PYRLANDIA Team czyli Team Saucony BARTOSZAK
- mikaelos
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Brawo Russia! Naprawdę świetny wierszyk
Skoro masz takie zapędy poetyckie to może piosenke wymyślisz?
Taką specjalną dla teamu. Będziemy śpiewać w biegu jak w filmach amerykańskich wojsko trenujące. :P
Skoro masz takie zapędy poetyckie to może piosenke wymyślisz?
Taką specjalną dla teamu. Będziemy śpiewać w biegu jak w filmach amerykańskich wojsko trenujące. :P
Michał
- russian, white russian
- Zaprawiony W Bojach
co ja, kuźwa, literat jestem?
znam jedną taką gwiazdę literatury biegowej.
stał ostatnio na maniackiej sam, smutny przy takim małym składanym stoliczku, i koniecznie chciał komuś podpisać książkę.
w życiu się w takie bambuko zrobić nie dam!
jak chcesz hymn teamu, to se możesz pogwizdać motyw ze strusia pędziwiatra.
znam jedną taką gwiazdę literatury biegowej.
stał ostatnio na maniackiej sam, smutny przy takim małym składanym stoliczku, i koniecznie chciał komuś podpisać książkę.
w życiu się w takie bambuko zrobić nie dam!
jak chcesz hymn teamu, to se możesz pogwizdać motyw ze strusia pędziwiatra.
we gather energies
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
W niedzielę postaram się zawitac na spotkanie biegowe choć przyznaję, że ostatnimi weekendami to zapuszczam korzenie na Olimpii i to wcale nie biegowo - jeśli ktos z Teamu jest kibicem la to zapraszam na stadion w sobote i niedziele od 14 do ......tak do 17, 18 obiecuje, że na piwko lub innego izotonika znajde czas.
Jest parę ciekawych juniorów - trochę znam towarzystwo, tak że jeśli ktos jest zainteresowany to możemy oprócz biegania wspólnie poogladać młode talenty, pokomentować, a może kogos z teamu wyslemy do boju.
Jest parę ciekawych juniorów - trochę znam towarzystwo, tak że jeśli ktos jest zainteresowany to możemy oprócz biegania wspólnie poogladać młode talenty, pokomentować, a może kogos z teamu wyslemy do boju.
- turecki7
- Stary Wyga
to ja się pościgam z tymi juniorami...A co może mnie to w końcu zmobilizuje.
tylko kolego bebeju dystans poproszę krótki cobym zadyszki nie dostał (syna jak na razie jestem w stanie przegonić)...
a skoro o ściganiu mowa wie ktoś gdzie mogę nabić przenośną butlę z tlenem taką na 2000m
tylko kolego bebeju dystans poproszę krótki cobym zadyszki nie dostał (syna jak na razie jestem w stanie przegonić)...
a skoro o ściganiu mowa wie ktoś gdzie mogę nabić przenośną butlę z tlenem taką na 2000m
-
- Wyga
Russia, calkiem zgrabny wierszyk
Mnie niestety nie bedzie w niedziele, bo kibicuje chlopakowi na maratonie w Lodzi, ale za to w nastepnym tygodniu byc moze pojawimy sie we dwoje.
Milego smigania zycze zatem!
Mnie niestety nie bedzie w niedziele, bo kibicuje chlopakowi na maratonie w Lodzi, ale za to w nastepnym tygodniu byc moze pojawimy sie we dwoje.
Milego smigania zycze zatem!
- ultima-thule
- Wyga
Witajcie
Mieszkam w Poznaniu od rok, od niedawna (miesiąca) biegam. Jak na razie jestem słabizna, więc poczekam jeszcze trochę i dołączę, jak tylko 10 km nie będzie już przeszkodą.... Jak na razie truchtam dzielnie 30 min, popracuję jeszcze i dołączę do Was
Szkoda tylko, że tak niewiele dziewczyn biega - trochę mnie stresuje męskie grono
Pozdrawiam
Mieszkam w Poznaniu od rok, od niedawna (miesiąca) biegam. Jak na razie jestem słabizna, więc poczekam jeszcze trochę i dołączę, jak tylko 10 km nie będzie już przeszkodą.... Jak na razie truchtam dzielnie 30 min, popracuję jeszcze i dołączę do Was
Szkoda tylko, że tak niewiele dziewczyn biega - trochę mnie stresuje męskie grono
Pozdrawiam
Przeciwności losu są jak kamienie, które ostrzą mój miecz - Ave Raf
-
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
witaj Ultima-Thule,
Jak tylko masz ochotę- zapraszamy! Wcale nie musisz przebiec 10km żeby z nami pobiegac.Ja jutro wracam po 8 tyg przerwie ( to bedzie moj 4ty trening po przerwie a najdalej wybralem sie na 5km ) spowodowanej kontuzją.
Pozdrawiam,
Jak tylko masz ochotę- zapraszamy! Wcale nie musisz przebiec 10km żeby z nami pobiegac.Ja jutro wracam po 8 tyg przerwie ( to bedzie moj 4ty trening po przerwie a najdalej wybralem sie na 5km ) spowodowanej kontuzją.
Pozdrawiam,
Michał
-
- Rozgrzewający Się
Mam nadzieję, że Beatka za dwa tygodnie zgarnie mnie z PKP i znowu odtransportuje do Was nad Rusałkę
Ultima-thule! Dla pocieszenia powiem Tobie, że ja też jestem słabizna w biegania w porównaniu do reszty ale ostatnio zrobiłam dwa kółeczka
Miłego biegania życzę na jutro
Pozdrowionka dla Wszystkich
Ultima-thule! Dla pocieszenia powiem Tobie, że ja też jestem słabizna w biegania w porównaniu do reszty ale ostatnio zrobiłam dwa kółeczka
Miłego biegania życzę na jutro
Pozdrowionka dla Wszystkich
- Świeżyna
- Dyskutant
Alinko oczywście, że Cię chętnie porwę nad Rusałkę za 2 tygodnie, wiadoma sprawa
Ultima-thule przyjdź koniecznie z nami pobiegać. Będzie nam bardzo miło! Nie zastanawiaj się tylko dołącz do nas jak najszybciej, powiększy się żenskie grono Pozatym każdy biega tyle ile ile może
Mnie co prawda jutro nie będzie, bo mam znów wyjazd, ale postaram sie jak najszybciej dołączyć.
Przyjemności jutro!
Ultima-thule przyjdź koniecznie z nami pobiegać. Będzie nam bardzo miło! Nie zastanawiaj się tylko dołącz do nas jak najszybciej, powiększy się żenskie grono Pozatym każdy biega tyle ile ile może
Mnie co prawda jutro nie będzie, bo mam znów wyjazd, ale postaram sie jak najszybciej dołączyć.
Przyjemności jutro!
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
B r a w o: brawo, brawo, brawo - chyba bez wzgęldu na okoliczniczosci przyrody stanowimy grupę.
- turecki7
- Stary Wyga
dzięki za fajne wybieganie. Michał dzięki za rady zrobiłem z chłopakami jeszcze jedno kółko czyli wyszło 15km i właściwie bez bólu. Chyba będzie dobrze...
a nową koleżankę zapraszamy u nas jest miejsce dla wszystkich: kontuzjowanych, początkujących, zaawansowanych i nawet dla zawodników z górnej półki. A jak ktoś nie może biegać to rowerkiem śmiga.
Nie wahaj się...
Zrób to...
Dołącz...
...
a nową koleżankę zapraszamy u nas jest miejsce dla wszystkich: kontuzjowanych, początkujących, zaawansowanych i nawet dla zawodników z górnej półki. A jak ktoś nie może biegać to rowerkiem śmiga.
Nie wahaj się...
Zrób to...
Dołącz...
...
-
- Zaprawiony W Bojach
w sobote pobiegalem nad Rusalka Fajny teren wiec chetnie dolacze gdy
skocza mi sie zajecia w szkole bbbrrrrr czas najwyzszy
i w planie bede mial jakies wybieganie
pozdrawiam
skocza mi sie zajecia w szkole bbbrrrrr czas najwyzszy
i w planie bede mial jakies wybieganie
pozdrawiam
- Wiechu
- Wyga
Ja niestety tym razem nie mogłem sobie z Wami polatać, ale miło było się chociaż przywitać:-) Zostały dwa tygodnie do maratonu, musiałem więc zaliczyć 30 km w określonym tempie;-)) Za tydzień muszę gdzieś wystartować na 10 km a za dwa maraton w Edymburgu:-)Mam nadzieję, że będziecie trzymali kciuki