Komentarz do artykułu Konkurs - wygraj Usain Bolt WR T-shirt
- glodny1988
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
dawac nastepne pytanie bo na 4 do roboty ha ha
- Nagor
- Ekspert/Trener
Uwaga: w ciągu kwadransa następne pytanie w konkursie. W zastępstwie Fredzia zadam je ja. Proszę przygotować notatniki, google, pamięci podręczne i szare komórki...
- Nagor
- Ekspert/Trener
No dobra, pytanie brzmi: kto z Polaków/Polek zajął na ostatnich Igrzyskach Olimpijskich najwyższe miejsce w biegach średnich i długich? Czyli - powyżej 400m? Ten tajemniczy ktoś jest jedną z nielicznych osób w Polsce, która biega w kolcach Pumy. To ewenement choćby z tego względu, że dostać kolce Pumy jest u nas naprawdę ciężko
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Jeszcze nigdy w życiu nie widziałem tak długiego kwadransa
[url=http://team.entre.pl]ENTRE.PL TEAM[/url]
-
- Rozgrzewający Się
3000m z przeszkodami. Wioleta Frankiewicz (9:21,88) ósme miejsce,Nagor pisze:No dobra, pytanie brzmi: kto z Polaków/Polek zajął na ostatnich Igrzyskach Olimpijskich najwyższe miejsce w biegach średnich i długich? Czyli - powyżej 400m? Ten tajemniczy ktoś jest jedną z nielicznych osób w Polsce, która biega w kolcach Pumy. To ewenement choćby z tego względu, że dostać kolce Pumy jest u nas naprawdę ciężko
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
dokładnie 20, a na pytanie nie zdążyłem, bo wyprzedził mnie mbucz...Nagor pisze:Dokładnie 17 minut
Ostatnio zmieniony 29 paź 2008, 17:16 przez PiotrekMarysin, łącznie zmieniany 1 raz.
[url=http://team.entre.pl]ENTRE.PL TEAM[/url]
- RamboJohn
- Wyga
- Kontakt:
Nieprzyzwoicie proste to pytanie było
- Nagor
- Ekspert/Trener
Ha, widzę, że pytanie nie było trudne. mbucz wygrywa, bo była to Wioleta Janowska. Na zdjęciach w naszej bazie można przyjrzeć się tym nietypowym kolcom: http://bieganie.na11.pl/statystyka/inde ... ner_id=282
Nie była to Ania Rostkowska (odpadła w półfinale) ani sztafeta 4x400m, która nie jest na pewno "osobą", choć od niedawna sztafeta jest sponsorowana przez Pumę.
Gratuluje i polecam czekać na kolejne pytania. Mbucz, prosimy o info na redakcja małpa bieganie.pl
Nie była to Ania Rostkowska (odpadła w półfinale) ani sztafeta 4x400m, która nie jest na pewno "osobą", choć od niedawna sztafeta jest sponsorowana przez Pumę.
Gratuluje i polecam czekać na kolejne pytania. Mbucz, prosimy o info na redakcja małpa bieganie.pl