Bambus, a Ty odchudzałeś się kiedyś? Skąd wiesz czy łatwo czy trudno jest zrzucić 15 kg. Jakby to było takie proste, to otyłość nie byłaby uznawana za chorobę społeczną, producenci cudownych środków poszliby z torbami, a gabinety klinik odchudzających byłyby puste. A nie jest tak, uwierz mi, bo znam temat od podszewki.bambus pisze:
jak waży 60kg to 15 kg to wielki wyczyn ale przy
wadze ponad 100kg to bułka z miodem
Komentarz do artykułu Jak oni chudną
-
ruh hożuf
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
Marcin-ek
- Stary Wyga

Pomimo tego, ze rozpoczeta w tak kiepskim stylu, to fajnie, ze jest dyskusja. Moze i prawda jest, ze osobie wazacej 100 kilo jest latwo pozbyc sie 15, ale dlaczego w takim razie Piotrek jest ta osoba, ktora jako jedyna mialaby nadawac sie do programu? Przeciez jemu jest najlatwiej pozbyc sie wagi! Ja niestety wiem, ze najgorszy jest dla mnie dotychczasowy brak systematycznosci i jak narazie nie udalo mi sie pozbyc wagi pomimo tego, ze zawsze jakas atywnosc fizyczna wykonuje. No i jeszcze ten usmieszek co do nadwagi bedacej kwestja ducha - wystarczy popatrzec na takie choroby jak anoreksja czy bulimia. Moze dla Bambusa to jest buhaha, ale dla innych niekoniecznie.
Na szczescie Wujek Adam mnie przygarna do programu i pozwala publicznie ujawniac moja wage! Dzieki dla calego zespolu!!!
Na szczescie Wujek Adam mnie przygarna do programu i pozwala publicznie ujawniac moja wage! Dzieki dla calego zespolu!!!
Schudnąć bez wysiłku...się nie da!
-
bambus
- Dyskutant

ok to przy następnej edycji programu odchudzającego
wezcie do niego 5 czolowych maratończyków z Polski
a do następnej 5 anorektyków
a do 3 pięciu skoczków narciarskich
i będzie super bo im napewno się przyda zrzucić pare kilo
moje zdanie jest takie że w takiej imprezie powinno brać udział 5 prawdziwych grubasów a nie 1 grubas i 4 z" nadwagą duchową"
moje zdanie jest takie że w takiej imprezie powinno brać udział 5 prawdziwych grubasów a nie 1 grubas i 4 z" nadwagą duchową"
-
ruh hożuf
- Zaprawiony W Bojach

Bambus - działaj!!!. Załóż jakąś stronkę, ułóż program, przygotuj wszystko, rozpisz treningi i dietę, znajdź prawdziwych chętnych grubasów (na mnie już nie licz - zostaję tutaj) i pokaż tym "ofermom z bieganie.pl" jak to się robi. Krytyka jest potrzebna, ale konstruktywna, krytykanctwo to denerwujący styl.
P.S. Jak skończę program, służę Ci pomocą przy Twoim, jeżeli będziesz potrzebował.
P.S. Jak skończę program, służę Ci pomocą przy Twoim, jeżeli będziesz potrzebował.
-
Marcin-ek
- Stary Wyga

No i OK. To jest Twoje zdanie i moze ktos bedzie mial ochote brac je pod uwage. Ale program ma nas przygotowac do celow biegowych, poprawic sprawnosc i odchudzic. I tak na marginesie, to nie ladnie tak Piotra nazywac grubasem.
Schudnąć bez wysiłku...się nie da!
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ok, To jest Twoje zdanie, moje jest inne.bambus pisze:moje zdanie jest takie że w takiej imprezie powinno brać udział 5 prawdziwych grubasów a nie 1 grubas i 4 z" nadwagą duchową"
Zrób własny program, zaproponuj, przygotuj wszystko od a do z to moze go uruchomimy. Ten program ma być motywujący dla ludzi będących na różnych poziomach zaawansowania.
Nie każdy kto ma problem z wagą będzie się utożsamiał z Piotrem.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
cała nasza trójka odpowiedziała prawie tak samo
-
Edda
- Zaprawiony W Bojach

człowieka nie da się zaszufladkować, umiejscowić we wskaźnikach decydyjących o tym, że z wagą 61 kg masz nadwagę a z 59 nie masz jej. Nie znasz naszych historii, nie masz pojecia o naszych problemach z masą ciała, z utrzymaniem jej optymalnego poziomu, o poziomie kondycji też nic nie wiesz.bambus pisze:ok to przy następnej edycji programu odchudzającego
"Oto nasz nowy program: pięciu śmiałków postanowiło spróbować poddać się programowi odchudzającemu zaproponowanemu przez zespół bieganie.pl. Czy potrafią zastosować się do zaleceń? Czy dzięki temu będą w stanie osiągnąć swoje cele? Każde z nich ma inną przeszłość, inną pracę, inną sytuację rodzinną. Ale cele mają wspólne - ukończyć maraton i pozbyć się nadmiaru kilogramów. Bieganie.pl będzie ich dopingowało i wspierało."
przeczytałeś to uważnie? przecież tutaj nie padło słowo "nadwaga" czy "otyłość" tylko zbędne kilogramy.
Jestem wdzięczna zespołowi bieganie.pl za fachową opiekę, zwłaszcza treningową, za stworzenie możliwości osiągnięcia celu biegowego jakim jest maraton, optymalnej wagi w najzdrowszy z możliwych sposobów.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Dobra, Edyta, bo jeszcze się nam w głowach poprzewraca
- wdzięczna to będziesz mogła być jak będą efekty.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
"Ale cele mają wspólne - ukończyć maraton i pozbyć się nadmiaru kilogramów. "
To są cele. Dwa cele.
I Tytuły są rzeczywiście dwa - choć narazie widać jeden, tylko ten wagowy.
Podtytuł dotyczy maratonu. I jak admin wszystko podepnie to będzie widać.
To są cele. Dwa cele.
I Tytuły są rzeczywiście dwa - choć narazie widać jeden, tylko ten wagowy.
Podtytuł dotyczy maratonu. I jak admin wszystko podepnie to będzie widać.
-
Edda
- Zaprawiony W Bojach

spadek wagi, nawet jak spowodowany aktywnością fizyczną, to nie jest odchudzanie?bambus pisze:"Ale cele mają wspólne - ukończyć maraton "
czyli program powinien mieć hasło ukończ z nami maraton a nie opowieści o odchudzaniu i to rozumiem
-
bambus
- Dyskutant

a w przypadku Piotra przeżyć "maraton i umrzeć"
bez urazy
Piotrek trzymam kciuki za ciebie i mysle że ci się uda co tam myśle ja wiem
bo reszta to podrabiane grubasy(made in china) a ty jesteś jeden orginalny z hologramem wykarmiony kotletem schabowym i bigosem
tylko się nie obraź na swojego fana który od początku był za twoim uczestnictwem w tej imprezie
powodzenia Piotr
bez urazy
Piotrek trzymam kciuki za ciebie i mysle że ci się uda co tam myśle ja wiem
bo reszta to podrabiane grubasy(made in china) a ty jesteś jeden orginalny z hologramem wykarmiony kotletem schabowym i bigosem
tylko się nie obraź na swojego fana który od początku był za twoim uczestnictwem w tej imprezie
powodzenia Piotr