No, ja tam nie narzekam
Start Nowej Strony
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
No to ja sie nie zalapie na M bo wykrakalem , ze po to ustala sie terminy , zeby ich nie dotrzymac , na co FREDZIO odparl "spokojnie, damy rade" .
I wyszlo na to , ze znowu mialem racje ...
I wyszlo na to , ze znowu mialem racje ...
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Uznajmy, że nie było to narzekanie.
Ale rozumiem, ze to M to nie dla Ciebie?
Wiec od razu chcę powiedzieć że będą inne kroje męskie i inne damskie.
Ale rozumiem, ze to M to nie dla Ciebie?
Wiec od razu chcę powiedzieć że będą inne kroje męskie i inne damskie.
- Fist
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Nie no jak jest za duzo tych koszulel to moge wziac jedna meska....
L, wzrost 187 ale klatka tylko 88-90
L, wzrost 187 ale klatka tylko 88-90
Mateusz
Dare for more!
Dare for more!
- lukaszj
- Wyga

Jak świetnie że jest opóźnienieFREDZIO pisze: Jako zadośćuczynienie deklaruję, że jak strona ruszy to wszyscy Ci którzy NIE BĘDĄ narzekali na opóźnienie dostaną fajne koszulki.Bawełnianie ale fajne.
Możecie wpisac w tym wątku wasze rozmiary.
Ok, żartowałem tylko
łukasz
-
tomasz
I jak idzie Fredzio ze stroną?
No i jak będzie z tymi koszulkami? Dla mnie raczej rozmiar M...
Dlaczeo wspomniałem o koszulkach po raz kolejny? Ostnio byłem na trniengu po na połowie trasy Sudeckiej Setki z chłopakami z biegajznami. Na końcu jeden wyciąga koszulkę "biegajznami" z nickiem na placach i mówi "teraz jestem na słóżbowo" - w tym momencie mi się zrobiło wstyd. Moja irytacja przerodziła się w sumtek i żal, że "my" nie mamy nic.
No i jak będzie z tymi koszulkami? Dla mnie raczej rozmiar M...
Dlaczeo wspomniałem o koszulkach po raz kolejny? Ostnio byłem na trniengu po na połowie trasy Sudeckiej Setki z chłopakami z biegajznami. Na końcu jeden wyciąga koszulkę "biegajznami" z nickiem na placach i mówi "teraz jestem na słóżbowo" - w tym momencie mi się zrobiło wstyd. Moja irytacja przerodziła się w sumtek i żal, że "my" nie mamy nic.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No cóż, jeszcze chwila. Przecież sam najbardziej bym chciał żeby to już ruszyło.
Nie powiem ile jeszcze - grafik przedstawia pewne rozwiązania, dyskutujemy i potem to idzie na "produkcję". To dotyczy wielu modułów które on musiał robic od nowa.
Bawełniane koszulki bieganie.pl i koszulki biegowe bieganie.pl to jednak dwie sprawy.
Pisząc w tym wątku o koszulkach miałem na myśłi bawełniane.
Biegowe z naturalnych przyczyn (materiał) są droższe niż bawełnianie więc za nie pewnie będziemy jakąś kasę brali.
Nie wiem teraz dokładnie ile będą kosztowały biegowe ale dla znajomych będą ceny promocyjne
Ale bawełniane będa na pewno ładniejsze - biegowe musza mieć jak najmniej nadruku a na bawełnianych poszaleć można bardziej.
Ale sprawę koszulek będę jakoś starał się niedługo zfinalizować jak tylko uzyskam finalną akceptację elementow logotypu.
Nie powiem ile jeszcze - grafik przedstawia pewne rozwiązania, dyskutujemy i potem to idzie na "produkcję". To dotyczy wielu modułów które on musiał robic od nowa.
Bawełniane koszulki bieganie.pl i koszulki biegowe bieganie.pl to jednak dwie sprawy.
Pisząc w tym wątku o koszulkach miałem na myśłi bawełniane.
Biegowe z naturalnych przyczyn (materiał) są droższe niż bawełnianie więc za nie pewnie będziemy jakąś kasę brali.
Nie wiem teraz dokładnie ile będą kosztowały biegowe ale dla znajomych będą ceny promocyjne
Ale bawełniane będa na pewno ładniejsze - biegowe musza mieć jak najmniej nadruku a na bawełnianych poszaleć można bardziej.
Ale sprawę koszulek będę jakoś starał się niedługo zfinalizować jak tylko uzyskam finalną akceptację elementow logotypu.
-
tomasz
Ja nie wiedzę problemu żeby zapłacić parę złotych za koszulkę. W końcu nie szukamy sponsora tylko koszulki
Czyli będą dwie koszulki? Jedna quasi treningowa a druga w formie słupa reklamowego, czyli efekciarska wizytówka forum? Oczywiście żartuję sobie, ale pomysł mi się podoba z dwoma koszulkami.
A logo jakie będzie? Takie jak masz w avatorze, coś podobnego, z tyłu nick - dobrze to sobie werbalizuję w główce?
Czyli będą dwie koszulki? Jedna quasi treningowa a druga w formie słupa reklamowego, czyli efekciarska wizytówka forum? Oczywiście żartuję sobie, ale pomysł mi się podoba z dwoma koszulkami.
A logo jakie będzie? Takie jak masz w avatorze, coś podobnego, z tyłu nick - dobrze to sobie werbalizuję w główce?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No nie do końca tak z tymi koszulkami. 
Jedna - stricte treningowa, startowa, z napisami które nie pomniejszają jej wartości oddychających.
Druga bawełniana - wcale nie jestem zwolennikiem robienia jakiegos słupa reklamowego. Bardziej zależy mi na tym, żeby była ciekawa, zeby chciało się ją nosić. Tak jak sie nosi koszulki z różnymi dużymi elementami graficznymi, bieganie.pl nie będzie tam zajmowało wiekszości nadruku.
Pewnie będą i inne - ale to wszystko w przyszłości, sami jakos mam nadzieję sie w to wszyscy wciagniecie jak juz ruszymy stronę i mniej będzie niewiadiomych.
Logo - zblizone do tego co mam w avatarze, ten człowieczek będzie po lewej stronie liter i tylko trochę od nich wyższy, w avatarze mam akurat taką wersję bo avatar musi byc kwadratowy.
Jedna - stricte treningowa, startowa, z napisami które nie pomniejszają jej wartości oddychających.
Druga bawełniana - wcale nie jestem zwolennikiem robienia jakiegos słupa reklamowego. Bardziej zależy mi na tym, żeby była ciekawa, zeby chciało się ją nosić. Tak jak sie nosi koszulki z różnymi dużymi elementami graficznymi, bieganie.pl nie będzie tam zajmowało wiekszości nadruku.
Pewnie będą i inne - ale to wszystko w przyszłości, sami jakos mam nadzieję sie w to wszyscy wciagniecie jak juz ruszymy stronę i mniej będzie niewiadiomych.
Logo - zblizone do tego co mam w avatarze, ten człowieczek będzie po lewej stronie liter i tylko trochę od nich wyższy, w avatarze mam akurat taką wersję bo avatar musi byc kwadratowy.
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach

Ja zawsze jestem cierpliwy
W związku z tym chętnie w jakąś L'kę bym się odział....
Pozdrawiam
W związku z tym chętnie w jakąś L'kę bym się odział....
Pozdrawiam
[url=http://team.entre.pl]ENTRE.PL TEAM[/url]
- bebej
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Sam sie prosiłeś FREDZIO, a ja lubie bieganie pl. - więc jakby co, to XL i będę szpanował w Poznaniu i okolicach.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Nie przesadzasz z XL ? 
- bebej
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Moze po półmaratonie nie wygladałem na poteznego, ale to wina skasowanych sutkówFREDZIO pisze:Nie przesadzasz z XL ?