[wątek wydzielony] Blokada i usunięcie użytkownika cichy70

W jakim kierunku zmierza bieganie.pl, pytania, pomoc, wyjaśnienia, pytania do Redakcji.
Świeżak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 10k to za długo
Życiówka w maratonie: Pobiegnę po 40tce.

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze: 16 cze 2023, 14:31 Może to jakiś mój "memory leak" ;) a może "memory leak" Cichego ? @pawo ? A może @swierzak ? Możecie wrzucić jakieś screeny jeśli macie? świerzak ma chyba dostep do screenu moderacji gdzie coś też widać.
Był post, Adam go usunął o 23:14:
Obrazek
Jest to post o ID 1079379, nie ma już takiego w tamtym wątku. Nie mam uprawnień by go zobaczyć.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

PiotrSn pisze: 16 cze 2023, 15:09 Nie wiem, jak się tu likwiduje własne konto. @Adam Klein mógłbym prosić?
Też jakiś czas temu chciałem usunąć swoje konto, bo spóźniał mi się okres, ale samemu się nie da wyabortować. Zwłaszcza w PL. Dlatego zostaję i na razie sobie chwalę.
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

Świeżak pisze: 16 cze 2023, 15:11
Adam Klein pisze: 16 cze 2023, 14:31 Może to jakiś mój "memory leak" ;) a może "memory leak" Cichego ? @pawo ? A może @swierzak ? Możecie wrzucić jakieś screeny jeśli macie? świerzak ma chyba dostep do screenu moderacji gdzie coś też widać.
Był post, Adam go usunął o 23:14:
Obrazek
Jest to post o ID 1079379, nie ma już takiego w tamtym wątku. Nie mam uprawnień by go zobaczyć.
I dalej hejt?
Awatar użytkownika
pawo
Wodzirej

Nieprzeczytany post

Rolli pisze: 16 cze 2023, 15:40 I dalej hejt?
:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:

Obrazek
Źródło: cichy
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

@artur_kozlowski
tak na krótko, bo trochę w niedoczasie dzisiaj.
zalogowałem się jako cichykot, żeby nie prosić ciagle kolegów o wstawianie odpowiedzi.
po pierwsze wnioskuję o zawieszenie konta Kleina i Pawo.
pewnie nic z tego nie będzie, ale jednak wnoszę.

Pod pozorem wyimaginowanych zarzutów ( odniosę się do tego później) klein zablokował mi konto przy poklasku Pawo, a następnie dziś cały dzień został tutaj odprawiony lincz i sąd nad moją osobą przy czynnym szczuciu i udziale dwóch osób które SA STRONĄ W TYM SPORZE i delikatnej pomocy moderatora Świeżaka, który jakże bezstronnie się wypowiedział o ostrzeżeniach które mi udzielił, notabene jednym i notabene tez tylko dlatego, że miałem mieć śmiałość inne zdanie.

Klein i Pawo cos tam potajemnie pokasowali, co nie wiadomo, ale wiadomo, ze to była kropla co przepełniła.
jednym słowem, było cos wywalone, może to ze nie chce mi się z wami gadać, a może jakiś post Kleina lub pawa, ale ja nie mam się czego wstydzić, bo mi nie włamał się akurat Johny Walker na koto i biore pełną odpowiedzialność za to co napisałem.

a nic nie uprawniało do takiej decyzji.

jestem na forum od 22 lat, znaczy byłem, nigdy do momentu jak świeżak bez dania racji dał mi ostrzeżenie ( wrócimy do tego ) nie słyszałem, żadnej skargi na siebie, nie dostałem bana, ostrzeżenia nic, a tu pozwalasz na regularny lincz na de mną, bez możliwości obrony.

pomijam już swój wiek, i że wychowywać to raczej ja a nie mnie.

a tu kto trwał się do bata napierdalał mnie po plecach.

no brawo.
z małej litery wszystko pisze faszysta.
zajebisty zarzut, szczególnie ze zasady ortograficzne mówią, że można.
( faszysta dopisek mój)
itd itd, same bla bla bla, bez żadnego konkretu.

dziękuję jednocześnie za niezablokowanie tematu, bo to byłaby najgorsza możliwa opcja.

@artur_kozlowski rola szefa portalu jest czasem trudna, ale czas cos postanowić.

ps
oczywiście pojawiło się bardzo dużo głosów rozsądnych bądz wyważonych dziękuję Panowie za to.

i jak zwykle najwiecej do powiedzenia tutaj maja Ci co najmniej maja do powiedzenia o bieganiu.
a zaistnieć jakoś trzeba.
Slawcio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:14
Życiówka w maratonie: 2:46:06
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ehhh, szkoda. Mnie tam ostatnio cichy70 zaimponował, że potrafił się publicznie przyznać do zmiany poglądów, na temat biegania na strydową moc :D.

Jestem zdecydowanym przeciwnikiem banowania kogokolwiek za cokolwiek. Niech każdy sam sobie wystawia wizytówkę. Po to mam 4 litery między uszami, żebym to ja sam, wyrobił sobie poglądy na temat innych. Nie potrzeba mi tatusiowania.
PB: 17:17, 36:14, 1:22:28, 2:46:06
Fotoblog+ https://bieganie.org/
50latek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47:47
Życiówka w maratonie: - - -

Nieprzeczytany post

Ja bym tylko prosił, aby nie przekręcać nazw własnych użytkowników.
To jest Świeżak, a nie świerzak, czyli przez samo Ż i z wielkiej litery.
"Nick" pewnie od słowa świeży (choć może nie), a świeży w języku polskim piszemy przez samo Ż. Ale to akurat mniej ważne, bo oczywiście "nick" nie musi być słowem poprawnym ortograficznie.
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Cichy jako cichykot, ok. Odświeżenie czy nowa jakość?
Żeby tak można było z ciałem i znowu 18lat na karku i problemy z kupieniem piwa bez dowodu. :hahaha:
Awatar użytkownika
pawo
Wodzirej

Nieprzeczytany post

Niczego nie przekręcił, wklepał po prostu innego użytkownika. Tyko czy to jest takie ważne.
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

pamięć wróciła, był post do pawa, który został wykasowany w stylu, że owszem wykasowałem swoje wpisy z poprzedniej imby bo mądry głupiemu ustępuje i stwierdziłem, ze nie ma co robić obory bo to forum biegowe.
i cos w tym stylu, że jak widać niepotrzebnie.
zero bluzgu czy personalnych odnośników wykraczających poza wersal.

uffff
i tylko bana za to dali.
a mogli przecież zabić.

ale fakt zwracam honor post był.
tylko o z tego?
za ładna pogodę klein też będzie banował bo u niego akurat pada?
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Logo se zrób. Załóż bloga, albo coś. Zorientuj się w działach i tematach. Zanim zadasz pytanie o trening to przeczytaj najpierw podpiętą zakładkę z treningami. Ja tego nie zrobiłem dlatego tak błądzę. Ucz się na błędach innych użytkowników. Nie spamuj i takie tam.
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

@artur_kozlowski
tu przykład jak można !@#$% conajmniej parunastu moich znajomych z forum, bez żadnych konsekwencji, a do tego chodzić w glorii i chwale.
niektórym wolno.
a moje 22 lat pisaniny tutaj w czasach kiedy forum umierało też, to teraz można se w te gwiazdki wsadzić widzę.
pawo pisze: 23 mar 2023, 21:01
Adam Klein pisze: 23 mar 2023, 19:57 A tutaj Mentzen? Szef Konfederacji? Ja nie mam nawet do niego jakich zarzutów, tylko chodzi mi o to, że to wyglada jak deklaracja polityczna.
A ja mam i to bardzo. Pewnie ktoś to usunie ale muszę.
***** konfe i wszystkich nazioli, ***** po stokroć.
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

i jeszcze jedno, z powyższego wynika, że posty Pawo też zastały wycięte. jeżeli tak to dlaczego?
mówię oczywiście o dyskusji wieczornej, bo skoro odnosiłem się do wpisu Pawo, a nie widzę tego wpisu, logicznym się wydaje, że został usunięty. dlaczego?
nie pasował treścią do układanki?
50latek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47:47
Życiówka w maratonie: - - -

Nieprzeczytany post

cichykot pisze: 16 cze 2023, 17:25 @artur_kozlowski
tu przykład jak można !@#$% conajmniej parunastu moich znajomych z forum, bez żadnych konsekwencji, a do tego chodzić w glorii i chwale.
niektórym wolno.
a moje 22 lat pisaniny tutaj w czasach kiedy forum umierało też, to teraz można se w te gwiazdki wsadzić widzę.
pawo pisze: 23 mar 2023, 21:01 A ja mam i to bardzo. Pewnie ktoś to usunie ale muszę.
***** konfe i wszystkich nazioli, ***** po stokroć.
Oj pewnie więcej niż parunastu, i nie nie tyko twoich znajomych. Bo statystycznie na forum jest zdecydowana nadreprezentacja płci brzydszej, w większości wiek piszących to pewnie 20-60 lat. To pokrywa się z nadreprezentacją tej grupy wyborców wśród elektoratu Konfederacji. Można więc przyjąć, że około 20-25% forumowiczów planujących brać udział w wyborach rozważa z różnych powodów glosowanie na tę partię. Jako, że niektórych polityka w ogóle nie obchodzi to przyjmijmy że te 16.66%, czyli co szósty forumowicz wg @pawo jest naziolem.
To na pewno więcej niż parunastu.
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ja tylko pokazuje podwójne standardy pod rządami Kleina i przy przyzwoleniu moderacji.
ODPOWIEDZ