Do Adamm'a
- Mariusz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Tak na marginesie,to ten temat nie ma szczęścia na forum.Dla przypomnienia wątek ten" uruchomił" dawno temu Wojtek.W tym czasie cieszył sie dużym powodzeniem do czasu nieszczęsnego padu Forum.Pamietacie może?Od tego momentu zniknął bez śladu wraz z wieloma innymi tematami.Po jakimś czasie został reaktywowany przeze mnie,ponieważ brakowało mi tego roweru.Niestety ponownie jakieś" siły wyższe" zlikwidowały go. Jakaś klątwa czy co?
My chcemy rower!!!
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
Nie wiem co się dzieje - forum zdarza się czasami "zgubić" jakiś temat, mimo, że nie jest on skasowany.
W tej chwili nie mogę go przywrócić, postaram się to zrobić wieczorem. Powiedzcie mi tylko czy temat "Bieganie a rower" był jeden (w Melanżu) czy dwa?
W tej chwili nie mogę go przywrócić, postaram się to zrobić wieczorem. Powiedzcie mi tylko czy temat "Bieganie a rower" był jeden (w Melanżu) czy dwa?
[i]Pragnienie zwycięstwa jest niczym w porównaniu z pragnieniem przygotowania się do niego.[/i]
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
Ojej - tyle czekałem z dodaniem powyższej wiadomości, że Mariusz chyba odpowiedział na moje pytanie... czyli znalazłem oba wątki??? Ha!
[i]Pragnienie zwycięstwa jest niczym w porównaniu z pragnieniem przygotowania się do niego.[/i]
-
- Zaprawiony W Bojach
To jak mamy już rower, to teraz odszukajmy... rowerzystów - system od dziś podaje 433, a przecież jest nas ponad 500.
W dziale "melanż" rejestr. dodany przez Adamm'a post o 4:06 p.m., nic nie ma, ale to drobiazg wobec zaginionej blisko setki istot ludzkich.
W dziale "melanż" rejestr. dodany przez Adamm'a post o 4:06 p.m., nic nie ma, ale to drobiazg wobec zaginionej blisko setki istot ludzkich.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP[/b][/url] m/f
- kubaas
- Rozgrzewający Się
przepraszam gdzie jest ten rower? jestem zaintersowany ta tematyka, wiec chialbym sobie poczytac i moze wiaz udzial w dyskusji.
"Athlets all the world run toward the same goal - perfection"
-
- Zaprawiony W Bojach
Ju¿ wczoraj to zauwa¿y³am, znowu co¶ siê krzaczy.Quote: from ArthurP on 9:44 pm on June 13, 2002
W dziale "melan¿" rejestr. dodany przez Adamm'a post o 4:06 p.m., nic nie ma
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
1.
Zaginone dusze tak naprawdę tylko straszyły - zrobiłęm więc czystkę. Około 80 uzytkowników poległo. Ale tak naprawdę nie byli użytkownikami. Patrz temat "500" w tym samym dziale.
2.
Bieganie a rower - od paru dni wracam do domu po 24 i nie mam czasu go przywrócić. Postaram się zrobić to dzisiaj, OK?
3.
Zaginone dusze tak naprawdę tylko straszyły - zrobiłęm więc czystkę. Około 80 uzytkowników poległo. Ale tak naprawdę nie byli użytkownikami. Patrz temat "500" w tym samym dziale.
2.
Bieganie a rower - od paru dni wracam do domu po 24 i nie mam czasu go przywrócić. Postaram się zrobić to dzisiaj, OK?
3.
O co chodzi?W dziale "melanż" rejestr. dodany przez Adamm'a post o 4:06 p.m., nic nie ma, ale to drobiazg wobec zaginionej blisko setki istot ludzkich.
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
Rowery dwa są w Melanżu.
-
- Zaprawiony W Bojach
Nie wiem czy warto Cie fatygować w tej "sprawce": po prostu - w ww. dziale po post'cie Joy o 2:20 pm system podawał Twój nowy dodany o 4:06 pm. Nie było i dotąd nie ma żadnej takiej. Może sie niepotrzebnie czepiam ale wolę zauważyć takie niespodzianki zawczasu...Quote: from adamm on 8:32 am on June 14, 2002
1.O co chodzi?W dziale "melanż" rejestr. dodany przez Adamm'a post o 4:06 p.m., nic nie ma, ale to drobiazg wobec zaginionej blisko setki istot ludzkich.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP[/b][/url] m/f
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
To nie problem - wiadomość pojawiła się i zniknęła... pozostał sygnał o jej dodaniu. Ale dzięki za sygnał