PYRLANDIA Team czyli Team Saucony BARTOSZAK
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Nie moge juz usiedziec w domu. Zazdroszcze Wam, że mgliscie sobie pobiegać.
Do zobaczenia.
Do zobaczenia.
-
- Stary Wyga
No bebej'ku ja miałem podobnie w zeszłym tygodniu, gdy nie mogłem się stawić. Już nawet się bałem że jakieś filmy będziecie kręcić bezemnie bo takie pomysły chodziły:-)
Dziś po raz pierwszy pobiegłem z grupą całość dystansu. Łącznie 2h05' biegu. To było moje pierwsze od 6 lat dwu godzinne wybieganie. Uff jest satysfakcja.
Michał dzięki za ciekawe opowieści o maratonach:-)
Dziś po raz pierwszy pobiegłem z grupą całość dystansu. Łącznie 2h05' biegu. To było moje pierwsze od 6 lat dwu godzinne wybieganie. Uff jest satysfakcja.
Michał dzięki za ciekawe opowieści o maratonach:-)
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Macie zakaz biegania beze mnie.
Pyrlandia team Bartoszak i saukony powinna zawiesić działalnosc na 2 tygodnie.
Pyrlandia team Bartoszak i saukony powinna zawiesić działalnosc na 2 tygodnie.
-
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
my się bawimy co tydzień ale przyjmiemy Cie do piaskownicy za dwa tygodnie tylko przynieś zabawki ..( maly fotoaparacik )
Michał
- Świeżyna
- Dyskutant
Nic tylko pozazdrościc takiego 2h05' wspólnego biegu:) Ja po zaliczeniu 2 kółek stajępiotras pisze:....
......
-
- Stary Wyga
Ja na pierwszym spotkaniu tj. 4.01 zrobiłem 2 kółka w okół rusałki i podziękowałem bo czułem że puchnę:-) Minął miesiąc i pobiegłem z Michałem całość.Świeżyna pisze:Ja po zaliczeniu 2 kółek staję
Więc wszystko przed Tobą i mówimy tu o niezbyt odległej przyszłości
- Świeżyna
- Dyskutant
No to błyskawiczny progres u Ciebie nastapił w tak krótkim czasie Wielkie gratulacje! Mam cichą nadzieje, ze u mnie tez kiedyś jakiś będzie. Ja biegam co prawda dopiero od 11.01, bo wcześniej brakowało mobilizacji i jakos nie mialam z tym do czynienia. Ale teraz za to grupa mobilizuje i to jest świetnepiotras pisze: Ja na pierwszym spotkaniu tj. 4.01 zrobiłem 2 kółka w okół rusałki i podziękowałem bo czułem że puchnę:-) Minął miesiąc i pobiegłem z Michałem całość.
Pozdrowienia dla wszystkch biegających!
- Wiechu
- Wyga
Ty Beatko trenuj bo za dwa tygodnie biegniesz 15km:-)))Świeżyna pisze:No to błyskawiczny progres u Ciebie nastapił w tak krótkim czasie Wielkie gratulacje! Mam cichą nadzieje, ze u mnie tez kiedyś jakiś będzie. Ja biegam co prawda dopiero od 11.01, bo wcześniej brakowało mobilizacji i jakos nie mialam z tym do czynienia. Ale teraz za to grupa mobilizuje i to jest świetnepiotras pisze: Ja na pierwszym spotkaniu tj. 4.01 zrobiłem 2 kółka w okół rusałki i podziękowałem bo czułem że puchnę:-) Minął miesiąc i pobiegłem z Michałem całość.
Pozdrowienia dla wszystkch biegających!
-
- Stary Wyga
Ja w przyszłą niedzielę i w kolejne też "tylko" 15km. Poprostu mam zbyt duże zaległości w sprawności (plecy podniesione do kwadratu) żeby bez wyrzutów sumienia biegać dłużej. Mam nadzieję że Michał mnie rozgrzeszy.
- Wiechu
- Wyga
W tę niedzielę biegam w Gdyni ale już w kolejną będę w Poznaniu Beatko i zaliczymy razem15 km:-))) Mam nadzieję, że na Maniacką Dziesiątkę już się zapisałaś:-)Świeżyna pisze:Trenuję Wiesiu, trenuję Ale na 15 km to muszę jeszcze potrenować... chociaż przyznam, ze apetyt rośnie w miarę jedzenia Ale dobrze, ze od niego się nie tyje
- Świeżyna
- Dyskutant
O to Wiesiu razem nas nie będzie na niedzielnym biegu. Ja w najbliższy weekend mam zjazd i jestem na zajęciach, więc pobiegam sobie po południu po moim lasku. Mam nadziję, że grupa za tydzień nas przyjmie
Coś zimowa aura do nas ostatnio wróciła, oby tylko na ścieżkach nie pojawiło sie dużo lodu, bo wówczas trzeba by się zaopatrzyć w jakies łyżwy
Pozdrowienia dla całego Team'u!
Coś zimowa aura do nas ostatnio wróciła, oby tylko na ścieżkach nie pojawiło sie dużo lodu, bo wówczas trzeba by się zaopatrzyć w jakies łyżwy
Pozdrowienia dla całego Team'u!
-
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
Zawsze jestescie mile widziani.Świeżyna chyba nie spotkałem dotąd nikogo ,kto by miał taki progres.Pamiętam jak pierwszy raz przyszłaś i Cię troszkę holowaliśmy na jednej Rusałce a ostatnio przebiegłaś pewnie z 10km i jak widziałem cały czas byłaś uśmiechnięta.
Do zobaczenia za 11 dni o 9.00
Do zobaczenia za 11 dni o 9.00
Michał
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wszyscy robią progress tylko nie ja
-
- Ekspert/Trener