Mazowiecki Park Krajobrazowy
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Ja będę o 9 i mam w planie wolną tradycyjną pętlę
Pozdrawiam,
Darek
Darek
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Gerard, dzisiaj zastanawialiśmy się czy Ty do tej puszczy to się przypadkiem nie wyprowadziłeś na zawsze
My jedziemy za tydzień do Puszczy Augustowskiej, ale tylko na 12 dni.
Dzisiaj biegaliśmy z henleyem, a potem w Parku Skaryszewskim spotkaliśmy Decka z rodzinką. Było ceramicznie
My jedziemy za tydzień do Puszczy Augustowskiej, ale tylko na 12 dni.
Dzisiaj biegaliśmy z henleyem, a potem w Parku Skaryszewskim spotkaliśmy Decka z rodzinką. Było ceramicznie
Pozdrawiam,
Darek
Darek
- henley
- Zaprawiony W Bojach
Miło mi donieść ,że nasz kolega z MPK PiotrekMarysin uzyskał wysokie 33 (open) i 2 w kategorii wiekowej(!!!) miejsce w arcytrudnym maratonie górskim w Wyszegradzie. Gratulacje Piotrze!
pzdr
henley
,,Nie ma litości, zakładników nie bierzemy..."
henley
,,Nie ma litości, zakładników nie bierzemy..."
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Brawo Piotrek !
Tupiąca, co jest aktualne? Jeżeli bieganie po MPK w soboty to owszem aktualne. Będziemy w tę sobotę o 9 w stałym miejscu, opisanym na pierwszej stronie tego wątku
Wczoraj też byliśmy, zaczęliśmy we dwoje, a skończyliśmy we czworo, w towarzystwie Andrzeja i Jacka.
Zresztą dziś też będziemy
Tupiąca, co jest aktualne? Jeżeli bieganie po MPK w soboty to owszem aktualne. Będziemy w tę sobotę o 9 w stałym miejscu, opisanym na pierwszej stronie tego wątku
Wczoraj też byliśmy, zaczęliśmy we dwoje, a skończyliśmy we czworo, w towarzystwie Andrzeja i Jacka.
Pozdrawiam,
Darek
Darek
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Bardzo dziękuję za gratulacje - czujności Jacka nic nie umknie...
Tegoroczna edycja Wyszechradu była wyjątkowo ciężka ze względu na aurę. Odwodnienie było powszechną udręką nawet dla zawodników dbających o nawadnianie organizmu...
Miałem nadzieję, że się ze sporą częścią z Was spotkam na Krosie, ale niestety muszę wyjechać.
A może ktoś planuje bieganie po Marysi w relaksacyjnym tempie w czwartek wieczorem?? Godzina do ustalenia.
Tegoroczna edycja Wyszechradu była wyjątkowo ciężka ze względu na aurę. Odwodnienie było powszechną udręką nawet dla zawodników dbających o nawadnianie organizmu...
Miałem nadzieję, że się ze sporą częścią z Was spotkam na Krosie, ale niestety muszę wyjechać.
A może ktoś planuje bieganie po Marysi w relaksacyjnym tempie w czwartek wieczorem?? Godzina do ustalenia.
[url=http://team.entre.pl]ENTRE.PL TEAM[/url]
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 55
darek284 pisze:Brawo Piotrek !
Cześć Darek, dzięki za odpowiedz w takim razie pojawie sie pewnie w sobote za tydzień bo w ten weekend jest SMŚ. Widzę, że jesteś z Gocławia, jest u nas moze jakas fajna grupka biegaczy? Pozdrawiam, Ewa
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Owszem, my będziemy biegać w planie 15-16 km, a więc w sam raz na lasPiotrekMarysin pisze: A może ktoś planuje bieganie po Marysi w relaksacyjnym tempie w czwartek wieczorem?? Godzina do ustalenia.
Cześć Ewa, będzie nam wszystkim bardzo miło, ale w następną sobotę DAR (czyli Renata i Darek )będzie o 9 rano latać po Puszczy Augustowskiej jakieś Wb2. Nas nie będzie, ale będą inni, odwiedzaj nasze forum.Tupiąca pisze: Cześć Darek, dzięki za odpowiedz w takim razie pojawie sie pewnie w sobotę za tydzień bo w ten weekend jest SMŚ. Widzę, że jesteś z Gocławia, jest u nas może jakaś fajna grupka biegaczy? Pozdrawiam, Ewa
Najbliżej Gocławia biegamy czasami po Parku Skaryszewskim, gdzie biega spora grupaznajomych.
Pozdrawiam,
Darek
Darek
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
A o której planujecie start?darek284 pisze:...
Owszem, my będziemy biegać w planie 15-16 km, a więc w sam raz na las
...
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
To właśnie jest najtrudniejsze
Myślę, że około 19 zaczniemy, ale nie mogę obiecać.
Jutro będę wiedział więcej.
Myślę, że około 19 zaczniemy, ale nie mogę obiecać.
Jutro będę wiedział więcej.
Pozdrawiam,
Darek
Darek
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Piotrek, zapomniałem, że dziś w Królikarni jest koncert K. Garretta i dlatego nie będziemy dziś biegać.
Spotkaliśmy wczoraj Jacka, który jest chętny na dzisiejsze spokojne bieganie.
Spotkaliśmy wczoraj Jacka, który jest chętny na dzisiejsze spokojne bieganie.
Pozdrawiam,
Darek
Darek
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Szkoda... Mam nadzieję, że motywacja mi nie odpłynie...