Poznań - amatorzy
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ech Elizabeth, spękałaś.
-
- Rozgrzewający Się
nie spękałam! grupa biegowa to więcej niż 2 obce sobie zupełnie osoby. poznane przez net. Jestem kobietą, matką niemowlaka - muszę mieć instynkt samozachowawczy bo inaczej będzie, że prowokowałam :P ale nadal chcę z kimś pobiegać tylko, żeby było więcej osób.
-
- Rozgrzewający Się
no to bardzo mi przykro, że odpadłam w twoich kategoriach jako towarzystwo do biegania tylko dlatego, że miałam już trochę niemiłych doświadczeń w swoim życiu. Faceci tego nigdy nie zrozumieją... taka jest prawda. Myślisz, że twoja kobieta od razu poszłaby biegać z obcym człowiekiem zupełnie sama? nie sądzę
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Elizabeth.
Czy ktoś kto jest autorem takich zdjęć może być niebezpieczny ?
http://www.rafalb.aplus.pl/foto/morasko/
Czy ktoś kto jest autorem takich zdjęć może być niebezpieczny ?
http://www.rafalb.aplus.pl/foto/morasko/
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
jak sie zdecydujecie na rusalke to dolacze do grupy
-
- Rozgrzewający Się
grr... ja nie pisze, ze ktoś tu jest niebezpieczny, tylko, że wole biegać w większej grupie nieznajomych... a wy zaraz mnie osądzacie. co w tym złego, że się boję, ze jestem ostrożna? zero tolerancji... nie wiedziałam, że faceci mogą być tak delikatni i obrażać się bez powodu...
Edi - super w trójkę od razu lepiej to kiedy zaczniemy? Ja jestem z Piątkowa, więc sołacz mimo wszystko mam bliżej...
Edi - super w trójkę od razu lepiej to kiedy zaczniemy? Ja jestem z Piątkowa, więc sołacz mimo wszystko mam bliżej...
- RafalB
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja sie obrazilem? Szkoda mi czasu na ciagniecie tematu
Twoje podejscie to Twoja sprawa, widocznie mialas jakies srednie doswiadenia w tej materii i nalezy to uszanowac.
Solacz tez mi pasi, mieszkam z 500m obok
Twoje podejscie to Twoja sprawa, widocznie mialas jakies srednie doswiadenia w tej materii i nalezy to uszanowac.
Solacz tez mi pasi, mieszkam z 500m obok
Rafal
www.rafalb.aplus.pl/foto
www.rafalb.aplus.pl/foto
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Kto Tu się obraża?
Może powinniśmy zacząć wszystko od nowa ?
..
.
.
.
.
.
.
Cześć jak się macie ?
Może powinniśmy zacząć wszystko od nowa ?
..
.
.
.
.
.
.
Cześć jak się macie ?
-
- Rozgrzewający Się
Witaj elizabeth,
Ja zaczne dopiero biegać od poniedziałku. Planuje zastosowac plan 10 tygodniowy, bo na razie przebiegne nei wiecej niz 5 minut Jesli za te 10 tygodni (podobno wtedy bede umiala biegac juz 30 min) bedziesz potrzebowala towarzystwa to chetnie bo boje sie biegac z facetami.
pozdrawiam
toffi
Ja zaczne dopiero biegać od poniedziałku. Planuje zastosowac plan 10 tygodniowy, bo na razie przebiegne nei wiecej niz 5 minut Jesli za te 10 tygodni (podobno wtedy bede umiala biegac juz 30 min) bedziesz potrzebowala towarzystwa to chetnie bo boje sie biegac z facetami.
pozdrawiam
toffi