Realizacja planu z książki Maraton zaawansowany

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

sebastian899

Nieprzeczytany post

https://www.harpagan.pl/rajd/

Wybiera się ktoś ? główna nagroda to tytuł harpagana roku , więc gramy wysoko ...https://www.facebook.com/harpagan/
New Balance but biegowy
kkkrzysiek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Źle bym się czuł zabierając taki tytuł osobie bardziej na niego zasługującej.
sebastian899

Nieprzeczytany post

Moja fascynacja Panem Harpaganem nabiera na sile , więc postanowiłem w internecie troche pogrzebać i poszukać tzw "korzeni harpagana" , aby zgłebiac wiedze o moim mistrzu, co udało mi się znależć

harpagan to ktoś bardzo silny, wytrzymały, zawzięty w robocie, nie do zdarcia, niezmordowany. Często określa się tak dziecko, któremu rodzice nie mogą dotrzymać kroku. Sporty dla harpaganów to kolarstwo, maraton, wspinaczka, narty itp. Dla harpagonów tylko oglądanie telewizji i najtańsze piwo, bo to sknery

Te ostatnie zdanie mnie rozwaliło :hahaha:
kkkrzysiek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak maraton, to ja się nie nadaję. Nawet 30 km nie przebiegłem. Bycie harpaganem zostawiam innym.
sebastian899

Nieprzeczytany post

Może miłośc z tą Panią ze sklepu się skończyła bo Harpagan zamiast romantycznej kolacji z dobrym winkiem przyniósł vipa za 1.20 z biedronki :hahaha:
sebastian899

Nieprzeczytany post

kkkrzysiek pisze:Jak maraton, to ja się nie nadaję. Nawet 30 km nie przebiegłem. Bycie harpaganem zostawiam innym.
A na co Ty Liczyles Krzychu że po przebiegnięciu 10 dostaniesz tytul Harpagana ? Dla takiego zaszczytu trzeba byc gotów do poświecen , wkoncu to nie byle co bo to sam TYTUL HARPAGANA :hahaha:
Awatar użytkownika
marek301
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Beato i Przyjaciele! :usmiech:

Obserwuje ten temat od samego początku, postanowiłem trochę przeczekać.
Jest tu dużo humoru(zdrowe), ale równie mnóstwo prymitywnego szyderstwa(lekko patologiczne) :taktak:

Nie przyszło wam przypadkiem do głowy kim/czym jest Harpagan? :hahaha:

Zastanówmy się razem(z dystansem) z kogo tak naprawdę szydzicie? :hej:
dziki_rysio_997
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:42
Życiówka w maratonie: 2:47:03

Nieprzeczytany post

Ratunku! To się nie może tak skończyć!!!
A już od czytania mi wzrosło tempo rozbiegań...
10k: 35:42 | M: 2:47:03
Awatar użytkownika
bezuszny
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:51
Życiówka w maratonie: 3:13:48

Nieprzeczytany post

Ech, dramat, tragedia, żałoba! Może trzeba napisać do tej Wybranki Życiowej i ją przekonać, by nasz Mistrz Harpagan tu powrócił. Szkoda, żeby takie mądrości życiowe się marnowały i nie były publikowane na naszym zacnym forum...
5 - 19:20 (Amsterdam, 17.10.2020)
10 - 39:51 (Leiden Marathon, 10.10.2021)
HM - 1:29:27 (Berliner Halbmarathon, 03.04.2022)
M - 3:13:48 (Rotterdam Marathon, 24.10.2021)
sebastian899

Nieprzeczytany post

marek301 pisze:Beato i Przyjaciele! :usmiech:

Jest tu dużo humoru(zdrowe), ale równie mnóstwo prymitywnego szyderstwa(lekko patologiczne) :taktak:

Dobrze teraz już na poważnie . Uważam że w całej tej dyskusji tutaj nie było jakiegoś prymitywnego szyderstwa , hamstwa itp i żadne granicę nie zostały przekroczone ( nie wiem czy zarzut jest konkretnie do mojej osoby ) , ale nigdy nie brałem i nie brał bym udział w jakimś indywidualnym czy zbiorowym linczu czy jak w tym przypadku hejcie . Każdy użytkownik jak i sam autor bloga nie miał chyba cienia wątpliwości że prawie wszystkie tutaj posty to są żarty i po prostu dobrze się bawimy , włączając to samego Harpagana . Zobaczcie że sam Harpagan celowo powielał tematy , po których był spory odzew i niezła beka z jego osoby ( pamiętny Pan , wolne bieganie , sub40 itd, nawet forma pisania tego była mocno wyreżyserowana na potrzeby odbiorcy ). Popatrzcie jak zwiększała się częstotliwość wpisów na bloga przez Harpagana , na początku wrzucał posty raz na tydzień , gdy jego blog zaczął być popularny i zaczęły się tzwn żarty z niego posty rzucał codziennie , o czym to świadczy , że ta zabawa mu się też podobała i sprawiało mu to też frajdę .Mimo wszystko szkoda że blog zostaje zawieszony , bo był na swój sposób specyficzny i wyróżniał się tutaj od pozostałych .P
kkkrzysiek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Sugerujesz, że to twoje alter-ego? Ale wtedy powinieneś mieć nick robert301.

sebastian899 pisze: Popatrzcie jak zwiększała się częstotliwość wpisów na bloga przez Harpagana , na początku wrzucał posty raz na tydzień , gdy jego blog zaczął być popularny i zaczęły się tzwn żarty z niego posty rzucał codziennie , o czym to świadczy , że ta zabawa mu się też podobała i sprawiało mu to też frajdę .Mimo wszystko szkoda że blog zostaje zawieszony , bo był na swój sposób specyficzny i wyróżniał się tutaj od pozostałych .P
A ja powiem, że pomimo tej formy (wyśmiewanie wolnego biegania) lubiłem czytać ten blog, bo tutaj jest zupełnie inne podejście niż większości z nas. Chciałbym przeczytać koniec tej historii, czyli jaki będzie wynik w zawodach docelowych. Zdarzało mi się zrobić dubelki i taki spokojny trening 30-40 minut wolniejszym tempem niż standardowy BS bardzo fajnie działał na początek dnia. Na razie ktoś mi rozpisuje treningi i do tego nie wracam, ale nie wykluczam, że w przyszłości jeszcze poeksperymentuję z dużą objętością i dublami.
Awatar użytkownika
albert80
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:41
Życiówka w maratonie: 4:02:08

Nieprzeczytany post

Najśmieszniejsze w tym wszystkim, że harpagan wyniki jak na amatora ma zajebiaszcze. Maraton 2.38.06 mówi samo za siebie. Co by nie mówić o formie prowadzenia bloga to rekordy szacun. A dodatkowo z mojej strony najwiekszy szacun za trening po zjedzeniu 10 pączków.
BLOG http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=27&t=41148
KOMENTARZE http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=28&t=41149

5 - 23:45 (11.06.2016)
10 - 46:41 (23.04.2017)
21,097 - 1:48:17 (21.06.2015)
42,195 - 4:02:08 (24.04.2016)
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

sebastian899 pisze:

Dobrze teraz już na poważnie . Uważam że w całej tej dyskusji tutaj nie było jakiegoś prymitywnego szyderstwa , hamstwa itp i żadne granicę nie zostały przekroczone ( nie wiem czy zarzut jest konkretnie do mojej osoby ) , ale nigdy nie brałem i nie brał bym udział w jakimś indywidualnym czy zbiorowym linczu czy jak w tym przypadku hejcie . Każdy użytkownik jak i sam autor bloga nie miał chyba cienia wątpliwości że prawie wszystkie tutaj posty to są żarty i po prostu dobrze się bawimy , włączając to samego Harpagana . Zobaczcie że sam Harpagan celowo powielał tematy , po których był spory odzew i niezła beka z jego osoby ( pamiętny Pan , wolne bieganie , sub40 itd, nawet forma pisania tego była mocno wyreżyserowana na potrzeby odbiorcy ). Popatrzcie jak zwiększała się częstotliwość wpisów na bloga przez Harpagana , na początku wrzucał posty raz na tydzień , gdy jego blog zaczął być popularny i zaczęły się tzwn żarty z niego posty rzucał codziennie , o czym to świadczy , że ta zabawa mu się też podobała i sprawiało mu to też frajdę .Mimo wszystko szkoda że blog zostaje zawieszony , bo był na swój sposób specyficzny i wyróżniał się tutaj od pozostałych .P
Ty sie podniecasz wypocinami tego przemądrego 301?
sebastian899

Nieprzeczytany post

[/quote]
Ty sie podniecasz wypocinami tego przemądrego 301?[/quote]
A co to za jeden ? , nie znam . Roland Ty mi powiedz lepiej teraz jak tu żyć ?.P
sebastian899

Nieprzeczytany post

Smutno mi :chlip: Może ku chwale Harpagana rzucić w czorty ta 10 i za punkt honoru postawić sobie żeby dostać ten tytuł Harpagana roku w biegu na orientację .
ODPOWIEDZ