jest aby dobrze służył!
:)
Początkowo nie byłem przekonany do tego zakupu (choćby ze względów finansowych!) ale daje dużo do myślenia:)
W sumie polecam!!!
Trening i swój cel mam zaplanowany jak to wspomniał Piro Ważne jest aby było zdrowie i udało sie tego dokonać!!!

Zapraszam wszystkich ...w sumie nie chodzi tu tylko o samo bieganie ale także o miło spędzony czas!!!
Pozdrawiam

Dziękuję

P.s. ...cieszę się że początek mamy dobry...
BYN
Awatar użytkownika
piro20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ibex, gdybyś mnie poprowadził na taki czas, tzn. gdybyś biegł na TAKI czas, a ja bym to tempo wytrzymał, to byłoby super. Ale teraz raczej nie dam rady, dawno nie ćwiczyłem siły biegowej. Mój najlepszy czas na "dychę" 38:53. Nobbie, według mnie masz super czas, gratuluję!
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
Awatar użytkownika
byn
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cze

Według mnie tez...jesteś widocznie stworzona do tego aby biegać ...i tylko z tego się cieszyć...
BYN
Nobbie
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

:) dzięki, strasznie to lubię, złapałam bakcyla.
Nobbie
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

też mam pulsometr, polara, i miałam zamiar zimą biegać poniżej 70% MHR w celu wyrobienia wytrzymałości... ale z Wami to chyba będę musiała śmigać trochę szybciej!
ODPOWIEDZ