Mazowiecki Park Krajobrazowy

Awatar użytkownika
henley
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Mnie również nie było o 9.00 przy szlabanie. Uczestniczyłem w Wawerskim Krosie 25km. Trasa bardzo malownicza, widoki wspaniałe, pogoda nie dopisała ale i tak było świetnie!!! :hej:
pzdr
henley
,,Nie ma litości, zakładników nie bierzemy..."
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
darek284
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja właśnie wyruszam na mój samotny mazowiecki kros, w planie ponad 20 km. :lalala:
Wczoraj nie mogłem, ale do ostatniej chwili myślałem, że Wawerski Kros odbędzie się w niedzielę. Szkoda, ale mam nadzieję, że dziś chociaż deszcz nie będzie padał.
Pozdrawiam,
Darek
Awatar użytkownika
darek284
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Co tu tak cicho?

Piotrek jak poszło w Legionowie?

Wczoraj sam biegałem po Marysi, zrobiłem 14 km i wypatrywałem henleya, ale figa nie było henleya na mojej ścieżce :ojnie:
Za to ludzi :orany: pełno rowerzystów, piechurów, pary mają gdzie patrzeć sobie w oczy :hej: , no i biegaczy też było paru. Spotkałem Kazika z SPS, który tak jak ja, wiosną wybiera las :-) W wiacie na starcie spał jakiś jegomość, cieło się zrobiło, maja gdzie ludzie się zdrzemnąć po kieliszku :lalala:
Renia zwiedza Hiszpanię, a ja Polskę :hej: Renia wydaje pieniądze, a ja zarabiam :lalala: :oczko: :hej:
Ehhhh nie ma sprawiedliwości :nienie:
Pozdrawiam,
Darek
Awatar użytkownika
henley
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wczoraj robiłem jakąś szybkość na asfalcie i biegłem w lesie tylko chwilę. Darek284 jeśli biegasz jutro to daj znać, jutro będę w lesie znacznie dłużej :ble:
pzdr
henley
PiotrekGocław
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Witam Legionowo nie poszło bo się młody zawodnik pochorował. Gdyby jeszcze katar, to bym go przekonał, ale to było coś od żołądka :chlip: .
A co do mnie to byłem w Ortorehu i prawdopodobnie mam nadwyrężony/zapalenie mięśnia piszczelowego. 3 tygodnie bez biegania :ojnie:
Pozostaje mi rower i ewentualnie orbitrek (o tym medyk nie mówił - a na tym urządzeniu mnie nie boli). Pozostaje mi zbierać siły (idę w masę :lalala: ) i czekać kiedy będę mógł się przygotowywać do XXXMW. A od środy mam jak na razie rozpocząć u Rudej rehabilitację.
Pozdrawiam wszystkich.
Piotr.
Awatar użytkownika
darek284
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Piotrek, to niedobrze, ale trzymamy wszyscy kciuki za szybkie ozdrowienie.!

Wczoraj nastąpiło spotkanie moje i Jacka na ścieżce w Lesie Sobieskiego. Uścisneliśmy sobie prawice, pogadaliśmy chwilkę i ja w swoją stronę, na parking, a Jacek w swoją na długi trening :hej:
A las pięknie zielony, zawilce jeszcze kwitną, a na drzewach już młode listki. Tylko muchy zaczynają już dokuczać :niewiem:
Jutro w lesie nas nie ma, jedziemy w Beskid Wyspowy, zrobimy dwie wycieczki i do domu :hej:
Pozdrawiam,
Darek
Awatar użytkownika
PiotrekMarysin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja jutro robię długie wybieganie, więc zaczynam sporo wcześniej niż nasze tradycyjne spotkania, ale jak ktoś miałby ochotę przebiec kawałek ze mną, to w okolicach 9 mogę zawinąć pod szlaban.
Darek i Renia miłego wyjazdu!
Henley pokaż na Kabatach jak się biega w Marysi :) !
[url=http://team.entre.pl]ENTRE.PL TEAM[/url]
Awatar użytkownika
darek284
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dziękujemy, pogoda zapowiada się widokowo :-) ale to ma być bieganie, więc aparatu nie bierzemy :-(

Jacek już ma mapkę Lasu Kabackiego, ma trochę czasu na nauczenie się jej na pamięć (nie będzie miał pilota), więc ja jestem pewny dobrego czasu. Start jest o 11, już od 10 zaczynamy zaklinanie konkurencji. Będzie dobrze :oczko:
Pozdrawiam,
Darek
Awatar użytkownika
darek284
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No i jaki czas miał Jacek? Liczyliśmy na jakiś sms z informacją, a tu cisza. :ojoj:

Wycieczka w Beskid udana w 99% Było ciepło, ale nie przesadnie, było słonecznie, ale nie za bardzo, i było widokowo, ale nie na 100%. W każdym razie, zaśniezone Tatry było widać spod Mogielnicy. :-)
R E W E L A C J A :hej:
Dwie wycieczki, w sumie 48 km i 3000 m przewyższenia. Zaliczone: Śnieżnica, Ćwilin, Jasień, Mogielnica, Łopień. Podejście pod Ćwilin mocne, Renia zgubiła szlak i musieliśmy drapać się w górę, przedzierając się przez krzaki :lalala: Batmanek, czyli Garmin, jak zawsze był na posterunku i wyciągnął nas z tarapatów. :-)
Pozdrawiam,
Darek
PiotrekGocław
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

darek284 pisze:Wycieczka w Beskid udana w 99% Było ciepło, ale nie przesadnie, było słonecznie, ale nie za bardzo, i było widokowo, ale nie na 100%. W każdym razie, zaśniezone Tatry było widać spod Mogielnicy. :-)
R E W E L A C J A :hej:
Dwie wycieczki, w sumie 48 km i 3000 m przewyższenia. Zaliczone: Śnieżnica, Ćwilin, Jasień, Mogielnica, Łopień. Podejście pod Ćwilin mocne,

Gratulacje, ale Wam zazdroszczę.
Szkoda, że jednak aparat foto gdzieś się nie zmieścił...
dzięki za życzenia zdrowia.
Piootr
Awatar użytkownika
henley
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

PiotrekMarysin pisze: Henley pokaż na Kabatach jak się biega w Marysi :) !
Wynik 38:39, mam nadzieję ,że wstydu nie przyniosłem.
Pierwszy raz byłem na Kabatach i powiem szczerze ,że jestem zaskoczony tłumami które nawiedzają tamtejszy las. W samym biegu uczestniczyło ok.300 osób a spacerowiczów było ze 3 razy więcej. :lalala:

Tak więc u nas w MPK jest oaza ciszy i spokoju!!!! :ble:
pzdr
henley
Awatar użytkownika
PiotrekMarysin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Piękne wycieczki robią Renia z Darkiem. Aż mnie zazdrość zżera... :) No i przygotowania pod Rzeźnika widać, że idą pełną parą!

Gratulacje Henley! Wstydu w żadnym razie nie przyniosłeś, tym bardziej, że to debiut i trasa dla Ciebie nowa.
Widać też, że teraz chyba czas popracować nad szybkością, żeby zwiększyć jej rezerwy na maratonie ;)
[url=http://team.entre.pl]ENTRE.PL TEAM[/url]
Awatar użytkownika
darek284
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

PiotrekGocław pisze:
Gratulacje, ale Wam zazdroszczę.
Szkoda, że jednak aparat foto gdzieś się nie zmieścił...
dzięki za życzenia zdrowia.
Piootr
Nie, no tak żeby zupełnie bez aparatu to nie wychodzimy na takie wycieczki :hejhej: Tutajjest kilkadziesiąt zdjęć, które zrobiliśmy małym aparacikiem. Jakość słaba, ale coś widać i pamiątka będzie.

Jacek, GRATULACJE :orany: świetny czas, ja nie wiem jak Ty to robisz, że tak szybko biegasz :ojoj: :-)

No tak przygotowania idą pełną parą, bo Rzeźnik coraz bliżej. Już mamy pietra, zwłaszcza po tych beskidzkich trasach. Od czwartku będziemy biegać po oryginalnych trasach bieszczadzkich, poszukamy sprytnych skrótów :hejhej:
Pozdrawiam,
Darek
Awatar użytkownika
Renata
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Bieszczadzkie szlaki zeksplorowane, czerwona trasa wryta w pamięć, więc nie powinniśmy się zgubić. Teraz zostaje tylko liczyć na to, że ścieżki nieco podeschną, bo na razie są jednym wielkim klejącym się do podeszew i śliskim błotnistym traktem (tutaj: słyszalne mlaskanie :lalala: ) zwłaszcza na fragmentach rozdeptanych przez tłumy nawiedzające najbardziej popularne trasy podczas majowego weekendu. Testy butów, stroju i reszty sprzętu wypadły pomyślnie. Zasady przetrwania w trudnych warunkach chyba też zostały sprawdzone, bo był to bardziej trening mentalny, niż stricte biegowy (deszcz, zimny wiatr i nic nie widać na odległość kilku metrów we mgle, a przecież ludzie po to się wdrapują na szczyt żeby coś z góry zobaczyć).
Teraz z przyjemnością zregeneruję się biegając po suchych marysińskich ścieżkach, ale to dopiero we środę-czwartek. Dziś sprawdzę jak się biega po asfalcie (dawno tego nie robiłam).

henley gratulacje udanego debiutu na Kabatach! :).
Pozdrawiam,
Renata
http://renataidarek.blogspot.com/
Awatar użytkownika
darek284
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jacek, gratulacje za udany bieg Konstytucji 3 Maja. 12 miejsce na 300 startujących :orany: no i po cichutku, po malutku wyrosła nam w Marysi gwiazda biegowa :hej:
Pozdrawiam,
Darek
ODPOWIEDZ