Wawel Cup

Dla biegowych górali wyżynnych i nizinnych!
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Hej, czy ktos z outdoorowcow wybiera sie na Wawel Cup. Wiele słyszałem o tej imprezie i wygląda na to, że jest to kultowa impreza biegaczy na orientację, więc postanowiłem się wybrać. Czy ktoś jeszcze?
ENTRE.PL Team
New Balance but biegowy
Pawel Moszkowicz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja będę. Myślę że kilka innych osób z naszego środowiska również. Niezdecydowanych szczerze zachęcam. Jest to impreza dosyć znana również za granicą, nie wiem jak w tym roku ale poprzednimi laty liczba uczestników dochodziła do tysiąca. Trasy o różnym stopniu trudności i długości. Znakomity trening nawigacyjny, świetna impreza integracyjna.
Polecam!!!
Pawel Moszkowicz
Awatar użytkownika
Adan
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Byłem w zeszłym i będe również w tym roku.

Choć stali bywalcy twierdzą, że impreza ostatnio troszkę "obiżyła loty", to ja i tak polecam.

Tydzień wcześniej (niestety w czasie bielika) odbywa się Grand Prix Mazowsza w BnO. Bardzo podobna impreza do Pucharu Wawelu (choć może bez takiej historji).  Jako zeszłoroczny współorganizator może nie powinienem się wypowiadać, ale impreza była chwalona. Serdecznie polecam wszystkim, którzy z różnych względów nie dotrą na Bielika. Więcej szczegółów (zapewne niebawem) na: http://www.gibno.pl
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie widzę natoku chętnych, czyżby większość outdoorowców to "fizyczni", a kompasik i mapka to zbyt duże wyzwanie? :)
ENTRE.PL Team
ODPOWIEDZ