Z innej beczki- spoglądam sobie w sklepie z prasą na magazyn Bieganie (po zakupach zabrakło drobnych więc zanim wróciłem się do domu przejrzałem gazetę). Przeglądam, kartkuję, aż tu nagle Josina!josina pisze:Ja dziś SB w postaci podbiegów 9x130m (nie na maks tylko pamiętając o technice biegu) + 8 km w pierwszym zakresie. Jak dobrze pójdzie to w styczniu - mimo kilku opuszczony treningów na początku miesiąca (choroba) zrobię więcej niż w grudniu czyli ok. 250 km.
thx! historia jak historiaWuj Phyll pisze:Z innej beczki- spoglądam sobie w sklepie z prasą na magazyn Bieganie (po zakupach zabrakło drobnych więc zanim wróciłem się do domu przejrzałem gazetę). Przeglądam, kartkuję, aż tu nagle Josina!![]()
Gratulacje,świetna historia!
Spisalem sobie jakis plan 15-sto tygodniowy no i sa tam wlasnie takie odcinki. Oczywiscie maksymalnie 200 metrow ale ze biegam po lesie i mam takie specjalne miejsce gdzie mam odmierzone 200 i 400 metrow wiec sobie ten plan tak zmodyfikowalem-dla wlasnych potrzeb. Tak najlepiej by bylo biegac takie odcinki na stadionie ale czy 200 metrow to duzo? Dodam-plan 15-sto tygodniowy dla sredniozaawansowanych 5 tre?tyg. oczywiscie na maratonbartess pisze:Jakubie co Ty to masz za przebieżki aż po 200m? Jakieś straaasznie długie. Gdzie takie znalazłeś?.
Pozdrawiam