Kraków-Podgórze
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jest ktoś kto chce pobiegać w Podgórzu (dzielnica Krakowa)? Jak tak - to niech poda nr. gg, to sie zgadamy. Mam 20 lat i jestem początkujący. Wole biegać wieczorem.
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2006, 01:55 przez karolek.pl, łącznie zmieniany 1 raz.
- gregoz68
- Zaprawiony W Bojach
Wszystkim Krakusom (uczestnikom ostatniej edycji CM przypominam o mozliwości wyjazdu do Frankfurtu). Więcej informacji na stronie KKB Dystansu.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
gregoz
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Jestem bardzo poczatkujacy i poszkuje kogos kto juz troche biega. Kto mi pomoze przezwyciezyc lenia w .... ( wiadomo gdzie) A druga rzecz jestem z podgórza - okolice dworca płaszów. Jak cos to prosze o kontakt, na PW
Jak przekonac sie do biegania. Musze biegac bo w wojsku bedzie to potrzebne. Ale nie porafie zmusic siebie do biegania. Prosze o pomoc... Hehehe
-
- Dyskutant
Cześć ja też Kraków Podgórze i też baaardzo poczatkujący. Gdzie biegacie w okolicy podgórza???? Ja np. poznaje uroki Krzemionek jedyne sesnowne miejsce jakie znam. Macie jakieś inne pomysły???
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Tak były obóz płaszów...
Jak przekonac sie do biegania. Musze biegac bo w wojsku bedzie to potrzebne. Ale nie porafie zmusic siebie do biegania. Prosze o pomoc... Hehehe
-
- Rozgrzewający Się
Na Woli biegam uliczkami między domkami. Samochody tam właściwie się nie pojawiają i wbrew pozorom jest cakiem przyjemnie. zawadzam też o ogródki działkowe i ścieżkę rowerową wzdłuż Turowicza. W sumie wychodzi mi pętla 4,5-5 km. tyle tylko, że asfalt a nie każdy lubi ...
Jak mam czas wcześniej, to teren byłego obozu w płaszowie i rezerwat Bonarka.
pzdr
Qba
Jak mam czas wcześniej, to teren byłego obozu w płaszowie i rezerwat Bonarka.
pzdr
Qba
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
[quote="Michal28l"]Ej a coś mniej z pagórkami quote]
Hmmm no wiesz nie wiem gdzie z mniejsza iloscia pagorkow ale, a tam wole ten oboz plaszow:P hehe jak chcecie to mozemy sie umuwic na bieganie... Ja juz nie biegalem ale moge zaczac znowu... Nie mam motywacji zeby samemu biegac a brzuszek nadal jest...
Hmmm no wiesz nie wiem gdzie z mniejsza iloscia pagorkow ale, a tam wole ten oboz plaszow:P hehe jak chcecie to mozemy sie umuwic na bieganie... Ja juz nie biegalem ale moge zaczac znowu... Nie mam motywacji zeby samemu biegac a brzuszek nadal jest...
-
- Dyskutant
HM biegam co 2 dzień i często spotykam osoby biegające w okolicy krzemionek. Jakie macie trasy? Ja pod pomnik przy Kamińskiego poźniej pod brame obozu wapienna drogą w lewo po trawie i poznije po asfalcie do kabla. . Macie jakieś inne trasy na krzemionki? Można by zniegać asfaltem w dół pod kopiec tylko co potem ? wbiec na kopiec ? PORAZKA tak samo nie wiem jak by pozniej wracać? Ta ścieżka z kopca pomiędzy cmentarzem a tym urwiskiem to porażka jest nierówna pełna jakiś chwastów i tak dalej. Mam nadzieje ze macie lepsze trasy podzielcie sie nimi POZDRAWIAM
- katasza
- Rozgrzewający Się
W Podgórzu niespecjalnie jest gdzie biegać :/ Rok temu biegałam na boisku Orła, ale teraz nie mam do tego serca. Ostatnio robię trasę z Piasków Wielkich na Kurdwanów i wychodzi dość fajne kółko. Do Kosocic można ostatecznie pobiec, łąka koło Instytutu też przejdzie. Niestety Podgórze mało atrakcyjne do biegania, ja niestety mam wszędzie daleko :/