Okolice Bielska-Białej

Grigori
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Czy ktoś biega w okolicach Grodzca, Świętoszówki k/ Bielska-Białej ?
Biegam po okolicznych wsiach, z chęcia pobiegał bym z kimś.
:hejhej:
New Balance but biegowy
Alivio
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Cześć Grigori.
Zwykle biegam w Bielsku.Wszystkie powszednie krótkie treningi realizuję w granicach miasta.Gdy chcę doświadczyć prawdziwej przyjemności, wtedy "fatyguję" się samochodem do lasów w okolicach Jeziora Goczałkowickiego, Chybia, Landeka.Tam mam kilka swoich najfajniejszych tras biegowych i tam bieganie nabiera innego wymiaru.
Gdybyś kiedyś miał ochotę, to oczywiście serdecznie zapraszam.
Pozdrawiam
Andrzej
Awatar użytkownika
Jarek Gniewek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam chlopaki jak chcielibyscie biegac w okolicach B-B razem to zapraszam na WBnP w dziale biegów górskich.
P.S. Kiedys pobiegłem z Grodzca w ciemno przez lasek dotarłem do Jaworza a potem wylądowałem w Górkach Wielkich i tak zabłądziłem :-)
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
 właśnie dzięki mojemu umysłowi".
Grigori
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ale chyba przyjemnie jest się tak zgubić. :hahaha: A co to jest WBnP ? Szczerze mówiąc mój "staż biegowy " nie jest zbyt długi... Ale perspektywa bieganie bo lesie i w górach wydaje mi się ciekawa. Bieganie po asfalcie w towarzystwie mijających samochodów nie jest spełnieniem moich marzeń. jeśli możesz przesłać mi jakieś linki byłbym wdzięczny. :oczko:
Awatar użytkownika
Jarek Gniewek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zajrzyj do działu biegów górskich.
Tak fajnie było sie zgubic dzieki temu poznałem ładne okolice tylko troszeczke sie bałem jak juz było w ciemno w lesie :-)
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
Awatar użytkownika
marsowa
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Jarkovsky pisze:Zajrzyj do działu biegów górskich.
Tak fajnie było sie zgubic dzieki temu poznałem ładne okolice tylko troszeczke sie bałem jak juz było w ciemno w lesie :-)
Podpinam się pod ostatni wpis.

Przede wszystkim chciałbym się przywitać. Biegam w Jaworzu, czasem w okolicach Wapiennicy. Chętnie bym pobiegał z mądrzejszymi od siebie ;-) Patrzyłem w dział biegów górskich i chyba za bardzo nie mam odwagi na takie wyczyny na razie.

Chcę się przygotować na maratonu wczesną jesienią (mam już pewne przygotowanie, myślę, że akurat w moim przypadku termin wrześniowy jest jak najbardziej realny). Oczywiście mam problemy z planami treningowymi, bo w jaki sposób równolegle robić przygotowanie do maratonu we IX i jeszcze pobiec w Biegu Fiata i stawić się na mecie nie jako ostatni, to już dla mnie poważniejsza zagadka. Więc jakby jakaś grupka albo ktoś biegał po okolicy, to proszę dać znać, chętnie się przyłączę.
tonacja
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Grigori pisze:Czy ktoś biega w okolicach Grodzca, Świętoszówki k/ Bielska-Białej ?
Biegam po okolicznych wsiach, z chęcia pobiegał bym z kimś.
:hejhej:
Mieszkam w Bielsku, ale nie byłabym dobrą partnerką dla kogoś doświadczonego :hej: ... dopiero zaczynam biegać na poważnie, ale jeżeli ktoś, tak jak ja, jest początkujący to chętnie się wybiorę w trasę.
Awatar użytkownika
Jarek Gniewek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No widze jednak ze w Bielsku ludzie biegaja! Nawet "nasz" człowiek wygrał konkurs na najlepsza trase - Wapienicka Petla.

Fajnie gdybyscie odwiedzili mnie na promocji pewnej marki w sklepie Intersport d niach 27.03 do 16.04. Bede tam zarazał bieganiem, udzielał porad treningowych, podpowiadał o sprzecie itp. Wiaze z tym zywa nadzieje ze uda sie w Bielsku stworzyc grupe biegowa, ktora bedzie stała, z ktora bedziemy mogli razem trenowac, jezdzic na zawody.
Awatar użytkownika
zeli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jarkovsky pisze:No widze jednak ze w Bielsku ludzie biegaja! Nawet "nasz" człowiek wygrał konkurs na najlepsza trase - Wapienicka Petla.

Fajnie gdybyscie odwiedzili mnie na promocji pewnej marki w sklepie Intersport d niach 27.03 do 16.04. Bede tam zarazał bieganiem, udzielał porad treningowych, podpowiadał o sprzecie itp. Wiaze z tym zywa nadzieje ze uda sie w Bielsku stworzyc grupe biegowa, ktora bedzie stała, z ktora bedziemy mogli razem trenowac, jezdzic na zawody.
zjawię się na pewno. :oczko:
kiedy nie daję rady mówię sobie trzeba byc twardym
Awatar użytkownika
Jarek Gniewek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zapraszam, póki co mamy WBnP w dziale biegów górskich.
Nie ma co ukrywac wiec od razu tu sprawdzcie o co, m.in. ,chodzi:
http://bieganie.pl/?show=1&cat=20&id=552
tonacja
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jarkovsky pisze:No widze jednak ze w Bielsku ludzie biegaja! Nawet "nasz" człowiek wygrał konkurs na najlepsza trase - Wapienicka Petla.

Mhm, czytałam ten artykuł. Ja sama mieszkam w Wapienicy i często przemierzałam tą trasę (co prawda nie biegowo tylko spacerem, ale zawsze coś) i muszę przyznać, że jej opis nie jest przekłamany :) istny cud natury.

Czy chodzi o Intersport w Sferze? Bo nie wiem szczerze mówiąc czy jest jakiś inny w Bielsku :lalala:
Awatar użytkownika
marsowa
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Jarkovsky pisze: Fajnie gdybyscie odwiedzili mnie na promocji pewnej marki w sklepie Intersport d niach 27.03 do 16.04. Bede tam zarazał bieganiem, udzielał porad treningowych, podpowiadał o sprzecie itp. Wiaze z tym zywa nadzieje ze uda sie w Bielsku stworzyc grupe biegowa, ktora bedzie stała, z ktora bedziemy mogli razem trenowac, jezdzic na zawody.
Ja odwiedzę. To jest w Sferze? Będę 3 albo 4 (wcześniej nie dam rady) i zapytam się o parę kwestii związanych między innymi z półmaratonem w Żywcu ;-)
Awatar użytkownika
marsowa
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

tonacja pisze:

Mhm, czytałam ten artykuł. Ja sama mieszkam w Wapienicy i często przemierzałam tą trasę (co prawda nie biegowo tylko spacerem, ale zawsze coś) i muszę przyznać, że jej opis nie jest przekłamany :) istny cud natury.
Można prosić o linka do tego artykułu? Albo skan. Nie wiem o co chodzi, ale podejrzewam, że może chodzić o traskę w okolicach zapory. Sam tam biegam od czasu do czasu.
tonacja
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Tutaj jest ten artykuł => klik

Jak już zacznę biegać dłuuuższe trasy to jak mniemam może przypadkiem spotkam tam jakiegoś forumowicza :hej:
Awatar użytkownika
Jarek Gniewek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czyli wynika nam ze jednak Wapienica jest centrum biegowym Bielska. To moze zrobimy jakies spotkanko po swietach np. na stadionie i pobiegamy jakas mniejsze petle???
ODPOWIEDZ