Piszę to dlatego, że czasami mam wrażenie, ze takze tu na forum jest jakaś straszna obawa, aby nie być odebranym jako homoseksualista. Juz nie będe teraz szukał tekstów - ale czasami rzucało mi sie w oczy - ktos pisał jakiś żarcik a ktoś inny reagował dosyć nerwowo.
Mój kolega twierzdi, ze to jest tzw kryptohomoseksualizm - czyli obawa przed ujawnieniem takze przezd sobą skłonności homoseksualnych.
No bo powiedzmy sobie szczerze - nie ma w 100% homoseksualistów i heteroseksualistów bo po prostu nie ma w przyrodzi 100% stężeń.
Dzisiejszy homoseksualista był jeszcze niedawno "normalny" - i kto wie ilu z nas taka transformacja jeszcze czeka

No więc jaki jest wasz stosunek do homoseksualistów ?? Może ktoś z was się przyzna do tego że jest homoseksualistą?
Jak ostatnio byłem w klubie fitness i wróciliśmy z Piro i Madachem po długim biegu, ubrani w obcisłe rajstopki, to jak bylismy w szatni Piro i Madach jak zwykle żartowali a'propos rajstopków, i jak to nawzajem ładnie wyglądaja. Ktoś wtedy wszedł do szatni i słyszał fragment rozmowy. I zaczał się nam przygladac trochę dziwnie. A wtedy Madach zadał mi pytanie:
" No !!?? A jak tam Twój Fredzio ?? " :hahaha:
Gość był chyba mocno spłoszony.
(Edited by FREDZIO at 12:32 pm on Dec. 11, 2003)