A jutro pierwsza wycieczka biegowa od dłuższego czasu, pewnie z 12-14km będzie.
bartess pisze:Odkąd biegam to jakoś dziwnie jem mniej niż wcześniej i zupełnie mi to wystarcza
Szczęściarze! Ja jak biegam zjadam nieprzyzwoite ilości, i więcej snu chyba potrzebuję (zdarza mi się iść do łóżka po bieganiu, normalnie w życiu bym nie usnęła w dzień)Rapacinho pisze:Mi się wydaje, że dzięki bieganiu jem mniej niż dawniej.
Phi, też mi wyczynRapacinho pisze: Teraz czasami zdarzają się u mnie ataki na słodycze, kiedy to byłbym w stanie zjeść całą tabliczkę czekolady
Raz jak wyszłam z imprezy i wydawało mi się, że ktoś idzie za mną - liczy siębartess pisze:A Wam przytrafiło się bieganie "na gazie"?
Jakie tam młode, ja mam 23 i moje ciało już mi nie wybacza tyle co jeszcze kilka lat temu - starzejemy sięsoprano99 pisze:W grudniu skonczę 27 lat, tak więc teraz to jestem bardzo atrakcyjne, młode, męskie ciało![]()
![]()
![]()
prawdopodobnie nie, bo skipy i wieloskoki i podbiegi najbardziej obciążają i tym samym są najbardziej rozwojowe, to ze komus się nie chce ich robic jest własnie dowodem na tobartess pisze:Piter82 no i co z tego, że robiłeś skipy i wieloskoki? To ma być dowód na Twoje wyniki? Że bez tego byś ich nie osiągnął?