PYRLANDIA Team czyli Team Saucony BARTOSZAK
- jacej trębecki
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
To było to, mam nadzieję, ze uda mi się spławic niedzielne wykłady tak, zeby w każda niedzielę razem pobiegać. Dzięki za rady sprzętowe.
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Było superowo, cały czas gadalismy, sam nie wiem kiedy przebiegłem około 10 km. Najbardziej podobało mi sie przedbiegowe dossier. Musiałem sie przedstawić, (złozyc podanie, powiedziec dowcip ) i o dziwo zostałem przyjety pomimo tego, że guru na samym poczatku wytknał mi mój porywczy charakter
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Do pełnego "sukcesu" - brakuje jakiejś dziewczyny, były jakieś któe się dopytywały ale nie przyszły.
Fajne dziewczyny bardzo dopinguja a jednocześnie stopuja zbyt wyczynowe zapędy.
Fajne dziewczyny bardzo dopinguja a jednocześnie stopuja zbyt wyczynowe zapędy.
-
- Rozgrzewający Się
Po autoprezentacjach miałem obawy, czy nie zostane sam w lesie (albo w polu), ale świadomość, że biegnie za mną "porywczy Bebej" nie pozwalała się zatrzymać . A poważnie, to było sympatycznie. Pierwszy raz miałem okazję biec w grupie. To zupełnie coś innego. Szkoda, że nie mogłem zostać na herbatce.bebej pisze:Musiałem sie przedstawić, (złozyc podanie, powiedziec dowcip ) i o dziwo zostałem przyjety pomimo tego, że guru na samym poczatku wytknał mi mój porywczy charakter
Dzieki i do zobaczenia w niedzielę
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Jak dla mnie było super, pierwszy raz biegłem w tak dużej grupie i muszę powiedzieć że nie mam pojęcia kiedy zleciało te 10km Oczywiście 11.01 obowiązkowo zamelduje się nad Rusałką, tylko tym razem będę musiał wybiec z domu wcześniej bo jak się okazało nad Rusałkę z Dębca jest 8,5km a nie 6 jak myślałem
A tymczasem idę pobiegać
A tymczasem idę pobiegać
-
- Stary Wyga
Do pobiegowej herbatki nie doszło gdyż hotel Olimp okazał się być zamknięty:)
Ja już czuję motywujące działanie grupy biegowej. Czuję chęć biegania nawet dziś kiedy to mam zaplanowany dzień wolny:) Jednak bieganie w regularnej grupie to jest to.
Aktualnie staram się namówić 2 kolejne osoby do dołączenia do spotkań.
Ja już czuję motywujące działanie grupy biegowej. Czuję chęć biegania nawet dziś kiedy to mam zaplanowany dzień wolny:) Jednak bieganie w regularnej grupie to jest to.
Aktualnie staram się namówić 2 kolejne osoby do dołączenia do spotkań.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Kurcze - Jacek nie do poznania na tym garnitorowym zdjęciu.
Tylu się fotografów zgłosiło - a wkońcu tylko ja miałem aparat.
Wg mnie nie ma ciśnienia żeby zawsze robić zdjęcie ale czasem to się przydaje, więc namawiam was żeby zazwyczaj ktoś miał jakis mały aparacik.
Tylu się fotografów zgłosiło - a wkońcu tylko ja miałem aparat.
Wg mnie nie ma ciśnienia żeby zawsze robić zdjęcie ale czasem to się przydaje, więc namawiam was żeby zazwyczaj ktoś miał jakis mały aparacik.
- tomek wzięch
- Rozgrzewający Się
Dziekuję za wspólne bieganie, pierwszy raz biegałem w grupie i muszę przyznać że czas o wiele szybciej płynie.
Będę się starał pojawiać na Olimpii tak często jak tylko będzie to możliwe, a to dlatego, że o tej porze nie zawsze będę miał do dyspozycji auto którym mógłbym podjechać na Golęcin.
Z Umultowa mam nieco ponad 8km, trochę daleko by biec w obie strony i jeszcze wspólnie machnąć te 20km.
Może dobrym rozwiązaniem będzie skorzystać z Pestki ? Czas pokaże.
Do zobaczenia mam nadzieję już w niedzielę.
Tomek
Będę się starał pojawiać na Olimpii tak często jak tylko będzie to możliwe, a to dlatego, że o tej porze nie zawsze będę miał do dyspozycji auto którym mógłbym podjechać na Golęcin.
Z Umultowa mam nieco ponad 8km, trochę daleko by biec w obie strony i jeszcze wspólnie machnąć te 20km.
Tomek
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Słuchajcie - to miejsce jest narazie jakimś tymczasowym miejscem - stroną grupy, jeślibyście mieli jakieś własne pomysły, sugestie co tam zmienić lub dodać - to śmiało.
http://bieganie.pl/?show=1&cat=75&id=1023
Chciałbym żeby ta podstrona pomagała w rekrutacji nowych biegaczy.
Będziemy ją na głównej promowali.
http://bieganie.pl/?show=1&cat=75&id=1023
Chciałbym żeby ta podstrona pomagała w rekrutacji nowych biegaczy.
Będziemy ją na głównej promowali.
-
- Rozgrzewający Się
Hej Tomektomek wzięch pisze:Dziekuję za wspólne bieganie, pierwszy raz biegałem w grupie i muszę przyznać że czas o wiele szybciej płynie.
Tomek
Mieszkam na Chrobrego i w tą niedzielę będę jechał samochodem.
Jeśli Ci to odpowiada (i nie masz transportu w ten weekend) to możem się umówić w okolicach Kurpińskiego.
Jakby co daj znać (602-516-245) lub na priva to się dogadamy
-
- Stary Wyga
Pierwsza imformacja z dzisiejszego (11.01) biegania!:)
Pełen sukces, stawiło się prawie 30 osób w tym kilka pań. Atmosfera super - oby tak dalej. Była wspólna fotka mam nadzieję że trafi ona na forum
Pozdrawiam wszystkich.
Pełen sukces, stawiło się prawie 30 osób w tym kilka pań. Atmosfera super - oby tak dalej. Była wspólna fotka mam nadzieję że trafi ona na forum
Pozdrawiam wszystkich.
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No, az mnie nogi bola, bo nie chciałem zawrócić przed paniami - nie udało sie do końca. Porozmawiac sie tez nie dało ze wszystkimi ( 30 osób ), ale
pozdrawiam
pozdrawiam