Nie pitol głupot , mój brat z 90 kg bagażem biega już szybciej od CiebieMatiR pisze:Sebastian -
Praktykuję teraz zmodyfikowaną wersję treningu polaryzacyjnego. Modyfikacja polega na obcięciu kilometrów oraz usunięciu szybkich temp![]()
.

Moderator: infernal
Nie pitol głupot , mój brat z 90 kg bagażem biega już szybciej od CiebieMatiR pisze:Sebastian -
Praktykuję teraz zmodyfikowaną wersję treningu polaryzacyjnego. Modyfikacja polega na obcięciu kilometrów oraz usunięciu szybkich temp![]()
.
Z bieganiem już na bakier jesteś , ale przynajmniej poczucie humoru zostało jak dawniejMatiR pisze: Sebastian899 - na następnych zawodach cię pokonam !
Myślę, że co niektórzy chcieliby abym złapał kontuzję, bo tacy są ludzie, jeśli zobaczą, że ktoś tyle biega.
Zapomniałeś już że kolega nie będzie się wdawał w jakieś trywialne , płytkie i nic nie znaczące dyskusje , pamiętaj ludzie są zawistni i chodzi im tylko o to żeby podwyższyć swoje ego , myślałem że już to wieszRolli pisze:Myślę, że co niektórzy chcieliby abym złapał kontuzję, bo tacy są ludzie, jeśli zobaczą, że ktoś tyle biega.![]()
Co ty masz za znajomych?
Czytam tylko w nocy, jak wzrok trochę rozmazany.MatiR pisze:Czyżby Rolli nie czytał za dokładnie wpisów kolegi Harpagana
Mam nadzieje, ze biegłeś to w nocy po lesie, bo wstyd!!!sebastian899 pisze:Szczerze mówiąc spodziewalem się że trochę szybciej ten ciągły 6 km zrobisz ,raczej to Twoje t10 nie było , takim tempem to ja skromny żuczek już 10 leciałem taka lebioda co wybiegania robi po 5.00 :hej:Po takim Harpaganie co lata wybiegania po 4.00 spodziewaliśmy się czegoś więcej , zawiodłeś nas
A skąd wiesz że nie rozmawiamy ?MatiR pisze:Koledzy jak mają jakieś uwagi to zawsze możecie porozmawiać z harpaganem na PW.