Ile masz lat, wzrost, waga i ile lat biegasz?marekD pisze:proszę o następne pytanieNagor pisze:Spod jakiego jesteś znaku Zodiaku?
"Szybkobieżność" forumowiczów
- henley
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
pzdr
henley
,,Nie ma litości, zakładników nie bierzemy..."
henley
- henley
- Zaprawiony W Bojach
Bardzo się cieszę ,że zaczynając po 40-tce można osiągnąć takie wyniki. Jeśli biegałeś martony to podaj jaki jest Twój rekord na tym dystansie?marekD pisze:45 lat, 174 cm , 62kg, biegam 5 lat.
pzdr
henley
henley
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Bo w wynikach ankiety jest błąd i poniżej 36 biegł 1 zawodnik - wtedy masz piękny rozkład normalny...piotras pisze:Chciałbym zauważyć iż histogram ankiety po oddaniu 27 głosów nie prezentuje rozkładu normalnego.

A na poważnie, to marną frekwencję mamy....
[url=http://team.entre.pl]ENTRE.PL TEAM[/url]
-
- Rozgrzewający Się
Zaliczyłem 7 maratonów , w debiucie po 2-latach biegania 2:41:53 ,po 4-latach 2:33:01 i to jest na razie mój rekord życiowyhenley pisze:Bardzo się cieszę ,że zaczynając po 40-tce można osiągnąć takie wyniki. Jeśli biegałeś martony to podaj jaki jest Twój rekord na tym dystansie?marekD pisze:45 lat, 174 cm , 62kg, biegam 5 lat.

- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Ponieważ zjada mnie ciekawość, napisz proszę, czy trenowałeś wyczynowo jakąś inną dyscyplinę w młodości?marekD pisze:Zaliczyłem 7 maratonów , w debiucie po 2-latach biegania 2:41:53 ,po 4-latach 2:33:01 i to jest na razie mój rekord życiowyhenley pisze:Bardzo się cieszę ,że zaczynając po 40-tce można osiągnąć takie wyniki. Jeśli biegałeś martony to podaj jaki jest Twój rekord na tym dystansie?marekD pisze:45 lat, 174 cm , 62kg, biegam 5 lat.
[url=http://team.entre.pl]ENTRE.PL TEAM[/url]
- henley
- Zaprawiony W Bojach
Miałem zadać to samo pytanie.PiotrekMarysin pisze:Ponieważ zjada mnie ciekawość, napisz proszę, czy trenowałeś wyczynowo jakąś inną dyscyplinę w młodości?marekD pisze:Zaliczyłem 7 maratonów , w debiucie po 2-latach biegania 2:41:53 ,po 4-latach 2:33:01 i to jest na razie mój rekord życiowyhenley pisze: Bardzo się cieszę ,że zaczynając po 40-tce można osiągnąć takie wyniki. Jeśli biegałeś martony to podaj jaki jest Twój rekord na tym dystansie?
pzdr
henley
henley
-
- Rozgrzewający Się
W I klasie liceum przez pół roku biegałem w szkolnym klubie sportowym ,był nawet 2-tygodniowy obóz sportowy nad morzem .Biegałem wtedy 400 i 800 m a wyniki miałem bardzo przeciętne 58 s. na 400 , 2.08 na 800 ,2.52 na 1000 m i to cały mój "wyczyn"PiotrekMarysin pisze:Ponieważ zjada mnie ciekawość, napisz proszę, czy trenowałeś wyczynowo jakąś inną dyscyplinę w młodości?marekD pisze:Zaliczyłem 7 maratonów , w debiucie po 2-latach biegania 2:41:53 ,po 4-latach 2:33:01 i to jest na razie mój rekord życiowyhenley pisze: Bardzo się cieszę ,że zaczynając po 40-tce można osiągnąć takie wyniki. Jeśli biegałeś martony to podaj jaki jest Twój rekord na tym dystansie?