![:taktak:](./images/smilies/taktak.gif)
![:bum:](./images/smilies/bum.gif)
Można prościej: https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 1168195975Skoor pisze:Robisz proporcje
2100 - 103
2000 - x
I liczysz na krzyż czyli 2000x103/2100=x czyli twój współczynnik
No właśnie ja ze względu na brak tej opcji w polarze korzystałam z runalyze, ale tam nie masz opcji domyślnego wybierania papcia a w strydzie jest. To oznacza że jak robię 2 na 6 wybiegań w innych butach to muszę ręcznie zmienić tylko 2 tagi a w runalyze muszę klikać 6 edycji treningów.keiw pisze:Ja korzystam z rejestrowania przebiegu butów w Runalyze. Garmin też to ma.
W Stryd już się w to nie bawię ale dobrze, że pojawiają się nowe opcje.
Wysłane z mojego SM-G950F .
Mnie też sie to bardzo nie podoba, bo de facto nie wiesz ile % Ci zostało. Napiszę do Robjina, że ikonka fajna ale przydałoby się gdzieś obok jednak podać cyferkę dla tych dociekliwych, ja sobie często do niego tickety wysyłamSlawcio pisze: Zabrali podgląd procentowy stanu baterii. Tu już minus. Ale nie o tym.
A te 8.8 kaema to miałeś we flow czy na platformie stryda jak zsynchronizowałeś stryda przez apkę w tablecie?Slawcio pisze: Coś mnie podkusiło i wczoraj zsynchronizowałem treningi Off-line.
No i jak do tej pory nie miałem uwag co do działania stryda. To podczas dzisiejszego biegu coś mi nie pasowało z tempem. Finalnie zrobiłem prawie identyczny bieg jak wczoraj.
Za to dystans mam 10% większy niż wczoraj. 8km VS 8.8 km.