Czołem,
Szukam trenera z okolic Katowic. Nie chodzi mi o plan treningowy, bo ten w miarę ogarniam (choć oczywiście rozważę też współpracę i w tym zakresie), ale zależy mi na analizie techniki biegu i wprowadzeniu poprawek (takie na pewno będą konieczne, więc nie piszę „ewentualnie”:). Chciałbym spotkać się od czasu do czasu na bieżni i pobiegać pod okiem fachowca.
Biegam dużo, jeżdżę na rowerze dużo, chcę przebiec maraton poniżej 3h (potem Abbota i dać se spokój z takimi długimi dystansami:) na razie mój PB to 3.23
Trener techniki biegu
-
JanMarek23
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Cześć!
Fajny plan – sub-3h to ambitny cel, a z PB 3:23 masz solidną bazę, zwłaszcza z rowerem w miksie. Technika to klucz, bo poprawki mogą dać te 10-15 min bez wielkiego wysiłku. Szukam podobnego trenera w Katowicach, ale na razie poleciłbym sprawdzenie klubów jak AZS AWF Katowice – mają fachowców od analizy na bieżni. Jakie masz doświadczenie z sesjami na torze? Daj znać, może coś podpowiem!
Powodzenia!
Fajny plan – sub-3h to ambitny cel, a z PB 3:23 masz solidną bazę, zwłaszcza z rowerem w miksie. Technika to klucz, bo poprawki mogą dać te 10-15 min bez wielkiego wysiłku. Szukam podobnego trenera w Katowicach, ale na razie poleciłbym sprawdzenie klubów jak AZS AWF Katowice – mają fachowców od analizy na bieżni. Jakie masz doświadczenie z sesjami na torze? Daj znać, może coś podpowiem!
Powodzenia!