Debiut w maratonie w 2009
- ssokolow
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:35
- Życiówka w maratonie: 4:04:02
- Kapitan Bomba!
- Zaprawiony W Bojach
Blady - potwierdzam co napisał Shashlyk - będę w Żorach. Fajnie by było znowu się spotkać!
- piter82
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:32
- Życiówka w maratonie: 3:22:xx
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
jacuś - podeślij mi numer komóry na priva, to się zdzwonimy w Żorach. Jutro ma być więcej szczegółowych informacji na temat biegu, na biegajznami to coś ewentualnie wkleję dla zainteresowanych.
Półmaraton 4energy Katowice 21.09.08 - 02h00'56"
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 00:44:00
- Życiówka w maratonie: 03:22:29
- Kontakt:
Witam!
Dołączam sie do przyszłorocznych debiutantów
Szczerze to nawet bym nie pomyślał że jest nas aż tyle
Bardzo sie z tego ciesze! 
Jestem w drugim tygodniu treningu do Cracovia Marathon
Jakiś rok temu zacząłem biegać ale dołapałem kontuzje kolana i musiałem przestać więc teraz postanowiłem zacząć od zera i rozpędzać sie powolutku
Do końca kwietnia jeszcze dużo czasu wieć nastawiam sie jak najbardziej pozytywnie 
Jako start kontrolny planuje wybrać sie do Wa-wy na XX bieg niepodległości
To będzie mój pierwszy oficjalny start w związku z tym już nie moge sie doczekać
Na nic sie tam nie nastawiam pod względem czasu raczej chce sie obeznać troche z tym jak to jest na prawdziwych zawodach 
Czy ktoś z Krakowa sie wybiera? Byłoby fajnie pojechać z kimś tak na pierwszy raz
:P
Pozdrawiam!
Dołączam sie do przyszłorocznych debiutantów

Jestem w drugim tygodniu treningu do Cracovia Marathon

Jako start kontrolny planuje wybrać sie do Wa-wy na XX bieg niepodległości

Czy ktoś z Krakowa sie wybiera? Byłoby fajnie pojechać z kimś tak na pierwszy raz

Pozdrawiam!
- Jakub Osina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Dziś jest "one of these days", w których po prostu mi się nie chce - nie wiem dlaczego, nawet już przestało padać. Teoretycznie luźny trening - 8 km w tempie 5:30 - sam miód w porównaniu do interwałów i innych skipów, które katuję przed Biegiem Niepodległości, bo chcę zejść poniżej swoich 44:22.
Ale wychodzę - po całym dniu przygotowywania ćwiczeń dla moich studentów trzeba zdobyć porcję endorfin. A maraton w 2009 rok czeka
Ale wychodzę - po całym dniu przygotowywania ćwiczeń dla moich studentów trzeba zdobyć porcję endorfin. A maraton w 2009 rok czeka

-
- Stary Wyga
fajne uczucie....prawda....gratulacje.Twist pisze:Ja dzisiaj pierwszy raz zszedłem poniżej godzinki na 10km na treningu i się ciesze
ja próbuje zejść poniżej 50min tę 10...a może juz zszedłem tylko o tym nie wiem...otóż zmierzyłem tor mojego biegu po bieżni i wyszło mi plus minus 434m...do tej pory kilometr liczylem na dwa i poł okrążenia...od jutra sie przestawiam.....pozdrawiam
.....................................................

- Bartess
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 999:99
- Życiówka w maratonie: 999:99
Spoko. Mnie w wb1 brakuje ~4-5' do zejscia <goddz.Twist pisze:Ja dzisiaj pierwszy raz zszedłem poniżej godzinki na 10km na treningu i się ciesze
No to nieźle to masz niedomierzonefanx pisze:otóż zmierzyłem tor mojego biegu po bieżni i wyszło mi plus minus 434m...do tej pory kilometr liczylem na dwa i poł okrążenia

Masz swoich studentów? To ile Ty masz lat i czym ciekawym się zajmujesz?josina pisze:(...)po całym dniu przygotowywania ćwiczeń dla moich studentów(...)
Po połówce póki co staram się regularnie biegać 4/7. Na razie wszystko w 1. zakresie tak po 8,5-11km (w niedziele więcej-wiadomo). Może od następnego tygdnia dorzucę jakieś urozmaicenia

Pozdrawiam.