Waeszawa-Bielany
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
:oczko: witam serdecznie!nie znosze biegania, ale czytajac jakie ono potrafi byc praktycznie- uzyteczne ,postanowilam sie na nie zdecydowac.
Mieszkam na bielanach(blisko kanalku)i w tych tez okolicach zamierzam systematycznie sie meczyc(no w kazdym razie poki co:)).Jestem zdeterminowana i uczynie to nawet sama ,ale nie ukrywam ze byloby mi przyjemniej w towarzystwie:):):):)
Mieszkam na bielanach(blisko kanalku)i w tych tez okolicach zamierzam systematycznie sie meczyc(no w kazdym razie poki co:)).Jestem zdeterminowana i uczynie to nawet sama ,ale nie ukrywam ze byloby mi przyjemniej w towarzystwie:):):):)
Trzeba sie ruszac!:)
-
- Rozgrzewający Się
hmmm! nie,skonczylo sie na tym ze kupilam fajne buciki no i leza sobie w szafie ale nie trace nadziei
Tys z Bielan?:)
9911589-tu mozesz mi podogryzac:)
Tys z Bielan?:)
9911589-tu mozesz mi podogryzac:)
Ja właśnie wczoraj też sobie kupiłem pięne buciki i zamierzam je szybko po brudzić i poobcierać:) Zaraz się chyba przejadę do Parku Skaryszewskiego, bo jest tam bardzo ładnie, a jeszcze w nim nie biegałem nigdy.
Właśnie go zrealizowałem:) Przebiegłem 5 razy park i sobie uświadomiłem, że moje bieganie to raczej trucht tylko, bo akurat biegał tam chłopak robiąc prawie dwa okrążenia w czasie mojego jednego. Ale nie ma co się martwić... to przeciez nie zawody
Ja się powoli na sobotę próbuję wyrobić. Jeśli dobrze rozumiem to też o 7.00 przed bramą WAT?
EDIT: Trochę mi się to poplątało wszystko i jutro jednak idę pobiegać z SBBP.
Pozdrawiam.
EDIT: Trochę mi się to poplątało wszystko i jutro jednak idę pobiegać z SBBP.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2006, 20:31 przez pichotnik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Rozgrzewający Się
hej!Mi to za daleko!Wymyslilam dla siebie cos fajniejszego:)Poki co nie moge mowic bo zapesze,ale jesli swoje plany zrealizuje to na pewno sie podziele z Wami.Zycze milusiego biegania
- dargch
- Zaprawiony W Bojach
Raczej przed bramą już na sam stadion (na terenie obiektu). Wpadaj kiedy Ci pasuje. Przed MW w sobotę planujemy tylko 15min bieg wokół poligonu ale w następną sobotę będziemy chyba coś rozbiegiwać na 6:00min/km.pichotnik pisze:Ja się powoli na sobotę próbuję wyrobić. Jeśli dobrze rozumiem to też o 7.00 przed bramą WAT?
[i]poranne biegi nikomu nie zaszkodziły[/i]
A czy na sam stadion WAT można wejść bez ograniczeń o każdej porze dnia?
EDIT: Sam sobie odpowiem, że chyba tak, bo właśnie na niego wszedłem i brama była szeroko otwarta:)
EDIT: Sam sobie odpowiem, że chyba tak, bo właśnie na niego wszedłem i brama była szeroko otwarta:)
- dargch
- Zaprawiony W Bojach
Można wejść, a czasami wjechać, bez ograniczeń. Niestety w tym tygodniu, po 28MW, trochę odpuściłem bieganie. Może pojutrze zacznę coś, nie za szybko, rozbiegiwać .pichotnik pisze:A czy na sam stadion WAT można wejść bez ograniczeń o każdej porze dnia?
Ja się w czw, pt albo w sob wybiorę chyba na WAT. Jak dobrze pójdzie będę juz miał pulsometr i będę testował swoje Hrmax:)
- dargch
- Zaprawiony W Bojach
W jakich godzinach planujesz tam być w czwartek lub w sobotę?pichotnik pisze:Ja się w czw, pt albo w sob wybiorę chyba na WAT. Jak dobrze pójdzie będę juz miał pulsometr i będę testował swoje Hrmax:)