![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![:taktak:](./images/smilies/taktak.gif)
ps...pełnazapału...szalona to ty jesteś ...młodośc w Tobie widac...motywację i chęci to Ty zawsze bedziesz miała zobacz ile za Tobą...ile potrafisz przebiec km ...zresztą zawsze byłaś daleko przed nami
![:taktak:](./images/smilies/taktak.gif)
![uśmiech :usmiech:](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
słoneczka kochani Wam życzę...
![hej :hejhej:](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
To co ty bedziesz jadl biedaku ? Nie, ale serio, jak dla mnie to wcale nie jest zdrowa dieta. Poza cukrem cala reszta jest ci potrzebna do zbilansowanej diety a zdrowa dieta to wlasnie dieta zbilansowana. Jedz to wszystko tylko mniej, nie zabieraj tych skladnikow organizmowi bo zaprotestuje i bedzie jeszcze gorzej. Pomysl jakby ktos tobie nagle zabral samochod i dal rower. Niby fajnie bo zdrowo ale umowmy sie, calkowicie bez samochodu zyc sie nie da. Mozna (a nawet trzeba) samochod ograniczyc kosztem spacerow czy roweru ale rowerem rodziny na wakacje nie zabierzesz.ptak pisze:Dieta - zdrowa, polegająca na odrzuceniu wszystkiego co wysokoprzetworzone (biała mąka, cukier, ryż biały itp.) oraz ziemniaki pod wszelką postacią.
ptak pisze: mięso do oporu ale bez panierek ewentualnie w samym jajku np. schabowy, i ryby opór,
ptak pisze: cebula ale nie ze śmietaną lub majonezem tylko z jogurtem naturalnym, otręby z jogurtem naturalnym oczywiscie bez cukru i zero słodyczy: ciastek, batoników, chipsów itp. Jako przekaski najlepiej owoc.
O widzisz tu sa glowne przyczyny i rezygnowanie z czegokolwiek nie jest konieczneptak pisze: przy czym staram się by ostatni posiłek był do max.19:00.
Też o tym myślę, oczywiście treningowo, a nie z nastawieniem na wynik, bo przy takim podejściu, to będzie tylko i wyłącznie rozczarowanienemi pisze:zastanawiam się nad wystartowaniem w jakimś biegu ulicznym na 5 lub 10km ...jak myślicie byłby to dobry już czas czy może jeszcze poczekać... potrenować??? ...sama nie wiem...