Technika biegu - analiza
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jacek, jak ktoś jeszcze stawia na tych leśnych dziadków, to znaczy, że sylwester marzeń był jednak za mocny dla niektórych.
niech se chłopaki biegają te uliczne 10tki, mocna amatorka nigdy nie zaszkodzi i zawsze mile widziana, ale z wyczynem maja tyle wspólnego obecnie, co ja z długimi włosami.
niech se chłopaki biegają te uliczne 10tki, mocna amatorka nigdy nie zaszkodzi i zawsze mile widziana, ale z wyczynem maja tyle wspólnego obecnie, co ja z długimi włosami.
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- pawo
- Wodzirej
Zazdrośnicy.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
A niby jakie te najnowsze metody sa lepsze?cichy70 pisze: ↑01 sty 2022, 14:16 Jacek, jak ktoś jeszcze stawia na tych leśnych dziadków, to znaczy, że sylwester marzeń był jednak za mocny dla niektórych.
- pawo
- Wodzirej
A uważasz, że nie powinniśmy szukać tylko zadowolić się tym, że ktoś kiedyś wymyślił fartlek.
-
- Zaprawiony W Bojach
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A Jakob złamał już 2:10, bo nie śledzę tak pilnie ich kanału na yt?
-
- Zaprawiony W Bojach
A to maraton jest biletem do nieba? Tego nie wiedziałem.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dokładnie. Dopóki tego nie zrozumiesz i nie pogodzisz się z tym faktem, to będziesz tylko folklorystycznym propagatorem idei 6x150.
-
- Zaprawiony W Bojach
Cale szczęście ze Gjert i inni tak tego nie widza. Seb tez?
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wszyscy uganiają się za jakimś Gralem, a to przecież chodzi o Gjerta. Że też na to nie wpadłem wcześniej. Teraz już wszystko jasne. Daję suba Norwegowi.
-
- Stary Wyga
Ale dlaczego zawodnicy mieliby do Ciebie przychodzić skoro za Tobą nie idą żadne wyniki oprócz masy ładnych słówek i mnóstwa autopromocji? Równie dobrze może zarzuć Moenowi, że do Ciebie nie przychodzi.yacool pisze: ↑01 sty 2022, 12:54 Potrzebna jest zmiana myślenia. Wyobrażasz sobie sytuację, że Chabowski z Kozłowskim zaczynają ze mną jawną współpracę na 100%? Yacool, przekonałeś nas do zmian. Wchodzimy w to. Jesteśmy pełni nadziei i rzucamy w kąt dotychczasową rutynę. Chcemy czegoś nowego, ale nie wiemy jak się za to zabrać. Zdajemy sobie sprawę, że to podróż w nieznane, wielki eksperyment i jesteśmy świadomi, że postawy roszczeniowe są dla tego przedsięwzięcia największym wrogiem. Itd, itp. Wyobrażasz sobie taki zwrot akcji?
Jeżeli mamy rozsądnego zawodnika to raczej będzie szukał sprawdzonych rozwiązań i współpracy z ludźmi, którzy coś osiągnęli i mają jakąkolwiek wiedzę praktyczną w tym zakresie. I jeśli uważasz, że nie eksperymentowaliśmy w różnych zakresach skuteczności naszego biegu to jesteś w dużym błędzie, ale rozumiem, że to tak rzuciłeś dla samego ponarzekania i podbicia własnego tematu.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja również pozdrawiam w nowym roku i życzę wielu sukcesów.
- pawo
- Wodzirej
Np:artur_kozlowski pisze: ↑01 sty 2022, 21:47 I jeśli uważasz, że nie eksperymentowaliśmy w różnych zakresach skuteczności naszego biegu to jesteś w dużym błędzie,
artur_kozlowski pisze:Mogą to być również treningi wytrzymałości szybkościowej czyli:
4 x 1km,
2 x 2km,
3 x 1500m,
To jest prawdziwa Wsz, a nie jakieś zapierdziałe stopięćdziesiątki,
I co yacool szczęka opadła?
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A to złoty Gjert nie mówił, że Wsz to tylko do 50 sekund pracy, bo potem to już zamuła? No nieważne. Może coś pomyliłem.
W każdym razie widać, że tu eksperymentów ze skutecznością w zakresach trenowania było co nie miara. Czyli drogi zostały przetarte, granice do 2:10 odkryte. No i tyle.
Aha, i żeby nie było, że narzekam na forum. Odrobiłem lekcję i wiem już że są lepsze formy komunikacji. Mogę na przykład zadzwonić albo napisać maila.
W każdym razie widać, że tu eksperymentów ze skutecznością w zakresach trenowania było co nie miara. Czyli drogi zostały przetarte, granice do 2:10 odkryte. No i tyle.
Aha, i żeby nie było, że narzekam na forum. Odrobiłem lekcję i wiem już że są lepsze formy komunikacji. Mogę na przykład zadzwonić albo napisać maila.
- Deter
- Zaprawiony W Bojach
Yacool
Myślałeś o cyklicznych podkastach?
PS
Jeśli chodzi o polskich (i nie tylko) biegaczy - ja to widzę tak. Skoro 2:10 to jest granica polskiej wytrzymałości, to chłopaki "chyba" robią coś nie tak.
Myślałeś o cyklicznych podkastach?
PS
Jeśli chodzi o polskich (i nie tylko) biegaczy - ja to widzę tak. Skoro 2:10 to jest granica polskiej wytrzymałości, to chłopaki "chyba" robią coś nie tak.