Grubasy - tylko dla Was

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
Andrzej Szymański
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Puszczańskie krajobrazy i św. Augustyn. To nie może się nie udać!!! :hahaha:
andy
PKO
elizakop
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

..
Ostatnio zmieniony 04 lis 2009, 09:48 przez elizakop, łącznie zmieniany 1 raz.
ruh hożuf
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Andrzej Szymański pisze:Po ilu miesiącach biegania mieliście widoczne wyniki wagowe? I czy biegaliście wtedy powyżej godziny ciurkiem? Powiadają też, że lepiej biegać rano przed śniadaniem niż wieczorkiem. Człowiek może zgłupieć od tych mądrości :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Andy, swoimi pytaniami szukasz kamienia filozoficznego, Świętego Graala, perpetuum mobile - czyli czegoś, czego nie ma.
NIE MA JEDNEJ RECEPTY.
Są ogólne zasady które wylewają się z tego wątku całymi wiadrami, ale NIE MA przepisu: "zrób to i to, zjedz to i to, pobiegnij tyle i tyle w takim i takim tempie, potem spluń przez lewe ramię i jesteś 2 kilo chudszy".

Jakby to było takie proste, to otyłość nie byłaby chorobą cywilizacyjną z którą walczy bezskutecznie dziesiątki milionów ludzi na świecie.

Nie wiem czy wierzysz w Boga, czy w cokolwiek innego, może tylko w Siebie - więc oddaj się w opiekę temu Komuś czy czemuś i biegnij, - uwierz, a będziesz zbawiony - jak napisano w Piśmie.
Awatar użytkownika
Andrzej Szymański
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ruh hożuf, bracie! Wybacz, że Was tu tak rzeźbię na tym forum. Ale w końcu jako naukowiec poszukuję jakiejś formuły uniwersalnej bardziej. :hejhej:
Oczywiście, że wierzę w Pana Naszego, który jest na niebiesiech. Zanoszę me modły do Niego codziennie i wierzę, że kiedyś dojdę do celu. Alleluja i do przodu, jak mówi klasyk!!!!
I powiem za Pismem, ruh hożuf: Na Twoje słowo zarzucę sieć ponownie, mimo, że nic do tej pory nie ułowiłem. Biegam. Biegałem dziś rano i pobiegnę jutro rano przed kościołem. Ale człek czasem jest jak ten niewierny Tomasz.... Jednak wiem, że błogosławieni są ci, którzy nie widzieli a uwierzyli i dla tego wierzę Ci, ruh hożuf, albowiem wielkich rzeczy sam dokonałeś. Będę biegł. HALLELUJAH AMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
andy
ruh hożuf
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

O Stary! Ale pojechałeś, aż mnie ciarki przeszły normalnie!!! :hej: :hej: :hej:
Awatar użytkownika
Andrzej Szymański
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Człowieku! Mam do Ciebie wielki szacunek, bo zrobiłeś to, o czym ja na razie marzę. Po prostu muszę naśladować Twoją drogę. To wszystko. Ale, pomimo, że tak tu miauczę na forum, nie porzucę biegania! W końcu zainwestowałem te dwie stówki na buty i jakieś używane ciuchy biegowe z Allegro.pl.
Czekam z utęsknieniem, kiedy mi się stanie wedle słowa Twego, ruh hożuf, mój towarzyszu z biegowych szlaków.... :hejhej:
andy
Awatar użytkownika
Herflick
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Andrzej :) moze za duzo przed komputerem siedzisz... :>
gg: 212072
Obrazek
Awatar użytkownika
Andrzej Szymański
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Cały dzień, stary, bo piszę pracę taką....
andy
Awatar użytkownika
Herflick
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ehh wiem niestety co to znaczy :) mnie do tego nieraz dochodzi caly dzien w aucie ;> nie jest lekko :) ale za chwileczke pedze godzinke polatac bo pogoda sprzyja ;> a i checi sa :>
Obrazek
ruh hożuf
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No ja też właśnie ruszam, i normalnie Wam powiem że mam dzisiaj 50 minut, i marzę o tym, żeby chociaż w połowie tak mi się chciało jak mi się dzisiaj nie chce. :bum: :bum: :bum:
Awatar użytkownika
Herflick
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja juz wrocilem, zregenerowalem sie :> 60min biegu z sekundami.. wg mapmyrun 9,26km.. jutro 75' loj bedzie sie dzialo :)
Obrazek
(o)(o)
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

^ gratuluje!

polecam wszystkim łaknącym motywacji: http://www.weight-loss-forum.com/before-after-between/
radjin
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

dobre forum, naprawde mozna sie zmotywowac, skoro innym sie udaje to nam tez sie uda
Awatar użytkownika
monika807
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

O kurce, kurce - ja jestem po nocnych baletach i aura taka sobie niesprzyjająca. Pada!! Ale nie mogę się doczekać jak dobiegnę do mostu nad torami, wbiegnę po schodach i zaczne na głos śpiewać... hihi
Wczoraj na disco było karaoke w moim wykonaniu. Jazda na maxsa :hej:
Moja waga spadła tyko o 1 kg. Ważę 66 kg przy wzroście 175cm. Z bioder od tego czasu ubyło mi niecały 1,5 cm. Dużo? Niedużo? - nie wiem, ale shape mi się zmieniły. Nóżki bardziej umięśnione. Mam wrażenie, że jak robię kroka to tak bardziej "sprężyście" . Z brzucha mi też cosik poleciało - więcej niż w biodrach bo ok 3 (mierzone w dolnej części brzucha - na kostkach biodrowych), choć najbardziej zależało mi na biodrach, bo brzuch mam całkiem ok. Ale przyjdzie i czas na to
[url=http://runmania.com/rlog/?u=monika807][img]http://runmania.com/f/f4d43ff6bcd458ae53cfc1a48b88ec3c.gif[/img][/url]
Awatar użytkownika
MMMarciNNN
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Witam ponownie. Dzięki za wszystkie słowa otuchy. Wczoraj nie dałem rady wejść na forum, ale dziś donoszę - drugi dzień biegania odbył się w niedzielę zgodnie z planem.
ZAKWASY WATCH: mięśnie ud trochę bolą ale da się wytrzymać, zaskakujący ból kręgosłupa mniej więcej w połowie wysokości. Poza tym jest lepiej niż się obawiałem.

Następny raz w środę (planuję biegać trzy razy w tygodniu - śr, sb, nd; na więcej nie mam czasu)
Run Forest! Run!

Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ