Znani biegają
- noriega alive
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witajcie! Od dwóch lat czytam, ale pierwszy raz piszę... Oprócz tego, że sam biegam (ostatnio półmaraton w Żywcu) chcę napisać w gazecie dla której pracuję tekst o bieganiu. Potrzebuję do tego kilku nazwisk znanych ludzi, którzy przyznają się do biegania i najlepiej mają zaliczone jakieś dłuższe biegi. Jestem pewien, że takich znacie.
Po drugie gdzie biegacie? Kraków znam świetnie, ale co z innymi dużymi miastami? Mam na myśli Warszawę, Gdańsk, Katowice, Poznań, Łódź. Rzućcie kilkoma nazwami. Jak mój tekst się ukaże to może liczba biegaczy jeszcze trochę wzrośnie.... Dołóżcie swoją cegiełkę.
Po drugie gdzie biegacie? Kraków znam świetnie, ale co z innymi dużymi miastami? Mam na myśli Warszawę, Gdańsk, Katowice, Poznań, Łódź. Rzućcie kilkoma nazwami. Jak mój tekst się ukaże to może liczba biegaczy jeszcze trochę wzrośnie.... Dołóżcie swoją cegiełkę.
to ja noriega
-
- Zaprawiony W Bojach
skoro ma wzrosnąć biegalność naszego społeczeństwa to dorzucam, choć ten temat był tu już kiedyś.
Kołodko biega, Fredzio biega, GW Bush biega, Kledzik biega, Clinton biega, Joycat biega, Rene Zellweger biega, Tomasz Lis biega, Aleksandra Paul też biega. Niezłe towarzystwo biega, nieprawdaż?
Kołodko biega, Fredzio biega, GW Bush biega, Kledzik biega, Clinton biega, Joycat biega, Rene Zellweger biega, Tomasz Lis biega, Aleksandra Paul też biega. Niezłe towarzystwo biega, nieprawdaż?
ENTRE.PL Team
-
- Wyga
Polska: Posłowie PO - Jarmuziewicz i Maniura. Poseł Niewiarowski (SKL). Piotr Pustelnik, Sławomir Lachowski - prezes mBanku,
Świat: Madona, Mick Jagger, Oprah Winfrey, Joshka Fischer, Jose Maria Aznar, Mikulas Dziurinda (premier Słowacji), Bill Clinton, GW Bush, Jaap de Hoop Scheffer
(sekretarz generalny NATO).
Świat: Madona, Mick Jagger, Oprah Winfrey, Joshka Fischer, Jose Maria Aznar, Mikulas Dziurinda (premier Słowacji), Bill Clinton, GW Bush, Jaap de Hoop Scheffer
JS
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Lech Kledzik.Quote: from Yuras on 8:47 am on April 6, 2004
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
ale wtopa 

- snake2
- Wyga
noriega ty stary spryciarzu...pamiętasz biega jeszcze ten koleś Kurzajewski??? chyba tak...ten co się pojaiwa w TV w sportowych programach no i oczywiście wiesz kto...sam "mistrzu":)
- noriega alive
- Rozgrzewający Się
Dzięki za posty coś z tego będzie. Szczególne podziękowania dla Yurasa za ważne nazwiska. Aha i dla Snaka za wsparcie...
Jeszcze jakieś nazwy miejsc PLIZ... Poszukam może to gdzie już jest ale będę wdzięczny za podpowiedź i obiecuję wymienić z imienia i nazwiska tych, którzy najbardziej mi pomogą. Chodzi mi o Gdańsk, Poznań, Wawę, Wrocław i okolice Katowic, Sosnowca.... Może Ksiądz z Sosnowca mi pomoże bo wiem że biega...
Jeszcze jakieś nazwy miejsc PLIZ... Poszukam może to gdzie już jest ale będę wdzięczny za podpowiedź i obiecuję wymienić z imienia i nazwiska tych, którzy najbardziej mi pomogą. Chodzi mi o Gdańsk, Poznań, Wawę, Wrocław i okolice Katowic, Sosnowca.... Może Ksiądz z Sosnowca mi pomoże bo wiem że biega...
to ja noriega
- Janek
- Zaprawiony W Bojach
Jacek Fedorowicz, ale od ładnych paru lat już go na biegowych trasach nie widziałem. Biegał też średnie dystanse Leszek Balcerowicz, ale to już dawno.
Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
[url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
[url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]