Pomóżcie mi PROSZE!!!!!!
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Kochani Oti na moje urodziny dal mi kupony ktore moge zrealizowac w przeciagu roku od daty wystawienia. Kuponow jest 5szt i np sa to: Taniec przy rurce w jego wykonaniu lub trzykrotne zamkniecie mu geby bez prawa glosu i wylozenia swoich racji lub wycieczka stopem :D I teraz dam okazje mojemu kochanemu koledze naprawde znienawidzic rude i w sobote 17.04.2004 wykorzystam kupon .... TANIEC NA RURZE. HEHEHEHEHE bedzie kilka osob na tej imprezce wiec ubaw bedzie ogromny. Gratulije Oti ....zacznij juz treningi ... oj bedzie mnie bolal brzuszek od smiechu heheh
gg 46090
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
TO CHYBA OCZYWISTE ze bedzie
aparat przygotowany film tez oj bedzie sie dzialo ....widzisz Oti a bylo tak nienawidziec rudych heheheh

gg 46090
- Oti
- Zaprawiony W Bojach
moja nienawsic do rudych jak widac jest uzasadniona.
musialem nie zle upasc na glowe dajac ci ten kupon.
ale nieuda ci sie wreczyc go bo z przykroscia musze wszystkich zawiadomic ze impreza sie nieodbedzie. :-/
sasiadowi z dolu zona powaznie zachorowala i prosil mnie zebym sobie odpuscil. tym razem.
a wracajac /prawie/ do tematu to kobiety sa straszne!
musialem nie zle upasc na glowe dajac ci ten kupon.
ale nieuda ci sie wreczyc go bo z przykroscia musze wszystkich zawiadomic ze impreza sie nieodbedzie. :-/
sasiadowi z dolu zona powaznie zachorowala i prosil mnie zebym sobie odpuscil. tym razem.
a wracajac /prawie/ do tematu to kobiety sa straszne!
moje tipi twoim tipi