Następne spotkanie Grupy Katowickiej
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Obczytałem - cóż nasze początki są skromniejsze Prezesie. Ale nie ma się co łamać - przyjdzie dzień victorii
W sobotę mogę na 9 lub 10. Byle nie póxniej bo jade do Trzebini na świecenia kumpla, więc muszę tam dojechać:) , najlepiej nie w przepoconej koszulce.
A - a piątku jeszcze nie uzgodniłem z Małżonką (przygotowuje obiad;) po mojej robocie)
W sobotę mogę na 9 lub 10. Byle nie póxniej bo jade do Trzebini na świecenia kumpla, więc muszę tam dojechać:) , najlepiej nie w przepoconej koszulce.
A - a piątku jeszcze nie uzgodniłem z Małżonką (przygotowuje obiad;) po mojej robocie)
Któż jak Bóg!
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Może
[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Może po Ciebie gdzieś podjechać lub odwieźć jeśli nie planujesz intensywnego treningu.
A i Luba może będzie miała ochote pozwiedzać lasy Podlesia;)
No chyba, że sie MacGor odezwie i będzie wypad do Mikołowa:)
A i Luba może będzie miała ochote pozwiedzać lasy Podlesia;)
No chyba, że sie MacGor odezwie i będzie wypad do Mikołowa:)
Któż jak Bóg!
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Dzieki za checi pomocy.
Moja decyzja zapadnie pózniej, a własnie moze MacGor zwerbuje nas do Mikołowa - jeszcze tam nie byłem w spinterkach
Moja decyzja zapadnie pózniej, a własnie moze MacGor zwerbuje nas do Mikołowa - jeszcze tam nie byłem w spinterkach
[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
-
- Zaprawiony W Bojach
no i niestety powstały pewne zawirowania i muszę w sobotę być w pracy tak więc proszę o usprawiedliwienie mojej nieobecności na planowanym spotkaniu GK - chyba że spotkanie odbędzie się ok. godz 16.
MacGor: gdyby Ci odpowiadała taka godzina to chętnie 2 pętelki w Mikołowie.
MacGor: gdyby Ci odpowiadała taka godzina to chętnie 2 pętelki w Mikołowie.