...a ja to w ogóle myślę ze powinieneś zmienić wątek
 ...a ja to w ogóle myślę ze powinieneś zmienić wątek  ... moim zdaniem to ty już nie jesteś początkującym :uuusmiech: ....
 ... moim zdaniem to ty już nie jesteś początkującym :uuusmiech: .... ps. wpędzisz nas w kompleksy....

jak pijane dziecko we mngleptak pisze:Problem Mariusza dzisiaj to konkretne ustalenie celu biegowego, co próbuje mu powiedzieć Adam,

...
 ...

Z jednej strony tak, ale z drugiej daje niezłą motywacjęnemi pisze:ps. wpędzisz nas w kompleksy....

].
]. 

Jestem, jestem choc obecnie nie biegam a dalem nogom odpoczać...chodzac po gorachptak pisze:
Fantom pojawia się doradza jak "znawca", (niedawno skończył plan 6 tygodniowy) i znika, może pobiegałby z nami???
 Zawsze to dla nich jakas odmiana. Znawca nie jesten ale sie naczytalem tych madrych artykulow m.in. Adama i co jakis czas odswiezam ta wiedze na forum. Z moich wyczynow ostanio biegam szostke w tempie 5'30"/km oraz 5 przebiezek. Dystansu narazie zwiekszal nie bede (przyjdzie na to czas) tylko ilosc przebiezek do 10 a za jakis czas dorzucam raz w tygodniu trening interwalowy z tempem 5'/km (w zasadzie robie podmianke za inny trening). Moj cel to do konca roku 10km ponizej 50' takze biegam z wami chociaz nie wedlug planu PUMY a wlasnego (zreszta podobnie bylo z planem 6 tygodniowym).
 Zawsze to dla nich jakas odmiana. Znawca nie jesten ale sie naczytalem tych madrych artykulow m.in. Adama i co jakis czas odswiezam ta wiedze na forum. Z moich wyczynow ostanio biegam szostke w tempie 5'30"/km oraz 5 przebiezek. Dystansu narazie zwiekszal nie bede (przyjdzie na to czas) tylko ilosc przebiezek do 10 a za jakis czas dorzucam raz w tygodniu trening interwalowy z tempem 5'/km (w zasadzie robie podmianke za inny trening). Moj cel to do konca roku 10km ponizej 50' takze biegam z wami chociaz nie wedlug planu PUMY a wlasnego (zreszta podobnie bylo z planem 6 tygodniowym).
 tempa biegów to się chowam, ale będę nad tym pracować.
 tempa biegów to się chowam, ale będę nad tym pracować. 
Emily_04 ojjjj, a jakie buty zakupiłaś jak można wiedzieć?Ale za to... kupiłam sobie nowe butki biegowe, bo poprzednie już trochę ze mną przeszły
W Decathlonie - obniżone o stówkę

do jutra kochani  :uuusmiech:
 do jutra kochani  :uuusmiech:
Mam to samoquicksand pisze:swoją drogą jak patrze na niektórychtempa biegów to się chowam, ale będę nad tym pracować.
 Zawstydzają mnie skubani
 Zawstydzają mnie skubani    Ale grunt to znać swoje słabości i pracować nad nimi
 Ale grunt to znać swoje słabości i pracować nad nimi 
A wyhaczyłam w końcówce serii Asicsy 1160. Widziałam sporo dobrych opinii o nich i w sklepie od razu się polubiliśmyquicksand pisze:Emily_04 ojjjj, a jakie buty zakupiłaś jak można wiedzieć?

...i to się chwali...to sie nazywa przywiązanie...mariuszbugajniak pisze:nie będe zmieniał wątku, bo mi tu dobrze z Wami

...brawo...brawo...trzymam kciuki ...mocnomariuszbugajniak pisze:ja wiem doskonale co będe biegał

popraw mnie jeśli sie myslę ale chyba jesteśmy na tym samym poziomie planu czyli na 9 tygodniu?janusz1967 pisze:ósmy tydzień,wszystko idzie w dobrym kierunku mam taką nadzieję,w najbliższą niedzielę zamiast treningu 16km zaliczam
janusz1967 pisze:drugi start w biegu dzika z zamiarem zaliczenia 15,75km a może się uda przebiec cały półmaraton

No super, trzymam kciukijanusz1967 pisze:(...),w najbliższą niedzielę zamiast treningu 16km zaliczam drugi start w biegu dzika z zamiarem zaliczenia 15,75km a może się uda przebiec cały półmaraton