PRZEPROWADZKA NA forum BIEGAJZNAM.PL

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
Mikael
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from lecho on 2:37 pm on June 26, 2004
Może Mikael nie było twoją intencją namieszanie na tym forum,lecz wytumacz mi jedno.Na biegaj z nami pisze dużo ludzi z tego forum i nikt nie nawołuje przenieście się oprócz ciebie oczywiście.Co do twoich działań to może tak troche pomógł ci wirtualny MarekC.MIKAEL twoje działania przypominają mi troche zachowanie kiboli piłkarskich,lecz narazie na jest to jedynie walka na słowa .Aż strach myśleć że podwpływem nawoływania że drużyna sbbp jest lepsza od biegajznami może dojść do znienawidzenia się biegaczy.Żeby pójść dalej może zaczniemy regularne walki po biegach np.Kraków kontra Katowice.Bo niby twoje nawoływanie narazie tylko skłóca rzesze biegających.
Lecho - jest mi przykro z powodu tego co napisałeś.
Co napisałem wcześniej to napisałem. Wyjaśniałem, przepraszałem za formę.
Oczywiście każdy może odczytać moje wypowiedzi jak chce, jak przyznałem, moja forma ich zamieszczenia nie była stosowna, nie zadbałem wystarczająco o precyzję sformułowań tak aby oddać swoje intencje. Mogłem kogoś z użytkowników obrazić -przepraszam jeśłi tak się stało. Teraz muszę znosić, tego skutki. OK, moja wina - moja kara.
Może to zbyt szybko napisałem... Może zbyt wiele włożyłem swoich emocji... Popełniłem błąd do którego się przyznałem.
Jednak nie mogę zrozumieć Twoich podejrzeń, i Twoich hm... delikatnie mówiąc insynauacji na temat powodów mojego i MarkaC odejścia na biegajznami.pl
To chyba bardziej Adam mógłby mieć pretensje do mnie, lub któryś z moderatorów tego  forum (nikt jednak nie napisał do mnie, że źle robię, nikt nie upomniał wprost - osobiście mnie..., napisał na priva - chłopie opanuj się, nie rób tak, niedobre to jest..., usuwam, bo to złe).

Jest mi przykro z tego powodu. Znasz mnie też ze wspólnych  biegów,  a traktujesz mnie jak chłystka spod bloku. Jak jakiegoś gówniarza co to wszedł w towarzystwo i nie umie się zachować. Nie zasłużyłem na to.
Co mam jeszcze zrobić?
Któż jak Bóg!
PKO
MarekC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

to po prostu zrobiło się niesmaczne :

- Mikael przeprosił (POWĄTPIEWAM CZY MIAŁ ZA CO) - jeśli ktoś tego nie umie uszanować to dla mnie osobiście zachowuje się jak GÓWNIARZ!

-nikogo w żadnym poście nie obraziliśmy!

Marek
Awatar użytkownika
stachnie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:10:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ale się porobiło  :(

Moje stanowisko jest następujące: wprawdzie zarejestrowałem się na biegajznami.pl i od czasu do czasu coś tam wysyłam, ale jestem tradycjonalistą i moim głównym forum było, jest i zapewne jeszcze długo będzie bieganie.pl . Może byłoby lepiej, gdyby Adamm wziął sobie do pomocy kogoś mającego więcej czasu, ale cóż - darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda.

Pozdrawiam,

Sławomir Stachniewicz.
Awatar użytkownika
Kazig
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Chciałem coś napisać, ale uważam, że we wcześniejszych postach napisałem co miałem do powiedzenia.

Nie chce mi się czytać dalej tego wątku, bo są inne ciekawsze, a robienie z braku dobrej woli jakiegoś psycho-traumo-socjologicznego problemu jest bez sensu.

adamm się odezwał i znów mnie rozczarował. Nie wierzę w Twój brak czasu, bo dla tych ludzi powinieneś wyekspediować parę godzin no zrobienie tego i owego. Skąd? Kurna mógłbyś pospać zamiast 8 np. 6 godzin. Może to śmieszne, ale jest powód. Jeżeli jest problem dla kilkudziesięciu ludzi, to mógłbyś się poświęcić i coś zrobić dla nich, na pewno znajdą się wdzięczni. To że się boisz pokazywać na imprezach jest śmieszne i niemęskie. Śmieszne, bo nie ma powodu, niemęskie, bo nie umiesz stawić temu czoła i zacząć robić coś od dziś, tylko stale się zapętlasz. Powtarzam nie wierzę, że nie masz czasu, zwłaszcza, że są tu imformatycy, którzy by Ci pomogli i nadal miałbyś 100% praw do serwisu. No i nie dziw się, że niektórym bardziej nerwowym i zestresowanym innymi problemami puszczają nerwy.

Po prostu brak dobrej woli, no i umiesz się obrażać.
Nie mogę nie podchodzić do spraw serwisu personalnie, skoro Ty nim jesteś.

Nadal jestem spokojny, tylko przestańcie się obrażać.

To nie tak, że Ciebie nie lubię adamm, ale się w ogóle nie starasz. No ja bym nie mógł spać spokojnie (miałbym te 2 godziny o których pisałem :)). Gryzło by mnie sumienie.
Wprowadź zmiany, o które Cię prosimy. I skończmy wreszcie tą idiotyczną rozmowę.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Ech, wątek sie bardzo długi zrobił.
Ale - emocje chyba opadają, nie?

Dochodzimy/cie wszyscy do wniosku
że Status Quo i tak będzie utrzymany.
Rewolta ucichnie.

Outsider - Ty to się chyba nigdy nie uśmiechasz, co?

A wiecie dlaczego to napisałem?
Bo teraz pora na reklamę.
Reklamę biegajznami.
Bo biegajznami jest lepsze ! :)
Dlaczego?
Możecie zobaczyć wszystkie wypowiedzi
wybranego forumowicza.
A tutaj nie.
A jak byście weszli w historię Outsiderowych
postów to przeczytali byście jego smutne,
strasznie smutne wypowiedzi.
Outsider jest jak strażnik Azkhabanu.
Bał bym się mu spojrzeć w oczy.
Na tym forum - tego nie zweryfikujecie.
Tam - możecie (gdyby tam pisał).
I pewnie dlatego Outsider tam nie będzie
pisał. :)
Czuwaj !!

Ta moja wypowiedź jest oczywiśćie pewną
ucieczką od poważnej dyskusji w temacie - już nie mam siły dalej tego ciagnąć.
Dla jasności - oczywiście wypowiedzi
Outsidera są zawsze inteligentne,
kulturalne, czytam je często, a że
smutne - to moje osobiste odczucie.
Nie napisałem tego żeby go dyskredytować.
Broń Boże.

(Edited by FREDZIO at 9:17 am on June 29, 2004)
Laszlo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Taka bajka mi się przypomniała co może tego wątku tyczy i taka piosenka śpiewana chyba przez jeżyka:
"To futerko jest lepsze, to futerko mieć wolę..."
Skończyło się chyba powrotem do starych przyzwyczajeń :)
Laszlo
[url]http://www.laszlo.pl[/url]
Kszym

Nieprzeczytany post

Rejestrując się tutaj na tym forum nie byłem do niego przekonany - wolałem forum biegajznami.pl, ale powoli zaczynam zmieniać zdanie dlaczego otóż przed kilkunasto minutami zrozumiałem o co chodzi chciałem coś napisać na tamtym forum i już wiem, że nie mogę i nie będę już nigdy tam pisał; i jak wcześniej napisał Miroszach w swoim wątku [ http://www.biegajznami.pl/forum/viewtop ... =7189#7189 ]:
...
Odpocznij od nas, poczytaj anonimowo co jakiś czas tę stronkę. Pamiętaj, że nawet za dwadzieścia lat będziesz tu mile widziany.
Ja stwierdziłem, że nie przez wszystkich jestem tam mile widzany.

Tak więc dobra rada:
- zanim ktoś zdecyduje się opuścić się to forum i ma zamiar przejść na forum biegajznami.pl to niech się lepiej zastanowi z 3 razy!
sms
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kszym, mysle, ze przesadzasz. Miroszach mial jak najbardziej dobre zamiary. Nikt tam nie napisal, ze Cie tam nie chce. Sam wywolales ta dyskusje. Pamietaj poza tym, ze w wiekszosci trzon obydwu forow tworza Ci sami ludzie.
Kszym

Nieprzeczytany post

Quote: from sms on 10:57 am on June 29, 2004
Kszym, mysle, ze przesadzasz. Miroszach mial jak najbardziej dobre zamiary. Nikt tam nie napisal, ze Cie tam nie chce. Sam wywolales ta dyskusje. Pamietaj poza tym, ze w wiekszosci trzon obydwu forow tworza Ci sami ludzie.
sms ja wiem, że Miroszach miał dobre intencje jak cała reszta ale ja mam tu na myśli administratorów.
Tak nikt nie napisał, że mnie tam nie chcę ale admini dali mi do zrozumienia w inny sposób, że nie jetsem tam mile widziany - oni już wiedzą bardzo dobrze o co chodzi.
Awatar użytkownika
Bennet
Administrator
Administrator
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Quote: from Kszym on 10:47 am on June 29, 2004
[...]
Kszym, o jedno pragnę Cię prosić zanim zaczynasz wystawiać grube działa - proszę pomyśl co robisz. Masz kontakt ze mną i jeśli coś Ci się nie podoba możesz w każdej chwili do mnie napisać. Zdajesz chyba sobie sprawę dlaczego straciłeś uprawnienia administratora. Dlaczego zostałeś pozbawiony możliwości dyskusji nie wiem, ale gdybyś tylko do mnie napisał z miejsca moglibyśmy to wyjaśnić.

Zanim cokolwiek zrobisz proszę zastanów się, bo uwierz mi, nieprzemyślanymi zachowaniami i słowami możesz sobie tylko zaszkodzić.

Jak wiesz czas można cofać... w naszym wymiarze...

(Edited by Bennet at 12:34 pm on June 29, 2004)
No i co mam tu teraz napisać? ;)
Kszym

Nieprzeczytany post

Bennet mi o uprawnenia admina nie chodzi bo teraz to są mi one niepotrzebne i możesz sobie je wsadzić w du**.

Nie wiesz dlaczego i kto zmienił mi zamek w drzwiach to co z ciebie za admin macie ładny bałagan - dobrze, że chociąz się przyznałeś do tego.

Żadnego cofania czasu nie będzie i Ty o tym bardzo dobrze wiesz.
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nieźle zaczyna się ta historyjka rozwijać.... wygląda to mi jak wyciąganie brudów.....cóż samo życie... ale robi się ciekawie bo każdy skandalik budzi ciekawość ;-)
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
Awatar użytkownika
Kazig
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Bijcie się, bijcie ! ;)

o co chodzi, kto mi powie O CO CHODZI! Łozzo choodzśiii....

ale słuchajcie o ile skoczyła oglądalność wątku!!!, tak się zastanawiam po ostatnich gorących chwilach na forum, czy aby ktoś tego specjalnie nie wymyśla.

(Edited by Kazig at 12:56 pm on June 29, 2004)
Runforfun
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ze względu na treść tego wątku ( i też na to co się z nim teraz zaczyna dziać) sugeruje przeniesienie go do działu "Rozwój serwisu".
Proponuje też pokazać żółtą kartkę użytkownikowi "Kszym".
[i]być kiedyś takim "biegaczem", za jakiego ma mnie mój kot.[/i]
sms
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Najlepiej to jakby sie "pobili" na trasie np. kto pierwszy dobiegnie :-)
Kszym, przeczytalem ten caly watek i nie gniewaj sie, ale wydaje mi sie, ze macisz. Najlepiej jakbyscie te sprawy rozwiazywali na privie, anie na forum publicum. Kogo to tak naprawde?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ