Białostocka Grupa Biegowa
- MD
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wyjątkowo udana impreza, chociaż jak na sport na świeżym powietrzu nieco zbyt mokra. Naprawdę cieszę się, że pojechałem z wami. Idąc za ciosem - jest następny półmaraton w Węgorzewie 2 maja (tzw Półmaraton Węgorza) - może ktoś chce wybrać się ze mną pobiegać. Oti mam twoje trofea w samochodzie.
Maciek
- Oti
- Zaprawiony W Bojach
MD jestes wariatem!!!
jak budka dudka !
nigdzie nia jade ;-P bende mial kaca po dwuch imprezach
1/ "rakiem do europy"
2/ "i slubuje ci milosc wiernosc ple ple ple"
ale tobie zycze zyciowki hehehehe
ja swoja zrobilem 2 dni temu nie musze jescze jej bic.
jak budka dudka !
nigdzie nia jade ;-P bende mial kaca po dwuch imprezach
1/ "rakiem do europy"
2/ "i slubuje ci milosc wiernosc ple ple ple"
ale tobie zycze zyciowki hehehehe
ja swoja zrobilem 2 dni temu nie musze jescze jej bic.
moje tipi twoim tipi
- Oti
- Zaprawiony W Bojach
oj chlopaki! jestem troche w szoku jezeli chodzi o wasz ped ku kolejnym wyzwaniom.
ja zdalem juz ten egzamin teraz bende sie przygotowywal do nastepnego 42km.
wiec jezeli chodzi o wyjazd do lodzi czy jakiegokolwiek miasta hen hen daleko to mam to narazie gdzies!
ale wy bawcie sie dobrze ! :-P bende wam zdalnie kibicowal.
ja zdalem juz ten egzamin teraz bende sie przygotowywal do nastepnego 42km.
wiec jezeli chodzi o wyjazd do lodzi czy jakiegokolwiek miasta hen hen daleko to mam to narazie gdzies!
ale wy bawcie sie dobrze ! :-P bende wam zdalnie kibicowal.
moje tipi twoim tipi
- MD
- Rozgrzewający Się
ok, w takim razie długi weekend spędzimy relaksowo. Będę na działce w okolicach Augustowa, jak ktoś będzie w pobliżu to zaprasza - macie komórkę to wytłumaczę jak dojechać. A tak na marginesie jest bardzo sympatyczny i łatwy do zapisania bieg - półmaraton w Ostrołęce - 9 maja - może jednak ktoś sie skusi
Maciek
-
- Wyga
DZieki Maciek za zaproszenie - bylismy akurat w zupełnie innym ale za to równiez bardzo pieknym i przyjaznym miejscu.
I co nie pobiegłeś w Węgorzewie ???
Co do mnie to raczej wcześniej niż w Korycinie (CZerwiec) to raczej nie pobiegnę, musze kupic buty i troche je rozbiegac
Od Hajnówki nie biegałem jeszcze ani razu A WY ???
Jest fajny serwis o bieganiu Polecam !!!
www.biegowyserwis.republika.pl
Są fajne zestawienia !!!
Rudzik kiedy wreszcie wystartujemy wszyscy razem ????
(Edited by bocian at 1:35 pm on May 4, 2004)
I co nie pobiegłeś w Węgorzewie ???
Co do mnie to raczej wcześniej niż w Korycinie (CZerwiec) to raczej nie pobiegnę, musze kupic buty i troche je rozbiegac
Od Hajnówki nie biegałem jeszcze ani razu A WY ???
Jest fajny serwis o bieganiu Polecam !!!
www.biegowyserwis.republika.pl
Są fajne zestawienia !!!
Rudzik kiedy wreszcie wystartujemy wszyscy razem ????
(Edited by bocian at 1:35 pm on May 4, 2004)
- Oti
- Zaprawiony W Bojach
ja troche truchtam ale musze powiedziec ze nizbyt regolarnie.
wczoraj omalo pluc nie wyplulem
ale to moze dlatego ze zamiast biegac ogladalem sie za jakimis kobiecymi posladkami. :-P
ciekawe czy dam rade zwlec sie w niedziele na wspolne bieganie ale sie postaram.
wczoraj omalo pluc nie wyplulem
ale to moze dlatego ze zamiast biegac ogladalem sie za jakimis kobiecymi posladkami. :-P
ciekawe czy dam rade zwlec sie w niedziele na wspolne bieganie ale sie postaram.
moje tipi twoim tipi
- MD
- Rozgrzewający Się
to może jednak jako trochę dłuższy trening w niedzielę potraktujemy wyjazd do Ostrołęki. Jakoś nie mogę sam się zmobilizować do wyjazdu i liczę na to, że razem będzie raźniej. Chyba nie macie nagle strasznej awersji do zawodów w końcu było nawet fajnie chociaż troche męcząco
Maciek
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
adamoz: raczej to nie sa nasze rejony ale zapraszam w niedziele o 10 pod kambulec kolo filharmonii. Chlopaki oj troche zaniedbalam pisanie na forum, zreszta z bieganiem tez nie jest najlepiej strasznie sie zakrecona czuje i czasem biegam 2,3 dni pod rzad a pozniej np 4,5 dni przerwy. Bez sensu tak czekalam na cieplo a biega mi sie fatalnie. Do tego dzis sadysta chirurg mnie molestowal reka mnie boli bo stwierdzil ze nie ma sensu wycinac mojego torbielka i z przyczajki ze niby oglada rozgniotl mi go pod skora. Jak bym byla masochistka to powiedziala bym ze mialam 6 sekundowy mega orgazm tak bolalo. A do tego jak odrosnie bedzie mi go rozgniatal do skutku ... czyli az nie odrosnie ale ile to potrwa kto to wie. Przynajmniej zaszczepilam sie od zoltaczki bo bez tego bym sie nie zmobilizowala ... ale lipa. Maciek ja to moge jechac z Wami wszedzie jako kibic ... niedlugo moje wrzaski beda slawne hehe. Pozdrawiam i piszcie co u Was slychac.
gg 46090
-
- Wyga
Adamoz ja czsami biegam w okolicę cerkwi na Słonecznym Stoku więc czasami zachaczam o Twoje tereny ale obecnie cienko to wychodzi ostatnio 10 minut biegu mi wystarczyło bu odezwało sie kolano.
PO tym półmaratonie coś mi to kolanko siadło ale spróbuje jeszcze dzisiaj je trochę rozbiegać.
Czyli z Ostrołeki jeśli chodzi o mnie to nici ... a szkoda bo bym sobie pobiegał!!!
Życzę dobrych wyników !!!
PO tym półmaratonie coś mi to kolanko siadło ale spróbuje jeszcze dzisiaj je trochę rozbiegać.
Czyli z Ostrołeki jeśli chodzi o mnie to nici ... a szkoda bo bym sobie pobiegał!!!
Życzę dobrych wyników !!!
- dejotes
- Dyskutant
Pozdro dla wszystkich.
Po długiej nieobecności znów jestem. Ciężka choroba mojej babci niestety nie ustąpiła i po miesiącu babcia odeszła. Bardzo to przeżyłem bo byliśmy razem mocno związani. Ale już do siebie dochodzę. Po miesiącu przerwy znów zacząłem biegac.
Dziś zrobiłem spbie test Coopera by sprawdzić w jakiej jestem formie po miesiącu niebiegania. Wypadło całkiem niezle bo przebiegłem 2770m. Co przy moim wieku jest wynikiem bardzo dobrym. Ciągle czekam na nasze spotkanie. Niestety niedziela tradycyjnie odpada. Ale może wreszcie się uda.
Acha. Gratulacje za Hajnówkę. Trzymajcie sie zdrowo i uważajcie na kolana.
Po długiej nieobecności znów jestem. Ciężka choroba mojej babci niestety nie ustąpiła i po miesiącu babcia odeszła. Bardzo to przeżyłem bo byliśmy razem mocno związani. Ale już do siebie dochodzę. Po miesiącu przerwy znów zacząłem biegac.
Dziś zrobiłem spbie test Coopera by sprawdzić w jakiej jestem formie po miesiącu niebiegania. Wypadło całkiem niezle bo przebiegłem 2770m. Co przy moim wieku jest wynikiem bardzo dobrym. Ciągle czekam na nasze spotkanie. Niestety niedziela tradycyjnie odpada. Ale może wreszcie się uda.
Acha. Gratulacje za Hajnówkę. Trzymajcie sie zdrowo i uważajcie na kolana.
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
dejotes: przykro mi z powodu smierci Twojej babci ale niestety taka jest kolej rzeczy. Test Coopera faktycznie swietnie Ci wypadl ale w sumie po miesiecznej przerwie nie da sie zaprzepascic calej kondycji. Co do niedzielnego spotkania to jesli bedzie taka pogoda jak dzis to nie mamy szans na spotkanie Nic to moze pogoda sie poprawi. Pozdrawiam serdecznie
gg 46090
- wIKTORN
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
mieszkam tuż pod Korycinem. będę kibicował wszystkim członkom BGB biorącym udział w półmaratonie . krowy na mecie życzę
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Witajcie, uprzejmie unformuje ze nie dotre dzis pod kambulec z przyczyn pogodowo nastrojowo zdrowotnych. Pogoda jest fatalna, ale chyba idzie ku lepszemu bo boli mnie kazda kantuzjowana w zyciu kosc czy staw brrrr. Pozdrawiam i czekam na wiesci od Was jak idzie bieganie?
gg 46090