Realizacja planu z książki Maraton zaawansowany

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

sebastian899 pisze:Strasznie denerwuje mnie to u Pana Harpagana że jak u niego coś się sprawdza i działa to myśli że dla wszystkich to jest dobre i że wszyscy powinni tak biegać co są na podobnym poziomie co on lub trochę niższym , już o tym chyba kiedyś wspominałem ale strasznie mnie to pisanie jego w kulko o tym wkurza , ja właśnie takim bieganiem co on krytykuje swoim czasie robiłem spory progres i akurat to na mnie działało , tzn mocne akcenty i wybiegania w okolicy 5.00.Harpaganie sprawdza u Ciebie się inna metoda , ok ale nie narzucaj jej wszystkim , jakby to byla jedyna droga do sukcesu i każdy inny pomysł na trening jest zły .Edit Pamiętaj swoje motto , w bieganiu trzeba dążyć do 30 minut na 10 , a bez interwałów i Twoja metoda o to szans nie ma , pamiętaj jak staniesz przed lustrem na starosc , żebyś mógł sobie przynajmniej powiedzieć próbowałem ale się nie udało :hej: .P
A co cie tak to denerwuje... Ze on za każdym razem zmienia zdanie? Ze za każdym razem akurat to co robi to jedyne i najlepsze?

Czytaj i baw sie dalej. Nie ma sie czym denerwować. Bo ja znam takich panów, którzy biegają 3x w tygodniu na biezni i z 40-50km sa szybsi jak nasz Miszcz.
New Balance but biegowy
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Coraz bardziej jestem przekonany, ze Harpagan ma 8 lat. Albo daje 8-latkowi pisać w jego imieniu.
sebastian899

Nieprzeczytany post

Rolli pisze:Coraz bardziej jestem przekonany, ze Harpagan ma 8 lat. Albo daje 8-latkowi pisać w jego imieniu.
To jest w tym najpiękniejsze , że Harpagan jest największą zagadką tutaj , mniej więcej o każdej aktywnej tutaj osobie mamy jakieś wyobrażenie i gdyby było nam się spotkać prywatnie pewnie te nasze wyobrażenie pokrywało by się z rzeczywistościa , a o Harpaganie tak na prawdę nic nie wiemy i nie mamy pojęcia jaka ta osoba może być w realu , nie wiemy czy on tutaj odgrywa jakąś rolę itd , jedno jest pewne jak nie jest to reżyserowane to nie chciał bym spotkać prywatnie Harpagana .
sebastian899

Nieprzeczytany post

Co do sub 2.30 Pana Harpagana to uważam że jest to bardzo mało prawdopodobne , jest to tempo bagatela w granicy 3.35, gdy przyjrzymy się jego treninga to Harpagan w takich tempach biegał bardzo mało co moim zdaniem jest błędem , myślę że na Maratonie w 2 fazie może to wyjść , treningi typu 3* 6 km w TM , a nie walenie cały czas kilometrów w podobnym tempie , ale wiem Harpagan biega dla przyjemności , ale 2.30 nie złamie nie mam co do tego żadnych złudzeń , obstawiam coś bliżej 2.35 .
Siedlak1975
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:59
Życiówka w maratonie: 2:59:13

Nieprzeczytany post

Wiadomo gdzie jest ten maraton? Trzeba będzie dzieci z kwiatami wysłać na metę.
sebastian899

Nieprzeczytany post

Siedlak1975 pisze:Wiadomo gdzie jest ten maraton? Trzeba będzie dzieci z kwiatami wysłać na metę.
A to na pewno , gdybyś tak uważnie śledził bloga Pan Harpagana to byś wiedział , jak Ci nie wstyd .
sebastian899

Nieprzeczytany post

[quote="harpaganzwola"]trochę czytałam te komentarze /quote] Kto to pisał ? Jaki Marek? Pan Harpagan nazywa się Robert !!Przecież nikt na forum nie budzi tyle respektu co mistrz , nieeeeeeeeeeeee!!!!, my się musimy dowiedzieć jak się zakończyła przygoda z maratonem .
harpaganzwola
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32.55
Życiówka w maratonie: 2.38

Nieprzeczytany post

Odczepcie sie od niego. Tyle wam radzę. Obrażacie go. Marek mi powiedział. Historia z maratonem? To jest tylko bieganie a dramat może się wydarzyć. Zresztą nie pierwszy raz. Ciężko to pisać niestety
R.S.
harpaganzwola
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32.55
Życiówka w maratonie: 2.38

Nieprzeczytany post

Ten człowiek w dzieciństwie miał wypadek. Przez to ma problemy z pamięcią i innymi problemami. Miał rokowania ze może nie chodzić. Ten człowiek nie utrzymuje z nikim kontaktu bowiem inaczej postrzega świat i jego paraliżuje rzeczywistość. Ma obsesję na swoim punkcie ale tak naprawde nie znosi ani krytyki ani pochwał. Dziwicie się ale nawet nie wiecie jaka jest osoba a oceniacie. Miałam tego nie pisać ale musze. On zapewne jutro o tym nie będzie pamiętał. Myślicie ze ja człowiek dobrze biega to w innych aspektach życia tez jest dobry? Sport dla niego był rehabilitacją wręcz polubił to robic rekompensując sobie inne braki. Niestety. Przechodzimy koło ludzi tak chłodno a pozniej okazuje sie ze tego człowieka już nie ma. Marek trzymaj sie
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2021, 14:05 przez harpaganzwola, łącznie zmieniany 1 raz.
R.S.
sebastian899

Nieprzeczytany post

Zaniepokoił mnie trochę ostatni wpis :niewiem: Dobrze koniec tematu jak sobie Pani życzy, wszystkiego dobrego dla Pani i męża( partnera) , miłego dnia .P edit ; Rozumiemy nie byliśmy tego świadomi , teraz to piszę już całkiem poważnie , może faktycznie będzie lepiej jak Marek zaprzestanie pisania bloga , nie postrzegaliśmy go jak osobę chora , bardziej jako ekscentryka , ktoty ma wysokie ego na swój temat i trochę się z nami bawi tymi wpisami .
Awatar użytkownika
marek301
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

sebastian899 pisze:...Zaniepokoił mnie trochę ostatni wpis...
Sebastian..... no co TY? :hejhej:

Możemy na spokojnie, bez nadmiernego "dramatyzowania" pisać dalej! :taktak:
Czy będziemy mieli przyjemność, bliższego poznania naszego forumowego Kolegi?
Jeśli mam być szczery, to naprawdę jestem ciekawy jakim człowiekiem "na co dzień" jest Harpagan?
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

marek301 pisze:
sebastian899 pisze:...Zaniepokoił mnie trochę ostatni wpis...
Sebastian..... no co TY? :hejhej:

Możemy na spokojnie, bez nadmiernego "dramatyzowania" pisać dalej! :taktak:
Czy będziemy mieli przyjemność, bliższego poznania naszego forumowego Kolegi?
Jeśli mam być szczery, to naprawdę jestem ciekawy jakim człowiekiem "na co dzień" jest Harpagan?
Sorry Marek, nie wiedziałem nic o Twojej chorobie. Zycze powodzenia Robert i Marek i Pani Harpagan.
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:08
Życiówka w maratonie: 3:51:50

Nieprzeczytany post

Za chwilę worek pokutny będziecie zakładać? Od bandy do bandy ;)
Awatar użytkownika
marek301
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Rolli pisze:...nie wiedziałem nic o Twojej chorobie...
Rolli, moim zdaniem zaczynamy chorować na to samo! :taktak:

Zobaczymy kto sobie poradzi z tą chorobą lepiej?

Mogę się założyć o $100 000, że Tobie będzie trudniej. :usmiech:

BTW
Mam na myśli oczywiście starość.
Ty pewnie jesteś przekonany, że "kontrolujesz" sytuacje. :bum:

Niestety muszę Ciebie rozczarować, słabo to widzę w przyszłości.
Najbardziej ogranicza Ciebie, brak możliwości stosowania odpowiednich "narzędzi".
Raz, że nie masz nawet świadomości, że one istnieją i są na wyciągnięcie "przysłowiowej ręki",
dwa, to stawiam, że również ogranicza Ciebie "sytuacja materialna"! :taktak:
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:08
Życiówka w maratonie: 3:51:50

Nieprzeczytany post

Kabaret :hahaha:
ODPOWIEDZ