Mazowiecki Park Krajobrazowy
- henley
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mnie również nie było o 9.00 przy szlabanie. Uczestniczyłem w Wawerskim Krosie 25km. Trasa bardzo malownicza, widoki wspaniałe, pogoda nie dopisała ale i tak było świetnie!!!
pzdr
henley
,,Nie ma litości, zakładników nie bierzemy..."
henley
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja właśnie wyruszam na mój samotny mazowiecki kros, w planie ponad 20 km.
Wczoraj nie mogłem, ale do ostatniej chwili myślałem, że Wawerski Kros odbędzie się w niedzielę. Szkoda, ale mam nadzieję, że dziś chociaż deszcz nie będzie padał.
Wczoraj nie mogłem, ale do ostatniej chwili myślałem, że Wawerski Kros odbędzie się w niedzielę. Szkoda, ale mam nadzieję, że dziś chociaż deszcz nie będzie padał.
Pozdrawiam,
Darek
Darek
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Co tu tak cicho?
Piotrek jak poszło w Legionowie?
Wczoraj sam biegałem po Marysi, zrobiłem 14 km i wypatrywałem henleya, ale figa nie było henleya na mojej ścieżce
Za to ludzi pełno rowerzystów, piechurów, pary mają gdzie patrzeć sobie w oczy , no i biegaczy też było paru. Spotkałem Kazika z SPS, który tak jak ja, wiosną wybiera las W wiacie na starcie spał jakiś jegomość, cieło się zrobiło, maja gdzie ludzie się zdrzemnąć po kieliszku
Renia zwiedza Hiszpanię, a ja Polskę Renia wydaje pieniądze, a ja zarabiam
Ehhhh nie ma sprawiedliwości
Piotrek jak poszło w Legionowie?
Wczoraj sam biegałem po Marysi, zrobiłem 14 km i wypatrywałem henleya, ale figa nie było henleya na mojej ścieżce
Za to ludzi pełno rowerzystów, piechurów, pary mają gdzie patrzeć sobie w oczy , no i biegaczy też było paru. Spotkałem Kazika z SPS, który tak jak ja, wiosną wybiera las W wiacie na starcie spał jakiś jegomość, cieło się zrobiło, maja gdzie ludzie się zdrzemnąć po kieliszku
Renia zwiedza Hiszpanię, a ja Polskę Renia wydaje pieniądze, a ja zarabiam
Ehhhh nie ma sprawiedliwości
Pozdrawiam,
Darek
Darek
- henley
- Zaprawiony W Bojach
Wczoraj robiłem jakąś szybkość na asfalcie i biegłem w lesie tylko chwilę. Darek284 jeśli biegasz jutro to daj znać, jutro będę w lesie znacznie dłużej
pzdr
henley
henley
-
- Dyskutant
Witam Legionowo nie poszło bo się młody zawodnik pochorował. Gdyby jeszcze katar, to bym go przekonał, ale to było coś od żołądka .
A co do mnie to byłem w Ortorehu i prawdopodobnie mam nadwyrężony/zapalenie mięśnia piszczelowego. 3 tygodnie bez biegania
Pozostaje mi rower i ewentualnie orbitrek (o tym medyk nie mówił - a na tym urządzeniu mnie nie boli). Pozostaje mi zbierać siły (idę w masę ) i czekać kiedy będę mógł się przygotowywać do XXXMW. A od środy mam jak na razie rozpocząć u Rudej rehabilitację.
Pozdrawiam wszystkich.
Piotr.
A co do mnie to byłem w Ortorehu i prawdopodobnie mam nadwyrężony/zapalenie mięśnia piszczelowego. 3 tygodnie bez biegania
Pozostaje mi rower i ewentualnie orbitrek (o tym medyk nie mówił - a na tym urządzeniu mnie nie boli). Pozostaje mi zbierać siły (idę w masę ) i czekać kiedy będę mógł się przygotowywać do XXXMW. A od środy mam jak na razie rozpocząć u Rudej rehabilitację.
Pozdrawiam wszystkich.
Piotr.
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Piotrek, to niedobrze, ale trzymamy wszyscy kciuki za szybkie ozdrowienie.!
Wczoraj nastąpiło spotkanie moje i Jacka na ścieżce w Lesie Sobieskiego. Uścisneliśmy sobie prawice, pogadaliśmy chwilkę i ja w swoją stronę, na parking, a Jacek w swoją na długi trening
A las pięknie zielony, zawilce jeszcze kwitną, a na drzewach już młode listki. Tylko muchy zaczynają już dokuczać
Jutro w lesie nas nie ma, jedziemy w Beskid Wyspowy, zrobimy dwie wycieczki i do domu
Wczoraj nastąpiło spotkanie moje i Jacka na ścieżce w Lesie Sobieskiego. Uścisneliśmy sobie prawice, pogadaliśmy chwilkę i ja w swoją stronę, na parking, a Jacek w swoją na długi trening
A las pięknie zielony, zawilce jeszcze kwitną, a na drzewach już młode listki. Tylko muchy zaczynają już dokuczać
Jutro w lesie nas nie ma, jedziemy w Beskid Wyspowy, zrobimy dwie wycieczki i do domu
Pozdrawiam,
Darek
Darek
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Ja jutro robię długie wybieganie, więc zaczynam sporo wcześniej niż nasze tradycyjne spotkania, ale jak ktoś miałby ochotę przebiec kawałek ze mną, to w okolicach 9 mogę zawinąć pod szlaban.
Darek i Renia miłego wyjazdu!
Henley pokaż na Kabatach jak się biega w Marysi !
Darek i Renia miłego wyjazdu!
Henley pokaż na Kabatach jak się biega w Marysi !
[url=http://team.entre.pl]ENTRE.PL TEAM[/url]
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dziękujemy, pogoda zapowiada się widokowo ale to ma być bieganie, więc aparatu nie bierzemy
Jacek już ma mapkę Lasu Kabackiego, ma trochę czasu na nauczenie się jej na pamięć (nie będzie miał pilota), więc ja jestem pewny dobrego czasu. Start jest o 11, już od 10 zaczynamy zaklinanie konkurencji. Będzie dobrze
Jacek już ma mapkę Lasu Kabackiego, ma trochę czasu na nauczenie się jej na pamięć (nie będzie miał pilota), więc ja jestem pewny dobrego czasu. Start jest o 11, już od 10 zaczynamy zaklinanie konkurencji. Będzie dobrze
Pozdrawiam,
Darek
Darek
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No i jaki czas miał Jacek? Liczyliśmy na jakiś sms z informacją, a tu cisza.
Wycieczka w Beskid udana w 99% Było ciepło, ale nie przesadnie, było słonecznie, ale nie za bardzo, i było widokowo, ale nie na 100%. W każdym razie, zaśniezone Tatry było widać spod Mogielnicy.
R E W E L A C J A
Dwie wycieczki, w sumie 48 km i 3000 m przewyższenia. Zaliczone: Śnieżnica, Ćwilin, Jasień, Mogielnica, Łopień. Podejście pod Ćwilin mocne, Renia zgubiła szlak i musieliśmy drapać się w górę, przedzierając się przez krzaki Batmanek, czyli Garmin, jak zawsze był na posterunku i wyciągnął nas z tarapatów.
Wycieczka w Beskid udana w 99% Było ciepło, ale nie przesadnie, było słonecznie, ale nie za bardzo, i było widokowo, ale nie na 100%. W każdym razie, zaśniezone Tatry było widać spod Mogielnicy.
R E W E L A C J A
Dwie wycieczki, w sumie 48 km i 3000 m przewyższenia. Zaliczone: Śnieżnica, Ćwilin, Jasień, Mogielnica, Łopień. Podejście pod Ćwilin mocne, Renia zgubiła szlak i musieliśmy drapać się w górę, przedzierając się przez krzaki Batmanek, czyli Garmin, jak zawsze był na posterunku i wyciągnął nas z tarapatów.
Pozdrawiam,
Darek
Darek
-
- Dyskutant
darek284 pisze:Wycieczka w Beskid udana w 99% Było ciepło, ale nie przesadnie, było słonecznie, ale nie za bardzo, i było widokowo, ale nie na 100%. W każdym razie, zaśniezone Tatry było widać spod Mogielnicy.
R E W E L A C J A
Dwie wycieczki, w sumie 48 km i 3000 m przewyższenia. Zaliczone: Śnieżnica, Ćwilin, Jasień, Mogielnica, Łopień. Podejście pod Ćwilin mocne,
Gratulacje, ale Wam zazdroszczę.
Szkoda, że jednak aparat foto gdzieś się nie zmieścił...
dzięki za życzenia zdrowia.
Piootr
- henley
- Zaprawiony W Bojach
Wynik 38:39, mam nadzieję ,że wstydu nie przyniosłem.PiotrekMarysin pisze: Henley pokaż na Kabatach jak się biega w Marysi !
Pierwszy raz byłem na Kabatach i powiem szczerze ,że jestem zaskoczony tłumami które nawiedzają tamtejszy las. W samym biegu uczestniczyło ok.300 osób a spacerowiczów było ze 3 razy więcej.
Tak więc u nas w MPK jest oaza ciszy i spokoju!!!!
pzdr
henley
henley
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Piękne wycieczki robią Renia z Darkiem. Aż mnie zazdrość zżera... No i przygotowania pod Rzeźnika widać, że idą pełną parą!
Gratulacje Henley! Wstydu w żadnym razie nie przyniosłeś, tym bardziej, że to debiut i trasa dla Ciebie nowa.
Widać też, że teraz chyba czas popracować nad szybkością, żeby zwiększyć jej rezerwy na maratonie
Gratulacje Henley! Wstydu w żadnym razie nie przyniosłeś, tym bardziej, że to debiut i trasa dla Ciebie nowa.
Widać też, że teraz chyba czas popracować nad szybkością, żeby zwiększyć jej rezerwy na maratonie
[url=http://team.entre.pl]ENTRE.PL TEAM[/url]
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nie, no tak żeby zupełnie bez aparatu to nie wychodzimy na takie wycieczki Tutajjest kilkadziesiąt zdjęć, które zrobiliśmy małym aparacikiem. Jakość słaba, ale coś widać i pamiątka będzie.PiotrekGocław pisze:
Gratulacje, ale Wam zazdroszczę.
Szkoda, że jednak aparat foto gdzieś się nie zmieścił...
dzięki za życzenia zdrowia.
Piootr
Jacek, GRATULACJE świetny czas, ja nie wiem jak Ty to robisz, że tak szybko biegasz
No tak przygotowania idą pełną parą, bo Rzeźnik coraz bliżej. Już mamy pietra, zwłaszcza po tych beskidzkich trasach. Od czwartku będziemy biegać po oryginalnych trasach bieszczadzkich, poszukamy sprytnych skrótów
Pozdrawiam,
Darek
Darek
- Renata
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Bieszczadzkie szlaki zeksplorowane, czerwona trasa wryta w pamięć, więc nie powinniśmy się zgubić. Teraz zostaje tylko liczyć na to, że ścieżki nieco podeschną, bo na razie są jednym wielkim klejącym się do podeszew i śliskim błotnistym traktem (tutaj: słyszalne mlaskanie ) zwłaszcza na fragmentach rozdeptanych przez tłumy nawiedzające najbardziej popularne trasy podczas majowego weekendu. Testy butów, stroju i reszty sprzętu wypadły pomyślnie. Zasady przetrwania w trudnych warunkach chyba też zostały sprawdzone, bo był to bardziej trening mentalny, niż stricte biegowy (deszcz, zimny wiatr i nic nie widać na odległość kilku metrów we mgle, a przecież ludzie po to się wdrapują na szczyt żeby coś z góry zobaczyć).
Teraz z przyjemnością zregeneruję się biegając po suchych marysińskich ścieżkach, ale to dopiero we środę-czwartek. Dziś sprawdzę jak się biega po asfalcie (dawno tego nie robiłam).
henley gratulacje udanego debiutu na Kabatach! .
Teraz z przyjemnością zregeneruję się biegając po suchych marysińskich ścieżkach, ale to dopiero we środę-czwartek. Dziś sprawdzę jak się biega po asfalcie (dawno tego nie robiłam).
henley gratulacje udanego debiutu na Kabatach! .
Pozdrawiam,
Renata
http://renataidarek.blogspot.com/
Renata
http://renataidarek.blogspot.com/
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jacek, gratulacje za udany bieg Konstytucji 3 Maja. 12 miejsce na 300 startujących no i po cichutku, po malutku wyrosła nam w Marysi gwiazda biegowa
Pozdrawiam,
Darek
Darek