Lublin- grupa biegowa
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Siemanko. Mam na imię Kamil. Zarejestrowałem się na tym forum ponieważ szukam jakiejś grupy do biegania. Potrzebne mi jest bieganie do zawodów (mistrzostwa Polski w karate ) do "wzmocnienia" układu oddechowego. Interesuje mnie oferta Pana Andrzeja i mogę zacząc już w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam.
Mam misję, jednak bieganie nie jest takie złe. ;)
-
- Dyskutant
witam cieplutko biegających lubliniaków :uuusmiech:
biegałam dla przyjemności 4xtydz nad zalew i z powrotem, mieszkam na osiedlu górki
od dłuższego czasu lenistwo było niestety górą, ale teraz mam zamiar to zmienić - wiem, że kondycja spadła i to nawet bardzo :/ więc będę musiała zaczynać od nowa - start jutro :) mam nadzieje że przynajmniej te 20 minut uda mi sie wycisnąć
mam nadzieje że uda mi sie z Wami spotkać którejś niedzieli
biegałam dla przyjemności 4xtydz nad zalew i z powrotem, mieszkam na osiedlu górki
od dłuższego czasu lenistwo było niestety górą, ale teraz mam zamiar to zmienić - wiem, że kondycja spadła i to nawet bardzo :/ więc będę musiała zaczynać od nowa - start jutro :) mam nadzieje że przynajmniej te 20 minut uda mi sie wycisnąć
mam nadzieje że uda mi sie z Wami spotkać którejś niedzieli
- andre1105
- Wyga
Przypominam, że spotkania Lubelskiej Grupy Biegowej mają miejsce w każdą niedzielę o godz. 9.30 nad Zalewem Zemborzyckim- zbiórka przy tamie. Zapraszam wszystkich tych, którzy chcą pobiegać w grupie:)
- Kinga
- Dyskutant
Evik- bardzo zachęcam do biegania nad zalewem, wszystkie "stopnie zaawansowania" w bieganiu są tolerowane, bo cała grupa i tak rozdziela się na mniejsze podgrupki i każdy może biec w swoim tempie. Ja też nie mam najlepszej kondycji po 7-miesięcznej przerwie, w prawdzie obiegnę zalew dookoła bez przystanku ale w wolniutkim tempie. Tak więc śmiało przybywaj, razem zawsze łatwiej
-
- Dyskutant
łooo matko 10 razy padłabym na zawał gdybym musiała obiec zalewKinga pisze:Evik- bardzo zachęcam do biegania nad zalewem, wszystkie "stopnie zaawansowania" w bieganiu są tolerowane, bo cała grupa i tak rozdziela się na mniejsze podgrupki i każdy może biec w swoim tempie. Ja też nie mam najlepszej kondycji po 7-miesięcznej przerwie, w prawdzie obiegnę zalew dookoła bez przystanku ale w wolniutkim tempie. Tak więc śmiało przybywaj, razem zawsze łatwiej
zobaczymy jutro jak to moje bieganie po takiej przerwie i z kilkoma dodatkowymi kg będzie wyglądać
-
- Rozgrzewający Się
Witam wszystkich serdecznie. Jestem początkujący w zakresie przemieszczania się w tempie powyżej 4 km/h. W związku z tym mam pytanie: kiedy mógłbym dołączyć do was biegających wokół zalewu i kiedy dokładnie biegacie? No i jak powinieniem się ubrać w te zimowe dni?:)
-
- Dyskutant
9.30 niedziela - zbiórka przy tamie nad Zalewem Zemborzyckim - kilka postów wyżej była informacja
ja chce sie troszke rozbiegać zanim dołączę do grupy bo troche tak lipa
dziś w końcu sie zmobilizowałam do wyjścia i jakieś pół godzinki truchtem było
ja chce sie troszke rozbiegać zanim dołączę do grupy bo troche tak lipa
dziś w końcu sie zmobilizowałam do wyjścia i jakieś pół godzinki truchtem było
-
- Rozgrzewający Się
Czy ktoś z Lublina (bądź okolic) zamierza startować w Półmaratonie w Warszawie?
Nie pytaj, czego oczekuje świat.
Pytaj, co ożywia ciebie i zrób to, bo światu potrzeba ludzi żywych.
- andre1105
- Wyga
jeśli chodzi o ubiór to wszystko zależy od temperatury. Jeśli jest kilka stopni na plusie i bez wiatru to wystarczy jedna koszulka z długim rękawem i na to bluza. Na początku jest dobrze jeśli odczuwa się chłodek bo później w czasie biegu i tak się rozgrzejesz. Więcej informacji na temat ciuchów do biegania znajdziesz na tym forum w zakładce sprzęt. Pozdrawiam i zapraszam do wspólnego biegania nad Zalewem- zbiórka w każdą niedzielę o godz. 9.30 przy tamie. (termoaktywna -można kupić ubiory do biegania w Decathlonie na ul. Spółdzielczości Pracy w Lublinie)crichton1986 pisze:Witam wszystkich serdecznie. Jestem początkujący w zakresie przemieszczania się w tempie powyżej 4 km/h. W związku z tym mam pytanie: kiedy mógłbym dołączyć do was biegających wokół zalewu i kiedy dokładnie biegacie? No i jak powinieniem się ubrać w te zimowe dni?:)
- andre1105
- Wyga
Hej Niedzwiadek z tego co wiem to dużo osób z Lubelskiej Grupy Biegowej wybiera się na połówkę MW.niedzwiadek pisze:Czy ktoś z Lublina (bądź okolic) zamierza startować w Półmaratonie w Warszawie?
-
- Rozgrzewający Się
Hej Niedzwiadek z tego co wiem to dużo osób z Lubelskiej Grupy Biegowej wybiera się na połówkę MW.[/quote]
Cieszę sie. Jest jedno ale - mam problem z uczestniczeniem w spotkaniach LGB. Treningi robię wcześnie rano lub późno wieczorem nad Zalewem. Jeżeli ktos ma ochotę robić wybiegania o 6.00 lub po 22.00 to zapraszam
Cieszę sie. Jest jedno ale - mam problem z uczestniczeniem w spotkaniach LGB. Treningi robię wcześnie rano lub późno wieczorem nad Zalewem. Jeżeli ktos ma ochotę robić wybiegania o 6.00 lub po 22.00 to zapraszam
-
- Dyskutant
dziś biegałam od 13 ścieżką nad zalew od ul. Janowskiej,
w tym czasie spotkałam mnóstwo biegających osób, z jedną z nich nawet kawałek biegliśmy razem - no i rzeczywiście taki wspólny bieg jest bardzo przyjemny
w tym czasie spotkałam mnóstwo biegających osób, z jedną z nich nawet kawałek biegliśmy razem - no i rzeczywiście taki wspólny bieg jest bardzo przyjemny
-
- Rozgrzewający Się
może nie będę wypisywał całego mojego planu treningowegom`arcinek pisze:niedzwiadek, koło kwietnia/maja mogę o 6 śmigać. pytanie tylko jaką trasą biegasz, dystans i tempo
w największym skrócie (przez najbliższy tydzień):
poniedziałek - cross 30 min
czwartek - II zakres 20 min. + przebieżki 5x 400 m (4 min/km)
sobota - wybieganie, I zakres, 1h
niedziela - rower, 1,5 h I zakres
- andre1105
- Wyga
Dziękuję wszystkim 12 panom za dzisiejsze wspólne bieganie, mimo wietrznej pogody.
A TERAZ WAŻNY KOMUNIKAT.!!!!!!!!!!!!!!!
PO DZISIEJSZYCH KONSULTACJACH USTALILIŚMY, ŻE SPOTKANIE NASZEJ GRUPY PRZY PIWKU ODBĘDZIE SIĘ W TĘ NAJBLIŻSZĄ ŚRODĘ (4 LUTEGO) O GODZ. 18:00 W CHATCE ŻAKA NA MIASTECZKU AKADEMICKIM:) Pozdrawiam i zapraszam wszystkich chętnych:)
A TERAZ WAŻNY KOMUNIKAT.!!!!!!!!!!!!!!!
PO DZISIEJSZYCH KONSULTACJACH USTALILIŚMY, ŻE SPOTKANIE NASZEJ GRUPY PRZY PIWKU ODBĘDZIE SIĘ W TĘ NAJBLIŻSZĄ ŚRODĘ (4 LUTEGO) O GODZ. 18:00 W CHATCE ŻAKA NA MIASTECZKU AKADEMICKIM:) Pozdrawiam i zapraszam wszystkich chętnych:)