Anulica nie mamy nic przeciwko temu abyś z nami biegała. Zapraszamy Cię serdecznie na wspólne niedzielne bieganie:)anulica pisze:a przyjmiecie kobietę w swoje kręgi?;) stawiam się w niedzielę o 9.30 przy tamie!
Lublin- grupa biegowa
- andre1105
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- andre1105
- Wyga
Fotek mamy dużo -poproszę naszych fotografów o umieszczenie tej na której wszyscy prezentują się pięknie i młodo:)FREDZIO pisze:Zrobilibyście jakąś zbiorową fotkę, żeby było widać wasze zachęcające "pysie" to by się to lepiej prezentowało.
-
- Rozgrzewający Się
Ja niestety nie mogę, kolano sobie przesiliłem, ale myślę, ze za tydzień na pewno sie pojawie nad zalewem. Pozdrawiam całą grupę!!!
- andre1105
- Wyga
Dziękuję 14 osobom (13 Panom i 1 Pani Kasi) za wspólne bieganie nad Zalewem. Bieganie w grupie ma dużo zalet:): skrywana nutka rywalizacji, nauka od najlepszych:), rady porady i wszelki sugestie itp.. Pozdrawiam wzystkich lubelskich biegaczy:)
- andre1105
- Wyga
Dziękuję wszystkim (14 osób), którzy stawiali się dzisiaj na wspólnym bieganiu nad zalewem mimo niesprzyjającej pogody. Pozdrawiam wszystkich.
Super Radosnych, Rodzinnych, Zdrowych Świąt Bożego Narodzenia i poprawy swoich życiówek w Nowym Roku 2009 życzę wszystkim z naszej Lubelskiej Grupy Biegowej - Tamaraton.
Super Radosnych, Rodzinnych, Zdrowych Świąt Bożego Narodzenia i poprawy swoich życiówek w Nowym Roku 2009 życzę wszystkim z naszej Lubelskiej Grupy Biegowej - Tamaraton.
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
Nawzajem ; )andre1105 pisze:Dziękuję wszystkim (14 osób), którzy stawiali się dzisiaj na wspólnym bieganiu nad zalewem mimo niesprzyjającej pogody. Pozdrawiam wszystkich.
Chyba Was dzisiaj widzialem, ale szybko sie zmyliscie z tamy, heh ; )
-
- Rozgrzewający Się
chciałabym zacząć biegać z Wami ale obawiam się, że zostawałabym daleko w tyle:(
W lecie biegałam trochę po Krakowie:P ale teraz nic, zasiedziałam się, w ramach noworocznych ostanowień chcę zacząć biegać. Przygarniecie? Musze tylko zaopatrzyć się w dres:D Postaram się namówic kolezankę
Pozdrawiam ciepło w sylwestra:P
W lecie biegałam trochę po Krakowie:P ale teraz nic, zasiedziałam się, w ramach noworocznych ostanowień chcę zacząć biegać. Przygarniecie? Musze tylko zaopatrzyć się w dres:D Postaram się namówic kolezankę
- andre1105
- Wyga
hej Angelic Fruitcake. Biegamy wspólnie w każdą niedzielę (zbiórka przy tamie nad Zalewem Zemborzyckim o godz. 9.30). Dystans biegu wynosi ok. 12 km (jedno okrążenie dookoła zalewu). Co do tempa biegu to napewno znajdziesz dla siebie odpowiednie. Jedni biegną bardzo szybko ok. 4 min/km, ale są również w naszej grupie tacy którzy biegają w tempie po 6min/km i więcej. Zapraszam Cię więc serdecznie do naszej lubelskiej grupy biegowej oczywiście z koleżanką. To same zdecydujecie o tempie biegu a także o ilości kilometrów (można zawsze dystans skrócić - tak robią u nas niektóre dziewczyny). Zapraszam Cię i Twoją koleżenkę to będzie nas więcej. (Ciuchy do biegania znajdziesz w sklepie Decathlon w Lublinie na ul. Spółdzielczości Pracy). Pozdrowiam i do zobaczenia nad Zalewem. Andrzej.AngelicFruitcake pisze:chciałabym zacząć biegać z Wami ale obawiam się, że zostawałabym daleko w tyle:(
- andre1105
- Wyga
Dzisiaj mimo wietrznej pogody na niedzielnym bieganiu pojawiało się aż 16 osób. Swoją obecnością zaszczycili naszą grupę biegową olimpijka (maratonka) Dorota Gruca oraz Piotr Kitliński trener Ścieżek Biegowych NIKE. Biegaliśmy dzisiaj po lesie w Dąbrowie ok. 14 km. Dziękuję wszystkim i do zobaczenia za tydzień.
- Kinga
- Dyskutant
Hej AngelicFruitcake i inne dziewczyny! Zachęcam do wspólnego biegania, niech będzie nas więcej a razem zawsze łatwiej się zmobilizować. Na razie w grupie Tamaraton jest miażdżąca przewaga mężczyzn, dziewczyny są jak rodzynki w cieście
- pora to zmienić, śmiało przybywajcie na tamę lub ścieżki NIKE, nie ma się czego wstydzić i obawiać. Bieganie jest wspaniałym sportem dającym oprócz ładnej figury też dużo radości
- pora to zmienić, śmiało przybywajcie na tamę lub ścieżki NIKE, nie ma się czego wstydzić i obawiać. Bieganie jest wspaniałym sportem dającym oprócz ładnej figury też dużo radości