ano udalo sie udalo moze nie jest to 4 razy w tygodniu ale przynajmniej dwa razy po min 30 min ciaglego biegu poza tym plywanie plus pilka halowa wiec kondycja w gore musi isc pozdroarczi01 pisze:coyote80, udało się zacząć?
Cześć jestem z Łodzi.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Dyskutant
ziębka pisze:A ja biegam po poligonie przy Krańcowej i tylko raz jesienią udało mi się spotkać dwóch biegaczy, mam pecha czy co?
Pewnie większość biegaczy z tego rejonu śmiga po Zdrowiu bo z tego co zauważyłem to niedaleko.
Możesz napisać coś więcej o tym poligonie? Jakie ścieżki, czy teren otwarty, czy 'zadrzewiony'? Jest jakaś pętla?
Teraz najważniejsze pytanie: Czy są jakieś miny i niewybuchy?
-
- Rozgrzewający Się
Grzyby są, ścieżki super, mało ludzi i bez psów ( chociaż to zależy o której porze dnia), podłoże fajne , jak w Łagiewnikach, nie macie asfaltu , oszczędzacie stawy.
Trasy? jak sobie wyznaczysz to masz. Ja mam taką pętlę, mniej więcej 3,5 km.
Min nie spotkałam.
M.
Trasy? jak sobie wyznaczysz to masz. Ja mam taką pętlę, mniej więcej 3,5 km.
Min nie spotkałam.
M.
-
- Dyskutant
XXIV Bieg Sylwestrowy odbędzie się 31.12.2008r w ośrodku MOSiR - Arturowek ul.Skrzydlata 75dar70 pisze:czy wiecie cos więcej na temat BieguSylwestrowego organizowanego przez EI.
Program:
11.00 - 2.5km bieg młodzieżowy
11.30 - 800m bieg VIP-ów
12.00 - 10km bieg główny
Zapisy w dniu biegu MOSiR-Arturówek od godz.9- 11.30 oraz na stronie www.bslodz.ovh.org
info z:
www.azs.p.lodz.pl
- pinky
- Wyga
cos się działo a ja chyba zaspałąm jak zwykle. Chyba jednak jestem miśkiem - wydało się. Zimuję. Zamiast biegania takiego jak w letnim okresie jest joga, łyzwy i bieganie z taką regularnością że wstyd się przyznać. Ale biegnę czasem żeby nie wypaśc z rytmu. I tak szczerze mówiąc to juz czekam na wiosnę Od wiosny biorę się za porządne wybiegania i chyba czas zacząć kolejny trening na jakimś dłuższym dystansiku lub zwiększyć tempo. Ale póki co stoję jak jogin na głowie lub tańczę na lodzie
- Beagle
- Wyga
biegłem tą trase dzisiaj - trzeba naprawdę uważać duuużo wody a pod nią lód także lepiej bez kolców tam się nie zapuszczać ,ale pewnie jutro ,pojutrze woda wsiąknie i lód się rozpuści.
czy wszyscy biegają po połudbniu bo rano baaaardzo żadko można kogoś zobaczyć?
-
- Rozgrzewający Się
Witam.Beagle pisze:biegłem tą trase dzisiaj - trzeba naprawdę uważać duuużo wody a pod nią lód także lepiej bez kolców tam się nie zapuszczać ,ale pewnie jutro ,pojutrze woda wsiąknie i lód się rozpuści.
Ja od 9 miesięcy na maratońskiej wieczorkiem między 20 a 23, całkiem sporo osob biega
Ostatnio zmieniony 24 sty 2009, 23:02 przez Rejtan, łącznie zmieniany 1 raz.
- pinky
- Wyga
Znam te tereny. Fakt, sporo nas tam PozdrawiamRejtan pisze:Witam.Beagle pisze:biegłem tą trase dzisiaj - trzeba naprawdę uważać duuużo wody a pod nią lód także lepiej bez kolców tam się nie zapuszczać ,ale pewnie jutro ,pojutrze woda wsiąknie i lód się rozpuści.
Ja od 9 miesięcy na maratońskiej wieczorkiem między 20 a 23, całkiem sporo osob biega