Ostatnio miałem duzo zapytan o dobrych lekarzy sportowych (jakas plaga kontuzji) W Bielsku znam tylko dwóch takowych: lek.med.sport. Ptak - Przychodnia "Zdrowie" na ul. Bratków (choc mnie wyleczył z kontuzji i kilkudziesieciu olimpijczykow to równiez słyszałem o nim skrajnie negatywne opinie) i pan Gulewicz chirurg ort-neur. lek.sport. - działa w jednym z Bielskim klubow oraz przyjmuje w swojej przychodni na ul. Orkana.
Podobno w Szczyrku (15km od Bielska) w COS-ie maja bardzo dobrze wyposazony gabinet, w koncu przyjazdzaja tam najlepsi na obozy sportowe.
Prosze sie tez nie krepowac i pytac nasza specjalistke - Ruda z Kliniki Rehabilitacji Ortoreh.
Jak tam marsowa ze stopa?
Okolice Bielska-Białej
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
- marsowa
- Wyga
Jarkovsky pisze:Jak tam marsowa ze stopa?
Zrobiłem sobie ponad tydzień przerwy i delikatnie zacząłem truptać. Wczoraj pobiegłem dłużej i dzisiaj znowu czuję stopę. Nie to, żeby mnie bolało, ale nie jest na 100% ok. Wizyta u lekarze chyba się szykuje. No i zakup butów jak nic. Szkoda, że w tym miesiącu wypada rozliczenie z US-em ;-(
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
Oj marsowa marsowa a mowilem kup dobre buty. Takich bylo juz wielu co mowilo ze zwykle trampki do biegania im starcza a teraz chodza po lekarzach. Madry Polak po szkodzie Marsowa do niedzieli jeszcze jest promocja z butami i ze strojem. Zapraszam o ile jescze US cos Ci zostawi.
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
ok panowie ogłaszam wszem i wobec ze od 1 czerwca zaczynam regularnie trenowac po 7 mieseicznej przerwie
Kto sie w koncu pisze na wspolne bieganie? marsowy? josejbb?
- marsowa
- Wyga
Ja się piszę. Na 31 maja mam w planach kwietny bieg w Radziechowach z cyklu Złotej 50-tki. Czyli 1 na jakieś delikatne bieganie bym się pisał. Chociaż nie wiem czy tego dnia wszyscy z okolic nie będą na biegu fiata ... A start dzień po dniu dla mnie to raczej mało wskazane jest.Jarkovsky pisze:ok panowie ogłaszam wszem i wobec ze od 1 czerwca zaczynam regularnie trenowac po 7 mieseicznej przerwie