Kraków Południe
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Latem był na forum taki temat nt. tras w Krakowie Bieżanowie. Jedna z tras to droga pożarowa wzdłuż linii kolejowej z Bieżanowa do Prokocimia. Odpowiadała by mi ale po obu jej stronach są tabliczki "Bez zgody zarządcy wstęp wzbroniony pod karą grzywny" Zdaje się , że kol. Krzemek tam biaga(ł) - nikt nie ściga tam biegaczy ?
Andy
- MarekM
- Wyga
Juz nie długo się wyprowadzam z Prokocimia na Kliny i mam nadzieję, że tam będzie gdzie pobiegać. Tutaj to jest dramat, ciągle tylko: ulica, chodnik, brak chodnika, stresujące samochody i tak w kółko!
- Wojas
- Zaprawiony W Bojach
Witam..
Sorki że się wtrącam bo niejestem z Krakowa lecz często tamtędy jeżdze z ojcem. Jak wjeżdzam od strony południowej to przy Wiśle widziałem takie ścieżki . Niewiem jak to daleko odwas ale niebyły złe. Wrazie czego możecie pozamiastem a dala od ruchu.
Sorki że się wtrącam bo niejestem z Krakowa lecz często tamtędy jeżdze z ojcem. Jak wjeżdzam od strony południowej to przy Wiśle widziałem takie ścieżki . Niewiem jak to daleko odwas ale niebyły złe. Wrazie czego możecie pozamiastem a dala od ruchu.
gg 1175002
-
- Rozgrzewający Się
W Krakowie proponuję przyjść na ścieżki biegowe sponsorowane przez NIKE. Mam nadzieję, że słyszeliście o nich
Są bodajże 3: na Błoniach, nad Wisłą, oraz w parku AWF. Jeżeli byłby ktoś zainteresowany to mogę coś więcej o tym napisać (a naprawdę warto)...
Są bodajże 3: na Błoniach, nad Wisłą, oraz w parku AWF. Jeżeli byłby ktoś zainteresowany to mogę coś więcej o tym napisać (a naprawdę warto)...
Bieganie nie jest wszystkim, ale wszystko bez biegania jest niczym!
-
- Wyga
A tak ze 12 km w jedną stronę. Ale odwoże tam czasami córke na trenningi to może kiedyś tam pobiegam żeby się przekonać wreszcie jak biegam na krótszych dystansach .
Andy
-
- Wyga
Jak to prosta ??? Albo przez Rybitwy albo Wielicką i Nowohucką. W obu przypadkach po ruchliwych , w części zatłoczonych ulicach - nieprzyjaznych rowerzystom. Wiem coś bo sam jak jadę tymi ulicami samochodem to mam kłopot z ominięciem rowerzystów. Po za tym te spaliny. Odpada.
Pozostaje ta "droga kolejowa".
Pozostaje ta "droga kolejowa".
Andy
- longrunner
- Stary Wyga
a czy ktos biega w okolicach ruczaju?
Longrunner
Keep on running!
Keep on running!
- gregoz68
- Zaprawiony W Bojach
Wszystkim Krakusom (uczestnikom ostatniej edycji CM przypominam o mozliwości wyjazdu do Frankfurtu). Więcej informacji na stronie KKB Dystansu.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
gregoz