Witam!
Jak niedawno przeczytałem 22 lipca w Międzygórzu odbędą się MP w biegu alpejskim. W biegu alpejskim wystartuje pierwszy raz, wcześniej startowałem w biegach anglosaskich. I tu nasuwa się moje pytanie: Jak wy którzy biegliście w biegu na Śnieżnik wspominacie tą trase? Może jakieś ciekawe przeżycie?
MP w biegu alpejskim międzygórze 2007
- Alexis
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Hej. ja w tym roku tez pobiegne w Miedzygorzu.
Na Snieżnik bede biegla pierwszy raz bo rok temu bylam jeszcze mlodziczka i smigalam na Jawornik (nie bylo az tak zle) Slyszalam od starszych kolezanek z klubu ktore juz biegly na Snieznik nie raz (zreszta z rewelacyjnym wynikiem) ze jest to dosc duzy wysilek i najwazniejsze aby sobie dobrze sily rozlozyc. No i oczywiscie trzeba uwazac zeby z zadnej gorki nie zleciec :P bo takie akcje tez juz byly... heh. Zycze ci powodzenia i do zobaczenia w Miedzygorzu 

- Burzyk
- Wyga
- Życiówka na 10k: 33:40
Też sie wybieram na ten bieg podobno nie da rady biec przez cały czas pod góre 

to give anything less than your best is to sacrifice the gift(Steve prefontaine)
Endurance Coach Level II
Endurance Coach Level II
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
Bieg odbedzie sie 9 wrzesnia 2008
tak przypominam bo watek jest stary
8 czerwca zas odbeda sie MP anglosaskie w Brennej. Same zbiegi sa stromsze od podbiegów!

8 czerwca zas odbeda sie MP anglosaskie w Brennej. Same zbiegi sa stromsze od podbiegów!
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
No tak pomysliłem miesiace - miało byc 9 sierpnia 

"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,