Warszawa LASEK BIELAŃSKI
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Witam jeśli biegacie w Lasku Bielańskim, ale i nie tylko i macie ochote poćwiczyć na sali gimnastycznej to serdecznie zapraszamy. Spotykamy sie we wtorki o 17.30 przy szlabanie na ulicy Podleśnej, ze względu, że już sie robi ciemno biegamy na Kępe Potocką. Sala jest za free od godziny 18.00 w Szkole Podstawowej na ulicy Rudzkiej !!! . Więc jeśli macie ochote sie do nas dołączyć to serdecznie zapraszamy. Grupa Lasek Bielański Team.
Ostatnio zmieniony 12 sty 2008, 09:49 przez uki, łącznie zmieniany 1 raz.
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
Jest taka grupa , SBBP sie nazywa . Slyszal moze kto ?
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Nie nie jesteśmy grupą SBBP, jesteśmy grupą która spotykala sie na sciezce biegowej Nike, a że jest nas sporo chcemy dalej kontynułowac wspólne bieganie wszystkich chetnych, którzy dołączyc chca do nas zapraszamy.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ale jaka sala ?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Aa - uki czyli Łukasz?
Niestety wyproiwadziłem się z tamtych okolic, ale fajnie, że ludzie nadal przychodzą.
Niestety wyproiwadziłem się z tamtych okolic, ale fajnie, że ludzie nadal przychodzą.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Przychodzą, mamy taką stałą grupę do 20 osób, a sale załatwiłem w szkole na ul.Rudzkiej, robimy tam ogolnorozwojówkę piłki, płotki, siłownia, stacje...
Ta grupa to jak uslyszy o jakiejs innej grupie to zawsze jest zdania, ze do niej sie trzeba przylaczyc, a nie przypadkiem do tej drugiej:)wojtek pisze:Jest taka grupa , SBBP sie nazywa . Slyszal moze kto ?
Ja na przyklad jestem z trzeciej, bo mi godziny nie pasza.
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
Po co te uszczypliwości? Im więcej grup, możliwości wspólnego pobiegania, tym lepiej.
W każdym razie wczoraj miałem zamiar poćwiczyć na sali i byłem pod szlabanem od 17:30 do 17:40, niestety nikogo nie zastałem. Spotkania się dalej odbywają?
W każdym razie wczoraj miałem zamiar poćwiczyć na sali i byłem pod szlabanem od 17:30 do 17:40, niestety nikogo nie zastałem. Spotkania się dalej odbywają?
- beata
- Ekspert/Trener
Pod Siennicką też jest szlaban, i też byliśmy tam wczoraj, tylko półtorej godziny później. Akurat byś zdążył .ours brun pisze:W każdym razie wczoraj miałem zamiar poćwiczyć na sali i byłem pod szlabanem od 17:30 do 17:40, niestety nikogo nie zastałem. Spotkania się dalej odbywają?
Co do ilości grup - grup wszędzie teraz dużo, a na Kabatach ile ... Nie w ilości problem. Ważna jest koegzystencja. Jedna grupie biega "po pętli", druga w poprzek pętli, trzecia pod prąd, a między grupami outsiderzy.
I jakoś współistniejemy, a drzewa się jeszcze nie przewracają z wrażenia.
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
Jestem zwolennikiem Siennickiej, ale mam sporo przeciwności. Jeśli dobiegałbym z domu, boję się o powrót i możliwość zaziębienia. Podjeżdżając autem i chcąc biegać wcześniej, pchałbym się w duże korki. Zostawać w pracy do tej godziny też mi się nie chce. Spróbuję zatem opcji bliższej - trzeba wspierać inicjatywy lokalnebeata pisze: Pod Siennicką też jest szlaban, i też byliśmy tam wczoraj, tylko półtorej godziny później. Akurat byś zdążył .
- beata
- Ekspert/Trener
Przecież nikogo nie namawiam, i tak jest wystarczająco tłoczno .ours brun pisze:Jestem zwolennikiem Siennickiej, ale mam sporo przeciwności.
Sama zastanawiam się nad dalszym uczestnictwem, bo aspekt towarzyszki zaczyna brać górę, a nie o to chodzi.
A z Bielan faktycznie coś nie ma przedstawicieli, jedynie Irina pozostaje wierna, ale ona chyba nie zmotoryzowana.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Jeśli macie ochote do nas dołączyc to wszystko jest aktualne, niestety ja uległem kontuzji i jak narazie nie moge biegac, ale na sali jestem od godziny 18.00 i prowadze zajęcia, więc możecie dołanczac się juz na sali.
pozdrawiam
pozdrawiam
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Było pytanie czy dalej sie spotykamy. Spotykamy spotykamy więc zapraszam.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Już ruszylismy... wiosenna edycja sciezek biegowych wystartowala, Lasek Bielański Team nie śpi...
"BIEGAJ JAK NIGDY DOTĄD"... środa 18.00 i niedziela 10.00 zapraszamy !!!
"BIEGAJ JAK NIGDY DOTĄD"... środa 18.00 i niedziela 10.00 zapraszamy !!!