Zmiany na Portalu

W jakim kierunku zmierza bieganie.pl, pytania, pomoc, wyjaśnienia, pytania do Redakcji.
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Wyniki z MP powyżej i grubo powyżej 14 minut. Warto robić robić kieRUNek Kolno? No tak szczerze. Warto?
New Balance but biegowy
gokish
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

yacool pisze: 04 lis 2024, 09:03 Wyniki z MP powyżej i grubo powyżej 14 minut. Warto robić robić kieRUNek Kolno? No tak szczerze. Warto?
Ja tam nie mówię o kierunku Kolno ale wrzucić notatkę z wynikami chociaż to by można było.
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Portal zamienia się w zbiorowy blog. Pytanie czy to źle czy to dobrze. Ja uważam, że jest całkiem spoko.
Możemy śledzić przygody redaktorów, ich podróże, zmagania, cele, realizacje. Ola, Adam, Tomek, Asia. Trener Henio. Powinno być więcej pączka, bo on się chyba krępuje i gdzieś tam na swoich mediach woli opisywać swoje zmagania z 2:20. A powinien tu na blogu. Właśnie tu. Bo czemu nie? Grupa bieganie.pl prowadzi na dzień dzisiejszy najlepszego bloga ever. Takie jest moje zdanie.
Awatar użytkownika
pawo
Wodzirej

O czym rozmawiacie?
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

O liderze, który od 26 lat działa na rzecz popularyzacji biegania w Polsce. 26 lat doświadczenia, to całe pokolenie, a nawet dwa biorąc pod uwagę czas trwania kariery sportowej. Zmieniła się tylko nazwa choć na razie nieoficjalnie. Nie portal tylko blog bieganie.pl. który zarabia na siebie i tworzy treści takie jakie uważa za stosowne do popularyzowania. Proste.
gokish
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

pawo pisze: 04 lis 2024, 09:42 O czym rozmawiacie?
Ja tam sobie pomarudziłem, że na portalu do dziś nie było żadnej informacji o wynikach MP na 5km a zdążyły się znaleźć wyniki z NY + 5km itd :)
Awatar użytkownika
pawo
Wodzirej

Podobno to przez aspiracje, swoją drogą bardzo ładne słowo, nawet w policji aspiranci maja aspiracje.

Ja tu widzę akceptację, czekam zatem na nowe cele i radość.

Etapy żałoby po portalu:
- pierwszy – wstrząs, szok, otępienie – występuje bezpośrednio po stracie. W tym stadium żałoby dominują uczucia żalu, rozpaczy, gniewu i lęku.
- drugi – zaprzeczenie sytuacji, niedowierzanie, dezorganizacja. Na tym etapie żałoby po śmierci/stracie towarzyszy nam uczucie pustki.
- trzeci – właściwa żałoba, którą charakteryzują długie okresy smutku i osamotnienia. Często pojawiają się także drażliwość, poczucie bezradności, bezsilności i płacz. Ten etap żałoby może trwać od kilku miesięcy do nawet kilku lat (w przypadku np. utraty dziecka)
- czwarty – ukojenie. Napady smutku i żalu są rzadsze i słabsze. Dostosowujemy się do nowej sytuacji, odnawiamy istniejące kontakty, nawiązujemy nowe. Zaczynamy widzieć teraźniejszość i przyszłość. Przy tej fazie żałoby pojawiają się serdeczne wspomnienia.
- piąty – akceptacja straty, powrót do codzienności. To ostatnie ze stadiów żałoby, w którym pojawiają się nowe cele, nadzieja, radość życia.
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Portal to nie dziecko, po którym jest żałoba. A już na pewno nie jest to dziecko obecnej ekipy, która w chwili jego założenia chodziła do szkoły lub przedszkola.
Slawcio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:14
Życiówka w maratonie: 2:46:06
Kontakt:

yacool pisze: 04 lis 2024, 09:03 Wyniki z MP powyżej i grubo powyżej 14 minut. Warto robić robić kieRUNek Kolno? No tak szczerze. Warto?
Warto!
Ale problem jest inny. Kto za to zapłaci :hahaha:
Sponsorzy, sponsorzy. Na NY pewnie NB wyłożyło kasę.
PB: 17:17, 36:14, 1:22:28, 2:46:06
Fotoblog+ https://bieganie.org/
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

No tak, ale gdzie jak nie tu pisać o skakaniu z gumami, machaniu ramionami i zasuwaniu 6x150? Letsrun nie w moim języku, a z niemieckiego zrobiła sie polityka.
duzymis2
Stary Wyga
Stary Wyga

Nie byłem niegdy zbyt częstym gościem na portalu ale zastanawiające jest to urwanie aktywności od połowy września. Wcześniej było regularnie a tu nagle bum i nie ma już żadnych aktualnosci

Dlaczego w ogóle o tym wspominam? Bo np idący na dno portal może pociągnąć za sobą i całe forum. Ostatnio coś podobnego dzieje się z jednym z większych o kompach w Polsce tj pclab
Awatar użytkownika
rocha
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Czas na backup.
Awatar użytkownika
yacoll
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka w maratonie: 03:43

duzymis2 pisze: 05 lis 2024, 06:23 Nie byłem niegdy zbyt częstym gościem na portalu ale zastanawiające jest to urwanie aktywności od połowy września. Wcześniej było regularnie a tu nagle bum i nie ma już żadnych aktualnosci
Zaraz, zaraz... A to nie są aktualności na portalu? https://bieganie.pl/newsy/

Chyba, że czegoś nie czaję (co jest bardzo możliwe bo ostatnio nie byłem w temacie :hej: )
happy running :hej:
duzymis2
Stary Wyga
Stary Wyga

A to widzisz... znaczy że portal działa, ale jest zwalony - jak się wejdzie na główną tj. bieganie.pl to najpierw są "najnowsze" i tam ostatni jest właśnie z połowy września

Tak więc z jednej strony fałszywy alarm.. ale z drugiej jak to jest, że ktoś tworzy treści i nie widzi, że na portalu od 1,5 miecha nic się nie zmienia? :D
Awatar użytkownika
weuek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42
Życiówka w maratonie: 3:55
Kontakt:

A nie zależy to od konfiguracji czyjegoś urządzenia? Bo u mnie wszystko jest w porządku ze stroną główną (tylko na komputerze oglądam).
Nie umiem biegać, ale bardzo lubię. W szkole nigdy nie ukończyłem biegu na 1km, a w 2023. roku przebiegłem 3714 km. Nie robię planów i jest mi z tym dobrze.
ODPOWIEDZ