![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
![:bum:](./images/smilies/bum.gif)
![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
Ale to co wyprawia Piotrek to "jakiś kosmos". Jak on to robi???
![:niewiem:](./images/smilies/niewiem.gif)
Beauty&Beast pisze:Wbrew temu, co sugrowała Renata - wygląda na to, że TO JEST moja zyciówka. Wynik sprzed tygodnia poprawiony o... 53 sekundy
He, he, kolega Piotr zapomniał napisać, że całą dzisiejszą trasę pokonał na rowerze z ostrym kołem i spacerową kierownicą. Był aktywny na trasie, brał udział w walkach o lotną premię, osłaniał przed wiatrem Renatę i dawał zmiany w czołówce. Po prostu Mistrz Kierownicy Rowerowej.PiotrekMarysin pisze:Dzisiaj Marysińska ekipa robiła wytrzymałość. Z tego co wiem, to Jacek jakiś long run - napisz jak i ile wyszło! A Renia, Darek, ja oraz 4 kolegów dojechaliśmy prawie do Garwolina i z powrotem na rowerkach. Wyszło mi dokładnie 90 km, czyli pół IronMana...
Faktycznie się starałem, ale wbrew temu co Ci mówiłem, to chyba nie dałem rady. Zabrakło mi 1, albo 2 sekund...henley pisze:Dzięki Darku za wspaniałe zdjęcia z ostaniej Falenicy. Moją uwagę szczególnie zwróciło jedno zdjęcie:
http://www.dar.lap.pl/gallery2/main.php?g2_itemId=12742
Jeżeli ja biegam w Falenicy na 100% to są osoby które potrafią pobiec na 120%. Teraz wiem ,że tkwią we mnie jeszcze rezerwy
.
Zaproszenie wrzucę do naszego watku. Czy ja wpadnę - to juz jest lekko watpliwe. O 10 mamy walne stowarzyszenia... Ale moze podjadę powiedziec dzien dobryRenata pisze:Dlatego mam propozycję żeby o 9 tradycyjnie spotkać się przy szlabanie na przedpółmaratońską odprawę. Potruchtamy 30 min łącznie z rozciąganiem i pokrzepimy serca motywacją podpierając szlaban. Co Wy na to? B&B zaproś koniecznie Byledobieców na sobotnie spotkanie. Wpadniesz, oczywiście?