Poznań bez rekordów – wyniki półmaratonu 2022
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Hala ma tyle do wyjścia z zapaści biegów długich, co wspomniana dzida i patyk.
Zwłaszcza niepowstała hala.
Jako były funkcyjny jesteś współodpowiedzialny za brak działania i zaniechania, a kłamliwa propaganda sukcesu i manipulowanie opinią publiczną, to już twoja autorska inicjatywa.
Jako były funkcyjny jesteś współodpowiedzialny za brak działania i zaniechania, a kłamliwa propaganda sukcesu i manipulowanie opinią publiczną, to już twoja autorska inicjatywa.
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A co tam, zacytuję ten stek głupot. A nóż kiedyś wróci ci rozum (w co nie wierzę) i zaczniesz kasować te brednie i błazenadę.yacool pisze: ↑07 kwie 2022, 18:55 Hala ma tyle do wyjścia z zapaści biegów długich, co dzida i patyk.
Poza jęczenie i fake newsy już nic na najbliższe lata Cię nie czeka. To jak dyskusja z gimnazjalistą.
W twoim poście jest tyle fake-u ,że chyba tylko Ty wierzysz w to co piszesz. Ale to właśnie twój styl, styl absurdu.
Powiedziałby gadaj zdrów ale powiem, że te batoniki szkodzą nie tylko na żołądek ale.i najwidoczniej na głowę....
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Panie prezesie pozwól pan, że moją przyszłość i moją dietę układał będę sobie sam.
Zapaść polskich biegów długich ma również twoją twarz. Wiecznie uśmiechniętego ignoranta.
Zapaść polskich biegów długich ma również twoją twarz. Wiecznie uśmiechniętego ignoranta.
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Brakuje ,żebyś oznajmił ,że IO w Tokio w 2020 nie odbyły się z mojej winy
Fajna ta dyskusja można się dowiedzieć do jakich absurdów możesz się posunąć i jakie głupoty możesz wymyślać na forum.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Cieszę się, że zeszło na moją głupotę, bo to znaczy, że pogodziłeś się z faktem fatalnej kondycji biegów długich i już nie kłamiesz, że jest inaczej.
- pawo
- Wodzirej
Kiedyś rozpisałem projekt o nazwie "finał olimpijski" dostałem dofinansowanie matki, a potem zgodę żony. Nawet mam gdzieś plany tego projektu, 150ątki były w tym planie a jakże. Nie wyszło mi ale winy swojej tu nie widzę, winni są oni, znaczy tamci. No i oczywiście yacool, bo nigdy mi nie kibicował. Taka sytuacja.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dziś młodzi też rozpisują sobie takie ambitne projekty, ale inaczej je nazywają. Np. "Minimum olimpijskie", ale najczęściej: „Trenerze, w drugim starcie w życiu Adam nabiegał 2:13:28. Może objąć go szkoleniem?"
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
I nie rozróżniasz ,że to był projekt miasta a nie indywidualnej osoby? serio?pawo pisze: ↑07 kwie 2022, 19:31 Kiedyś rozpisałem projekt o nazwie "finał olimpijski" dostałem dofinansowanie matki, a potem zgodę żony. Nawet mam gdzieś plany tego projektu, 150ątki były w tym planie a jakże. Nie wyszło mi ale winy swojej tu nie widzę, winni są oni, znaczy tamci. No i oczywiście yacool, bo nigdy mi nie kibicował. Taka sytuacja.
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Oczywiście możesz bagatelizować miasto dlatego miasto bagatelizuje od lat Ciebie.yacool pisze: ↑07 kwie 2022, 19:46 Dziś młodzi też rozpisują sobie takie ambitne projekty, ale inaczej je nazywają. Np. "Minimum olimpijskie", ale najczęściej: „Trenerze, w drugim starcie w życiu Adam nabiegał 2:13:28. Może objąć go szkoleniem?"
W niektórych sprawach błaznowanie zwyczajnie nie przystoi.
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2022, 20:02 przez Arti, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
chyba od tych sukcesów z ulgą dla środowiska prezesura się skończyła po jednej kadencji - choć tu inne słowo byłoby bardziej odpowiednie - dodam tylko, że prezesura w klubie biegowym ma swój sądowy finał, który jeszcze trwa
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dlatego wspominam o mądrych ludziach z kompetencjami. To musi być nowe otwarcie, nowa wizja z nastawieniem na długofalowe oddziaływanie na sportowca, a nie na infrastrukturę. Układy z feudalną podległością, to relikt komuny, który nie ma potencjału rozwojowego. Wyobrażacie sobie, żeby z takim mentalem powstał polski odpowiednik NN?
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Gasper cwaniakuje ale odkrył się jakie głupoty pisze o WZLA. Oj już tyle osób przepraszało, że nie czuję potrzeby by sprowadzać go do parteru prawdy.
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Super, że planujesz aby lekkoatleci z Wielkopolski nadal nie mieli gdzie trenować zimą. To bardzo wizjonerskie...innowatorskieyacool pisze: ↑07 kwie 2022, 20:18 Dlatego wspominam o mądrych ludziach z kompetencjami. To musi być nowe otwarcie, nowa wizja z nastawieniem na długofalowe oddziaływanie na sportowca, a nie na infrastrukturę. Układy z feudalną podległością, to relikt komuny, który nie ma potencjału rozwojowego. Wyobrażacie sobie, żeby z takim mentalem powstał polski odpowiednik NN?
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Tłumaczyć tu się nikt z niczego nie musi. To nie miejsce. Od tego jest konfesjonał albo wokanda.
Natomiast jak najbardziej tu jest miejsce na dyskusję o problemie biegów długich. Tylko trzeba go najpierw zauważyć. Przede wszystkim, czy da się u nas stworzyć prywatną grupę pro. Biznes od razu rozpoznaje miałkość takiej inwestycji i to wielu inicjatorów ma przerobione, ale świat pokazuje, że można.
Natomiast jak najbardziej tu jest miejsce na dyskusję o problemie biegów długich. Tylko trzeba go najpierw zauważyć. Przede wszystkim, czy da się u nas stworzyć prywatną grupę pro. Biznes od razu rozpoznaje miałkość takiej inwestycji i to wielu inicjatorów ma przerobione, ale świat pokazuje, że można.
- pawo
- Wodzirej
Da się.