dobre sklepy internetowe
- murzyn
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
oczywiście z odzieżą i obówiem do LA
ja proponuje :
www.bednarek-sport.pl
www.ibuty.pl
www.biegacz.pl
znacie coś jeszcze ?
ja proponuje :
www.bednarek-sport.pl
www.ibuty.pl
www.biegacz.pl
znacie coś jeszcze ?
Ból jest przemijający natomiast skutki rezygnacji pozostają na zawsze
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
-
- Rozgrzewający Się
Ostatnio kupiłem tam buty. Szybko, sprawnie i fachowo zostałem obsłużony. No i ładną koszulkę za darmo dostałem.
Szczerze polecam
http://www.sklep.4energy.pl
Marat
Szczerze polecam
http://www.sklep.4energy.pl
Marat
-
- Rozgrzewający Się
-
- Dyskutant
ja polecam www.footlocker.com
-
- Rozgrzewający Się
Czy naprawdę nie ma żadnych dobrych sklepów internetowych z obuwiem do biegania? :/
Te zamieszczone tutaj mają parę butów na krzyż i zwykle w cenach zawyżonych lub po prostu wysokich (np. nie ma nic ciekawego za ok. 200-250 zł.. tylko asics mohawk u bednarka) a już New Balance to prawie w ogóle ni ma.. A takie z tego co wyczytałem są dość dobre =P ("wyczytałem".. tak, tak, jeszcze nie zacząłem biegać ale chciałbym.. tylko że musze mieć porządne buty bo miewam problemy z kolanami)
A oprócz nich znalazłem www.asport.pl - wygląda dość porządnie, akurat NB tutaj są (właściwie tylko NB), ale najtańszy but jest za 290..
Co do NB to jest jeszcze "strona główna" (http://www.newbalance.pl/) ale niektóre buty (na moje oko) fajne są tylko w sieciach "go sport" (tzn. nie można ich zamówić..) :/
Dziwna sprawa, myślałem że w internecie wszystko można dostać łatwo i tanio a tutaj problem ze znalezieniem fajnych butów za 250 zł! o_O
Te zamieszczone tutaj mają parę butów na krzyż i zwykle w cenach zawyżonych lub po prostu wysokich (np. nie ma nic ciekawego za ok. 200-250 zł.. tylko asics mohawk u bednarka) a już New Balance to prawie w ogóle ni ma.. A takie z tego co wyczytałem są dość dobre =P ("wyczytałem".. tak, tak, jeszcze nie zacząłem biegać ale chciałbym.. tylko że musze mieć porządne buty bo miewam problemy z kolanami)
A oprócz nich znalazłem www.asport.pl - wygląda dość porządnie, akurat NB tutaj są (właściwie tylko NB), ale najtańszy but jest za 290..
Co do NB to jest jeszcze "strona główna" (http://www.newbalance.pl/) ale niektóre buty (na moje oko) fajne są tylko w sieciach "go sport" (tzn. nie można ich zamówić..) :/
Dziwna sprawa, myślałem że w internecie wszystko można dostać łatwo i tanio a tutaj problem ze znalezieniem fajnych butów za 250 zł! o_O
-
- Wyga
pierwszy i ostatni raz zamowilam cos w sklepie 4energy!
realizacja mojego zamowienia miala odbyc sie 15 kwietnia
do dzis nie doczekalam sie reazlizacji mojego zamowienia
na maila nikt nie odpowiada, gdy dzwonie obiecuja, ze juz wysylaja, a tak wogle to "wlasnie mieli do mnie dzwonic"
ostatnio Pan obiecal, ze w poniedzialek (tj dzis) powinnam otrzymac com zamowila
dzis mija, prawie minelo, ba, minelo, bo juz nikt do mnie nie zapuka z przesylka.... jest godzina 23.08

czas mija, opada mi entuzjazm jaki towarzyszyl przy zakupie, mam chec zamknac drzwi przed kurierem lub odeslac przesylke do sklepu
juz chyba nie chce...
juz mnie przesylka nie ucieszy...
szkoda
-
- Rozgrzewający Się
-
- Rozgrzewający Się
-
- Rozgrzewający Się
Czy kupowaliście już w sklepie www.ibuty.pl ,bo trochę podejrzane jest że nie podają na stronie adresu swojego biura.