Czy w Białymstoku są biegacze?
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
szukam ludzi ktorzy biegaja w Bialymstoku czekam na wiesci od Was
gg 46090
-
- Wyga
Mam plany pobiec w kwietniu w półmaratonie w Hajnówce - Ale kondycha zero i chetnie bym się podpiął pod jakąś grupę z Białegostoku znającą sie na bieganiu i potrenował . Mieszkam na Dziesięcinach jesli to ma jakieś znaczenie. Czekam na widomości.
-
- Wyga
Jak można to bym chętnie dołączył tak za 2-3tyg , teraz nie bardzo bym wyrobił wląśnie wznowiłem truchtanie po prawie 2 mies przerwie...
Słońce i wiatr to lubię :)
-
- Wyga
Tz jaki masz ~km, ja na 6-9km mam ~6,6 min
(Edited by lubiebiegac at 2:04 am on April 28, 2005)
(Edited by lubiebiegac at 2:04 am on April 28, 2005)
Słońce i wiatr to lubię :)
- wojtekbiegacz
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Witam białystok mam nadzieje że biegasz w białymstoku nadal... pamiętaj bieganie jest pszyszłościo. Kiedyś miałem zaszczyt potruchtać na stadionie na Zwierzynieckiej. Teraz mieszkam w Policach koło Szczecina. Biegam od roku i org. zawody na Mazurach w Ełku. zapraszam cały Białystok. www.bieg.mazury.pl ze sportowym pozdrowieniem Wojciech Bobrowski
Bieganie jest wyzwaniem...zawsze je przyjmuje na starcie...www.bieg.mazury.pl pozdrawiam Wojciech Bobrowski
-
- Rozgrzewający Się
hej:)
Mam pytanko. Przeprowadzam sie niebawem do białegostoku związku ze studiami. Bede mieszakał przy zwierzynieckiej i mam pytanie czy mozna bez przeszkód wejść na bierznie na stadionie przy zwierzynieckiej i troche pobiegać? Czy niejest on zamykany? a Jesli niemozna tam biegać indywidualnie to czy w pobliżusą fajne trasy na poranne bieganie?
Za podpowiedź z góry Dzieki;)
Mam pytanko. Przeprowadzam sie niebawem do białegostoku związku ze studiami. Bede mieszakał przy zwierzynieckiej i mam pytanie czy mozna bez przeszkód wejść na bierznie na stadionie przy zwierzynieckiej i troche pobiegać? Czy niejest on zamykany? a Jesli niemozna tam biegać indywidualnie to czy w pobliżusą fajne trasy na poranne bieganie?
Za podpowiedź z góry Dzieki;)
- Irma
- Dyskutant
- Życiówka w maratonie: 2.58:22
Stadion jest zamykany po 19 a w dzień raczej można korzystać, chociaż zalecenie kierownictwa stadionu jest takie aby trening odbywał się pod kierunkiem trenera i taki napis widnieje przy wejściu.Więc lepiej przychodzić w godzinach popołudniowych gdy jest trochę trenujących, bo gdy nikogo nie ma na stadionie i zjawi się ktoś nowy to czasami pracownicy zwracają uwagę. Dla biegaczy jednak park w pobliżu stadionu oraz dalej las przy drodze do Olmont jest nawet lepszym rozwiązaniem niż bieganie po bieżni. Mogę wskazać kilka tras o różnej długości.