Mam na imie Ania i mam 24 lata ,biegam od 3 tygodni

nie jest to może ciągły bieg bo kilka razy maszeruje ale to jest ok 3 razy i trwa niecałą minute a reszta to bieg

Chciałam sie po prostu przywitać .
Czesc Wszystkiem

Bieganie w nocy (moim zdaniem) jest niebezpieczne. Zwłaszcza dla dziewczyny, ale jak kto woli.arek686 pisze:Bieganie w nocy to jest to...Spróbuj.
W Decathlonie są tanie i droższe. Najtańsza za 35 zł chyba, przeciwdeszczowa i przieciwwiatrowaaniaaxd2 pisze: teraz szukam kurtki przeciwdeszczowej do biegania może polecicie jakiś fajny model
mieszkam w Irlandii a tutaj zazwyczaj leje a nie padamarek84 pisze:Ja przeciwdeszczowej nie polecam w ogóle dla początkującego - chyba że przeciwwiatrową.
Po co Ci przeciwdeszczowa? Kurtka niby nie przemoknie, ale zapocisz się pod nią niemiłosiernie. Co za różnica czy jest się mokrym od deszczu czy od potuA spodenki. buty, skarpetki itp - i tak będą mokre. Sam wiele razy zmokłem i co? Nic, dalej żyję - ubiór dostosowany do temperatury, we miarę zbilansowana dieta, unikanie przeciągów (i wyłączanie klimatyzacji jeśli tylko można) i stania potem w zimnym i nawet choroba nie łapie. Szkoda kasy na takie wynalazki moim zdaniem.