SzGB - Szczecińska Grupa Biegowa
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja mam koszulke bawełniana białą z takim logo, ale w bardziej bladym (popielatym?) kolorze i jest to mało widoczne. Wydaje mi się że kolor powinien być naprawde kontrastowy i z przodu tak "powyżej numeru startowego" mogłoby być jeszcze raz poziomo powtórzone samo "www.bieganie. pl
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Wydaje Ci się że nie wiem? A może nie wolno wypowiadać się tutaj na temat koszulki ze zdjęcia Fredzia? A może nie zrozumiałeś moich intencji, tego że kolor musi być kontrastowy, bo inaczej nikt nie zauważy i nie przeczyta napisu i z pomysłu rozpropagowania czegokolwiek nici?
- saint
- Zaprawiony W Bojach
oczywiscie ze wolno
ale FREDZIO wkleil to zdjecie zebym zobaczyl jak to wyszlo na coolmaxie bo ktos ostrzegal ze po nalozeniu moze nieciekawie wygladac, jak widac wyglada bardzo dobrze, nawet dosyc cienkie linie takze technicznie nie powinno byc problemu, co do kolorow to tez jestem za dosyc jaskrawymi, jezeli grupowiczom podoba sie projekt graficzny ktory zaproponowalem oczekuje zatem co do uwag n/t kolorow w naszym logo
ale FREDZIO wkleil to zdjecie zebym zobaczyl jak to wyszlo na coolmaxie bo ktos ostrzegal ze po nalozeniu moze nieciekawie wygladac, jak widac wyglada bardzo dobrze, nawet dosyc cienkie linie takze technicznie nie powinno byc problemu, co do kolorow to tez jestem za dosyc jaskrawymi, jezeli grupowiczom podoba sie projekt graficzny ktory zaproponowalem oczekuje zatem co do uwag n/t kolorow w naszym logo
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zbaraniałem, zbaraniałem, zbaraniałem!!
Teraz to się porobiło, kolry, logo,
ja powiem tylko tyle , niech ktos jeden się tym zajmie bo jak ciągle będziemy cos ustalali to nic nie ustalimy.
Po drugie, to jakbysmy wcześniej zamówili koszulki to juz bym ją miał a teraz kasa bardziej przyda mi sie na nowe przednie kółeczko do roweru bo stare zajeździłem a kieszonkowe ma niestety swoje granice.
Mój stan obecny to: niewiedza, zgłupienie i niepewność czegokolwiek.
Nic juz nie wiem. I ja mam zrobić
Teraz to się porobiło, kolry, logo,
ja powiem tylko tyle , niech ktos jeden się tym zajmie bo jak ciągle będziemy cos ustalali to nic nie ustalimy.
Po drugie, to jakbysmy wcześniej zamówili koszulki to juz bym ją miał a teraz kasa bardziej przyda mi sie na nowe przednie kółeczko do roweru bo stare zajeździłem a kieszonkowe ma niestety swoje granice.
Mój stan obecny to: niewiedza, zgłupienie i niepewność czegokolwiek.
Nic juz nie wiem. I ja mam zrobić
www.kolarstwo.z.pl
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
grupa szczecinska - koszulkowa ..
w ten likend byly nici z wyjazdu rowerem nad morze. w niedziele odwiedzilem znajomych w Mysliborzu - 30 km z Pyrzyc. kapiele w jeziorku itp. no i wieczorkiem jeszcze troszke dokrecic km, pojechalem pod Debno i to dalo prawie 100 km przebiegu
powoli znow wracam do biegania...
w ten likend byly nici z wyjazdu rowerem nad morze. w niedziele odwiedzilem znajomych w Mysliborzu - 30 km z Pyrzyc. kapiele w jeziorku itp. no i wieczorkiem jeszcze troszke dokrecic km, pojechalem pod Debno i to dalo prawie 100 km przebiegu
powoli znow wracam do biegania...
Piotr
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
na upartego tez bym mógł troche pobiegać, ale jeszcze poterminuje z miesiąc żeby wszystko zaleczyć.
a woda jest super pływałem trzy dni pod rząd po ponad pół godziny + rower i dzisiaj jestem wypompowany i zakwaszony!
a woda jest super pływałem trzy dni pod rząd po ponad pół godziny + rower i dzisiaj jestem wypompowany i zakwaszony!
www.kolarstwo.z.pl
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
gdzie temat
www.kolarstwo.z.pl